coc dokument

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
dodo
Začetnik
Reactions:

coc dokument

Odgovor Napisal/-a dodo » 12 Jan 2009, 18:00

zdravo, ne vem če spada to vprašanje na to stran ampak vseeno, bi vprašal, kaj je to COC dokument. hvala in l.p.

Enx
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Enx » 12 Jan 2009, 18:12

Certificate of Conformity

Poglej si na tej strani: http://www.eurococ.eu/en/certificate_of_conformity.php

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kraj: IG
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 12 Jan 2009, 18:17

COC je tisti dokument, na podlagi katerega pri nas pridobiš homologacijo.
Na kratko - NI COC-ja, NI homologacije.

WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to! :twisted:

dodo
Začetnik
Reactions:

coc dokument

Odgovor Napisal/-a dodo » 12 Jan 2009, 18:48

dobro, pa mogoče veste, kje bi se ga dalo dobiti (če se ga sploh da v mojem primeru), imam namreč yamaho 350 raptor letnik 2005 in ob nakupu sem dobil samo kupoprodajno pogodbo

Uporabniški avatar
Jam
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Selnica ob Dravi

Odgovor Napisal/-a Jam » 12 Jan 2009, 20:47

Ti je že Branko odgovoril, jaz ti pa še dodam, da tvoj motor vrjetno še ni imel COCja. Torej ga ne moreš registrirat.

Uporabniški avatar
kernik29
Začetnik
Reactions:
Kraj: Slovenj Gradec

Odgovor Napisal/-a kernik29 » 13 Jan 2009, 18:44

Je zanimiva zadeva tale COC dokument. Jaz sem kupil Yamaho KODIAKA 400. Bil je pripeljan iz Avstrije. Sej sem že jaz tudi pred časom imel enako vprašanje. Samo jaz imam edino prednost, da imam Evropsko prometno dovoljenje( je pa v dveh izvodih) pa še en kup drugih dokumentov. :lol: Sem pa že tudi mislil na to, kaj narediti, če nobeden od teh dokumentov nebi veljal. Prijatelj ima pa CF-motona registriranega. Je pa res da so si pravi Japončki ter Kitajčki zadjne čase zelo podobni. Moral bi pač motor malo prelepit, originalne nalepke dol, nazaj pa nalepit kake ZUNGYYANG nalepke ( v mojem primeru CF-moto) :) Pa iti s tistim COC dokumentom na homologacijo. Če pa hočeš biti še bolj 100% pa tudi ni problem drugih številk na motor vkovati. Sej pomoje ne boš čez kakšno Schengensko mejo hodil, da bi ti rentgen delali. :lol: Če te pa policija ustavi te pa nikol ne vpraša za COC dokumentom. "Vozniško ter prometno prosim" , aja pa še to, " a ste kaj spili? "

Je res, da to ni najbolj pravna pot ( diši po ponarejanju listin :) ). ;) Samo, kako nepravno pa včasih država z nami dela :?: :evil:

Bom pa še sporočil, kako bo z mojo registracijo ( če se bo izšlo ) :D

LP
Zadnjič spremenil kernik29, dne 13 Jan 2009, 19:14, skupaj popravljeno 1 krat.

TINY30
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Kamnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a TINY30 » 13 Jan 2009, 18:53

Ma ćuj ti kaj vam v štajerskem konci pa ne gre prevec SLOVENŠĆINA?

To ne velja za vse ..Sam ko takšne poste berem, se mi kar malo vrti v glavi! :k:

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 13 Jan 2009, 18:54

Kernik29

Ali si v esperantu napisal?

Google translate ne zna prevesti tvojega besedila v slovenščino. Sem poizkusil tudi z babylonom, pa je enak ( negativen) rezultat.

LP!

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 13 Jan 2009, 18:55

kernik29 napisal/-a:
Bom še pa sporočo, kk bo z mojo registracijo ( če bo shodlo ) :D
LP
Dobrodošel kernik29. Da ne bo shodila tvoja registracija si preberi tole-predvsem 1 pravilo??? Hvala in LP.

http://www.offroad.wbc.si/forum/viewtopic.php?t=1681

Uporabniški avatar
sasog
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ljutomer

Odgovor Napisal/-a sasog » 13 Jan 2009, 18:55

kernik29 napisal/-a:Je zanimiva zadeva tti COC dokument. Js sn kupo Yamaho KODIAKA 400. Biv je prpelan iz Avstrije. Sej sn že js tud pred cajtom mev enako vprašanje. Sam js mam edino prednost, da mam Evropsko prometno dovoljenje( je pa v dveh izvodih) pa še en kup drugih papirjev. :lol: Sn pa že tud študiro, ka naret, če nebi noben papir veljal. Kolega ma pa CF-motona registriranega. Itq so si pa pravi Japončki ter Kitajčki zadne cajte ful podobni. Je pa res, da bi moro pač motor mal prelepit, originalne nalepke dov, gr nazaj pa kake ZUNGYYANG nalepke ( v mojem primeru CF-moto) :) Pa it z tistim COC papirjem na homologacijo. Če pa hočeš bit še bolj 100% pa tud ni problem drugih številk na motor vkovat. Sej pomoje neboš čez kako Schengensko mejo hodo, da bi ti rentgen delali. :lol: Če te pa policija štopa te pa itq ne vpraša za COC dokument. "Vozniško ter prometno prosim" , aja pa še to, " a ste kaj spili? "

Je res, da to ni najbolj pravna pot ( diši po ponarejanju listin :) ). ;) Samo, kk nepravno pa včasih država z nami dela :?: :evil:

Bom še pa sporočo, kk bo z mojo registracijo ( če bo shodlo ) :D

LP
Svašta ](*,)

Uporabniški avatar
kernik29
Začetnik
Reactions:
Kraj: Slovenj Gradec

Odgovor Napisal/-a kernik29 » 13 Jan 2009, 19:19

Hehe :?
Jaz sem drugač s Koroške, hvala Jaka za upozorilo ( sem prešprical par ur :lol: ) Sem popravil malo, ter upam da boste sedaj znali prebrati. Za napako se uproščam. :D

LP

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 13 Jan 2009, 21:51

Dokler te policaj ne ustavi, se lahko tudi brez tablice oziroma registracije voziš. Ko bo prometna, se zna pa hitro zataknit, finančno in kazensko...

