Nakup novega štirikolesnika

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
Bogomolka
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Ljubljana

Re: Nakup novega štirikolesnika

Odgovor Napisal/-a Bogomolka » 24 Feb 2019, 09:43

Kurpar napisal/-a:Pozdravljeni!

Najprej hvala vsem za lepe želje. Do sedaj sem prevozil slabih 100km in nekako mi čedalje bolj postaja jasno, zakaj je nekaterim tu bilo smešno ko sem napisal, da sem bil z starim CF Moto-jem zadovoljen, namreč razlika je 100 proti 1, sevada na strani BRP-ja. :twisted: . Na začetku ko sem ga gledal še samo po netu, mi je bilo škoda, da ni bilo možnosti vzet kakšne zelena, črne ali pa sive barve, ampak ko sem ga videl v živo mu ta oranžna barva v nulo paše in nebi menjal za nobeno drugo barvo. Tudi na slikah se mi je zdel manjši, ko pa ga vidiš v živo je pa prava vlka mrcina :mrgreen: . Kolesnik je enostavno bomba, pospeški dveh cilindrov v nulo, ki pričarajo nasmešek na obraz, vodljiv, servo, da bi ga lahko premikal z enim prstom, moči je kot ste svetovali zadosti, saj je prehitevanje odločno, hitro, morem se pa navadit je precej tišji kot pa CF. Prebral sem navodila, moram še poštudirat, kdaj se vozit z normal mode, kdaj pa v sport mode, mogoče kak nasvet?. Moja mi je rekla, da ko vsedem na njega, če nebi imel ušes bi se okorg smejal Slika :mrgreen: .Edino kar se mi je zgodilo, da sem verjetno malo na hitrico porinil ključ v (nerazgibano) ključavnico in se je tisti "pleh" na ključu malo zvil in mi je parkrat napisalo key is not recognized, malo sem ga stisnil potem je šlo normalno. Po prvem tipanju in prevoženih borih 100km, zadovoljen, da bolj nebi mogel biti, še pa naju čaka veselica :mrgreen:

@BiF tvoja opisanja v temi so še kako realna in opis malo višje to potrjuje. Glede ajnfaranja pa je tako, ja v navodil sem prebral, da bi naj bila ta perioda do 200km, ampak moram reči, da sem se ene parkrat pregrešil, ko me je strašansko zasrbel palec, se pa seveda brzdam :mrgreen:

@Berti na koliko bi naj spustil gume?

@frm ja nisem šel niti taprvi, niti ta drugi dan, je kar hudo it ko vidiš kak je vse novo pa kak se sveti, ko sem zapeljal tretji dan v makedam mi je bilo kar hudo Slika , amapak temu je stroj namenjen in stran poti so pravi užitek :mrgreen:

@lakl ja moped je tu, časa za odpisat ni bilo veliko, al sem bil na njem ali okoli njega, ali pa smo s kolegi kaj popili na njega Slika

lp
Bravo Krupar tako se to dela! Seveda na tem forumu ni tako kot na facebooku kjer bi 100 ljudi pisal da ni vredbo tega denarja, JE vredno!

Poslano z mojega BLA-L29 z uporabo Tapatalk

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 24 Feb 2019, 11:39

Gume pumpaj 0,45 do 0,5. Do prvega servisa ga le malo šparaj, pol pa :mrgreen:

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 24 Feb 2019, 12:47

Hvala @Kurpar za tvoj odgovor. Tvoje občutke poznam, ker sem tudi sam sedel iz pecikla na motor...čeprav sem mislil prej, da je pecikl vesoljska ladja...pa NI. In ko pišem o teh razlikah izgleda kot, da vsiljujem neakj posebnega...ne vsiljujem...itak se vsak sam odloči. Si pa ne dovolim, da mi nekdo razlaga, kako je Kitajc fajn, pa poceni, pa da pri BRP-ju (in ostalih top znamkah) plačuješ samo ime. To so izjave tepcev, ki ne ločijo čebulo in lubenico.
V glavnem...uživaj na polno. Zdaj imaš motor kot se spodobi....sve su ostalo nianse... ;)

Kurpar
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Kurpar » 26 Feb 2019, 21:35

Pozdravljeni.

Seveda sem ko le čas dopušča na motorju :mrgreen: . V četrtek pravi odlično vreme, sem bil v dilemi ali ribolov ali kolesnik, pa sem si reko grem lovit, da si vsaj kolesnik malo oddahne :lol: . Danes naredil simpatičnih 80km čistega užitka, tako, da jih imam skupno 170km. Brez fotošuting seveda ni šlo.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Lp

Uporabniški avatar
Čarli
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Prekmurje
Kraj: D. Bistrica

Odgovor Napisal/-a Čarli » 27 Feb 2019, 19:14

lepo vozil si se po Lendavi in v stari ciglarni v Dolgi Vasi :finga:

Kurpar
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Kurpar » 01 Mar 2019, 09:23

Čarli napisal/-a:lepo vozil si se po Lendavi in v stari ciglarni v Dolgi Vasi :finga:
Jap malo se krenil v tisto smer :mrgreen:

Uporabniški avatar
frm
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Šmarje Sap
Kraj: Šmarje-Sap

Odgovor Napisal/-a frm » 01 Mar 2019, 20:02

Bravo to mi je vsaeč,pokrajna,slike,in ne kaj voziš.

2012 Yamaha Raptor 700R

Odgovori