Bi lahko kdo...?

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
Uporabniški avatar
Nataša
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Šentlovrenc
Kontakt:

Bi lahko kdo...?

Odgovor Napisal/-a Nataša » 13 Avg 2006, 15:59

Jaz bi pa samo prosila če lahko kak ATV-ist na nekem forumu v neki temi malo napiše ljudem ki nimajo blage veze kaj je to ATV.............. kaj na to temo.

http://www.poljub.com/modules.php?op=mo ... ic&t=18840

Ker ta forum bere kar nekaj ljudi, pa bodo mogoče kakšni drugi pa dobili napačno razlago o vas in vaših štirikolesnikih ;)
No pa da jim razložijo stvari ljudje ki dejansko vozijo te stvarce... ne pa da jim pametujejo ljudje ki nimajo blage veze o tem in ki ATV-jev še od daleč niso videli, kaj šele da bi jih kdaj vozili.

Samo toliko, da bo svet bolj informiran ;)
Hvala :D

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 13 Avg 2006, 18:26

Nataša, nima smisla ! Lahko pa se da stvar dogovoriti na klubskem nivoji z neko etiko ! Samo primer.Fantje tukaj okoli Jesenic in Žirovnice smo dogovorjeni tako: sobote in nedelje ne rinemo na točke,poti,koče itd..kjer se nahajajo pohodniki,planinci itd...če pa se že srečamo,zmanjšamo hitrost,včasih celo ustavimo,pozdravimo,pomahamo in se mirno odpravimo naprej.Se pa zmeraj najdejo izjeme ( tako med ATV-jaši,kot pohodniki).
Ampak, kot sem že dejal, glede na naš dogovor se tukaj okoli že ve,da če že kdo divja in rije po okoliških planinah,to nismo mi.Zaenkrat imamo kar precej miru.
Prikazovanje ATV-jev,način vožnje in ostale stvari,pa sem mislil v tistem prispevku (šola in delavnica varne vožnje)

Uporabniški avatar
Vajdo
Član kluba
Reactions:
Kraj: Ribinica (vikendi-bela krajina)

Odgovor Napisal/-a Vajdo » 13 Avg 2006, 21:46

Sem prebral komplet temo, vendar sem mnenja kot Jaka. Nima smisla, pa čeprav me je že imelo, da bi kaj napisal. Sem pa na hitro videl, da folk ne pozna zadosti zadeve da bi lahko govoril o vožnji z atv-ji, ima drugačno veselje, fovšarija oziroma naletijo na izjeme-norce, ki hočejo pokazati svoj jaz.

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Bučko
Mojce
Reactions:
Kraj: Janče DB
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bučko » 13 Avg 2006, 22:45

Zanimiva tema... sicer sem se pa nasmejal ob telem postu:

''videt je sicer šmeki peki, ampak ravn zadnjič sem videl, kako se je en tip z njim lovil v pravokotnem ovinku po dveh kolesih, ko je prehitro priletel v ovinek. komaj je zvozil. ful nevarna igrača.'' :shock: :lol:

Mi pa ne pocnemo takih stvari :lol:

Slika
Barossa SH 250 SE

Uporabniški avatar
off men
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: ribnica-dolenja vas

Odgovor Napisal/-a off men » 14 Avg 2006, 12:32

Jah k ne veš kako bi to temo vzel al kot malo žaljivo ali pa za nasmejat... :?

Pa ne okol govort!

Uporabniški avatar
Dr.M
Član kluba
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Dr.M » 22 Avg 2006, 19:23

ojoj...sej nevem, al bi se smeju al zjoku zravn.

ja no, kaj cmo, tm je bl random populacija, tudi polno prepotentnezev...
takim jest nebi namenju kej prevec pozornosti. kvecjemu bi ga :kolo:

Odgovori