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 13 Jan 2009, 23:26

XXXL napisal/-a:Dokler te policaj ne ustavi, se lahko tudi brez tablice oziroma registracije voziš. Ko bo prometna, se zna pa hitro zataknit, finančno in kazensko...
Ce te bo pa policaj ustavil s tvojo yamahco si jo pa tud ne zasluzis imeti ! ;)

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 14 Jan 2009, 01:48

freshslo napisal/-a: Ce te bo pa policaj ustavil s tvojo yamahco si jo pa tud ne zasluzis imeti ! ;)
Ko bo imela Policija dan odprtih vrat, si oglej, kakšne pripomočke in metode imajo, da ustavijo, ujamejo in polovijo pametnjakoviče, ki mislijo, da lahko zbežijo.

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 14 Jan 2009, 07:53

freshslo napisal/-a:
XXXL napisal/-a:Dokler te policaj ne ustavi, se lahko tudi brez tablice oziroma registracije voziš. Ko bo prometna, se zna pa hitro zataknit, finančno in kazensko...
Ce te bo pa policaj ustavil s tvojo yamahco si jo pa tud ne zasluzis imeti ! ;)
Moja Yamahca je namenjena za cross progo in se tam tudi vozi. Sicer pa ima COC dokument in je še registrirana (za povrhu...).

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 14 Jan 2009, 18:59

jaka napisal/-a:
freshslo napisal/-a: Ce te bo pa policaj ustavil s tvojo yamahco si jo pa tud ne zasluzis imeti ! ;)
Ko bo imela Policija dan odprtih vrat, si oglej, kakšne pripomočke in metode imajo, da ustavijo, ujamejo in polovijo pametnjakoviče, ki mislijo, da lahko zbežijo.
Sem ze dvakrat v praksi videl, kako neumno so obstali in gledali pred zacetkom nive.

Uporabniški avatar
spicek
Ižanc
Reactions:
Kraj: Nekje pod Krimom
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a spicek » 14 Jan 2009, 19:44

Kako boš ti enkrat ˝neumno˝ pogledu, ko te bojo doma na dvorišču čakal :lol:

Speed is passion, but must be under control :D

dodo
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a dodo » 25 Jan 2009, 14:45

potemeakem NI pogojev za registracijo, ali so kakšne druge možnosti lp.

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 25 Jan 2009, 15:20

Možnosti so vedno. Kupiš quad s COC dokumentom oziroma SLO homologacijo in ga registriraš.
Je pa malo dražje, zato se v večini dogaja sledeče: ker imajo kupci možnost nakupa cenejšega quada brez COC dokumenta, se odločijo za to možnost. Potem pa na forum spraševat, kje se dobi COC dokument. Pa fino bi bilo, če bi jim kdo še kaj plačal zraven.

dodo
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a dodo » 25 Jan 2009, 16:45

tebe osebno xxxl osebno nisem spraševal -pojdi gledat risanke- ker si verjetno zelo majhen ali pa še bolj verjetno imaš zelozelo majhnega. moja vprašanja se bolj nanašajo na strokovnjake kot so ižanc - branko in podobni, kateri vedo kaj govorijo oz. napišejo. če pa hočeš malo lekcije, ti lahko malo izprašim ritko

dodo
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a dodo » 25 Jan 2009, 16:48

nisem redno tu gor ampak vsi ostali hvala za takšna in drugačna odgovore. nismo vsi pametni kot nekateri. bom se umaknil, da imajo nekateri, ki nimajo risank lahko tu čvekajo

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 25 Jan 2009, 17:12

Grem gledat risanke, ti pa v ponedeljek zjutraj v Mercator po COC... :lol:

Enoslednik
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Enoslednik » 25 Jan 2009, 17:22

dodo napisal/-a:tebe osebno xxxl osebno nisem spraševal -pojdi gledat risanke- ker si verjetno zelo majhen ali pa še bolj verjetno imaš zelozelo majhnega. moja vprašanja se bolj nanašajo na strokovnjake kot so ižanc - branko in podobni, kateri vedo kaj govorijo oz. napišejo. če pa hočeš malo lekcije, ti lahko malo izprašim ritko
A maš res zelo zelo majhnega ? ? ? :lol: :lol: :lol: :lol:

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 25 Jan 2009, 17:35

Ne moti me sedaj, preden grem gledat risanke, moram še na WC. Pa ne najdem luleka, ker imam zelozelo majhnega... Čeprav ga je od Dodota mami pa takoj našla...
Slika

Uporabniški avatar
maier
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a maier » 25 Jan 2009, 18:55

XXXL napisal/-a:Ne moti me sedaj, preden grem gledat risanke, moram še na WC. Pa ne najdem luleka, ker imam zelozelo majhnega... Čeprav ga je od Dodota mami pa takoj našla...
Slika
:respekt :respekt :respekt :respekt da "guzneš" od smeha :smeeeh:

Zaklenjeno