srečanja,skupne vožnje

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
Uporabniški avatar
dostervu
Začetnik
Reactions:
Kraj: ŠOŠTANJ

srečanja,skupne vožnje

Odgovor Napisal/-a dostervu » 08 Jul 2008, 16:45

zanima me, ali se kaj dogaja tudi po štajersko koroški regiji.Razna srečanja in ture se odvijajo oziroma dogajajo samo okoli ljubljane ,kranja ,itd. mal mi je deleč ta bi se kakšne odeležil.Čeprav me zelo vleče.Z mojem cofkutu se bolj sama vozima, pogrešama sovožače, za grupne ture seveda, več jih je lepše je.Če ne bo drugače ga bom nekoč naložil na prikolico,pa prišel mal na obisk .

lep pzdrav vsem , ki ste aktivni na tem forumu ! ;) 8)

Uporabniški avatar
žile
Podmorničar
Reactions:
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a žile » 08 Jul 2008, 17:34

Predlagam ti, da slediš forumu in se pač prijaviš. Očitno smo na ljubljanskem, še posebej pa na škofjeloškem koncu, veliko bolj dejavni. Pa saj za dvodnevno turo res ni predaleč do nas. Če pa bomo kdaj šli na vaš konec- verjamem pa, da so na koroškem zelo lepe ture, se bomo pa videli.
Lp, Žile

Uporabniški avatar
simjack
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a simjack » 08 Jul 2008, 20:18

Pozdravljen dostervu!

Jaz sem ravno na meji koroško štajerske regije in bi se lahko dogovorila za kakšno turo \:D/ , da vama s cofkotom ne bo dolgčas.

Tudi jaz pogrešam te ture na našem koncu in če si za se lahko na kakšno odpraviva.:lol:

Mogoče se opogumi še kdo in se nama pridruži... :volan:

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 08 Jul 2008, 22:40

Pozdrav tudi od mene. Ja upam, da se kdaj vidimo na našem koncu. Sicer pa za cofota je Slovenija mala. Lahko pa tudi date pobudo in organizirate kako furo. Z veseljem se bomo pridružili.

l.p.civava

Odgovori