Dilema..kaj in kako!

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
Uporabniški avatar
tdk
Obiskovalec
Reactions:

Dilema..kaj in kako!

Odgovor Napisal/-a tdk » 12 Okt 2011, 18:07

Pozdravljeni!

Kot vam je morda znano sem lastnik Apache RLX 400;prevoženih 2k km;kmalu bo narejen servis;zelo zadovoljen.
Ampak...morda bom spomladi ATV-ja zamenjal...zakaj?Glede na vse prebrano;tu in še marsikje drugje,na zbrane info lastnikov določenih modelov in lastno željo bo nečem boljšem(ali tudi morda ne)?...se bom glede na vse verjetno odločal med SMC RAM 520 in Apache 450 super moto. Ostalo povejte vi....Yamaha morda.
Pogoji...ali nov(verjetno ne);ali za dobro ceno rabljen in vreden nakupa.Registriran za dva;zanesljiv,preverjen,lep,brez nekih večjih znanih problemov.Problem bo morda,ker se veliko vozi hčerka sama...(čeprav ne bi smela) avtomatik;se bo pa verjetno morala navadit na klasičen menjalnik.
Večino se vozim po asfaltu;nekaj malega makadam,še manj teren.In sedaj imam terenske gume v rezervi;gor gredo pred zimo,tudi v bodoče bo tako.Torej tudi za terensko vožno,čeprav zelo malo.
Torej...menjava ni 100%;zbiram informacije;da bom ob morebitni zamenjavi vedel kje sem.

In še nekaj...vem,da je nekako Can-Am legenda;tudi mene mika;ne pade mi oblika Outlander;dopade se mi Renegade..ampak vprašanje je;glede na vse prebrano; ali je res toliko boljši od ostalih znamk kolikor je razlika v ceni?Pa prosim brez kreganja.

lp tdk

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Re: Dilema..kaj in kako!

Odgovor Napisal/-a BIF » 12 Okt 2011, 18:31

Trezno razmišljaš! Za tvojo vožnjo ti BRP-ja enostavno odsvetujem! Čudovit stroj...da ne nakladam ker moje stališče itak poznaš....vendar preprosto ni narejen za na cesto. Saj se da super vozit tudi po cesti ampak.....teren je njegovo okolje in tam tudi pokaže kaj zmore!
Enostavno se mi ga zdi škoda za na cesto!
Ostalih pa ne poznam tako dobro, da bi lahko suvereno priporočal kaj vzemi! Tu imajo besedo tisti, ki obvladajo ta del.
Če pa te kdaj zamika pravi teren......moram povedat hehehe....ga ni čez BRP-ja! :D
Malce dopolnjujem svoj post!
Nekako se mi zdi, da bi bilo več kot pametno razmisliti o Baji. Na netu se kar da dobit kakšno za dobro ceno. Vse o tem legendarnem motorju ti lahko pove.....saj veš kdo...legenda! Moje subjektivno mnenje je sicer, da pri "designu" ni v samem vrhu....ampak....koga pa to briga....itak te bodo gledali samo v "auspuh"! \:D/
Zadnjič spremenil BIF, dne 12 Okt 2011, 19:19, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 12 Okt 2011, 18:43

Nekaj takega si omisli, če se hočeš vozit brez skrbi da ne bo kaj crknilo.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2

LP!

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 12 Okt 2011, 18:53

Podal ti bom moje osebno mnenje! Ne vozim renomirane znamke ampak-kitajca 4x4. Do sedaj sem z njim zelo zadovoljen.Imel sem še enega kitajca 4x2 prej in tajwanca 4x2. Nobeden me nikoli ni pustil na cedilu. Vožnja z vsakim je imela svoj "čar".
V moji družbi so pa sami BRP-ji in se hitro navadiš na obliko. Bolj, ko jih gledaš,bolj ti lezejo pod kožo! Potem pa sedeš na enega in se odpelješ-čisti užitek! Mehkoba,vodljivost,občutek moči,priročnost,zvok.........! Malce se ti zarosi med nogami in sanje postanejo nočna mora!-to preprosto moram imeti! (delamo na tem [-o< )
Ampak poglejmo še z druge stani. V štartu je cena zasoljena! In to precej! Vzdržljivost,servisna mreža,dostopnost delov,oprema ob nakupu in vse ostalo pa je že druga zgodba! Vprašam se zakaj so rabljeni BRP-ji še vedno dragi in izbira zelo majhna??? Tudi ta podatek nekaj pove!
Pri meni dileme več ni! Dvovaljnik bo in to BRP! Sem se pač zastupil!
Poizkusi kdaj kakšnega! Ne trdim pa ,da je eden in edini! So še drugi dobri. Hvala bogu,da imamo različne okuse,saj bi drugače vsi vozili enake motorje,enake avtomobile in tiščali isto babnico! (ostale bi pa bile na suhem [-X )
Nič ne vsiljujem ali prepričujem-podajam le svoje mnenje \:D/

Odgovori