Si naroča kdo kaj preko ebay-a iz usa? Zdaj v tem času. In ali je kdo pripravljen zame zraven naročit eno malenkost. Zaščito podvozja in zaščito zadnjega diska in zobčenika.
Ali pa ima mogoče celo gdo doma to po ugodni ceni? Za Artic cat Dvx 400.
lp
Sašo
Naročanje preko ebay-a
Originalna plastična zaščita bo še najboljša. Zakaj? Vsakič, ko udariš v kakšen kamen, se ti bo alu zaščita malo skrivila, na koncu to pomeni, da bo drsela po ketni ali disku. Ko jo začneš ravnati nazaj, pa postane vedno bolj mehka (se pravi neuporabna). Plastična je pa dovolj močna, da absorbira te udarce in se potem vrne nazaj na prejšnjo oddaljenost. Verjemi mi, sem preizkusil vse in imam pod podvozjem plastično (polietilen) plato CRD, zadaj pa sem tudi na koncu uporabljal originalno zaščito.
Se popolnoma strinjam, tudi mi smo prišli do podobnih ugotovitev.XXXL napisal/-a:Originalna plastična zaščita bo še najboljša. Zakaj? Vsakič, ko udariš v kakšen kamen, se ti bo alu zaščita malo skrivila, na koncu to pomeni, da bo drsela po ketni ali disku. Ko jo začneš ravnati nazaj, pa postane vedno bolj mehka (se pravi neuporabna). Plastična je pa dovolj močna, da absorbira te udarce in se potem vrne nazaj na prejšnjo oddaljenost. Verjemi mi, sem preizkusil vse in imam pod podvozjem plastično (polietilen) plato CRD, zadaj pa sem tudi na koncu uporabljal originalno zaščito.
Za vse zgoraj navedeno se lahko obrneš na Branka, on ti bo z veseljem naročil in dobavil vse željeno.
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)