Pozdravljeni. Na forumu sem si prebral že kar nekaj stvari na to temo, pa vendar še kar nevem kako pa kaj. Torej, že dlje časa me navdušujejo ATVji, vendar pa nikoli nisem resno razmišljal o nabavi zaradi vseh mogočih dejavnikov, sedaj pa mislim, da bi bil res že počasi čas, da si izpolnem to željo

. Ker sem totaln začetnik, sem si najprej prebral teme glede nakupa atvja za začetnika, in se odločil da sigurno ne kupim korejca (beri: no name). No vse bi bilo lepo in prav, vendar sem pa tako kot verjetno prav vsi zelo omejen z denarjem. Največ kar bi uspel ta hip dat bi bilo 2000€, kar pa je občutno premalo za kaj kvalitetnega - tako da bom po vsej verjetnosti moral še kakšno leto šparat (nažalost imam že en dokaj drag hobij, tako, da vse na enkrat ne morem imet

).
Pa imam vseeno vprašanje, ker "mogoče mogoče mogoče" pa obstaja kaj kar bi zadovoljilo moj začetek mogoče tudi za teh 2000€. Če postavim torej smernice/pogoje:
- atv mora biti primeren za začetnika
- lahko je rabljen
- rabil bi ga predvsem za urejene poljske in tudi kakšne neurejene gozdne poti (za začetek je to čist ok verjetno), in pa za vožnjo do službe (dober kilometer po asfaltu - kar pomenid a bi bilo fino če bi imel homologacijo).
Kar se tiče čelade in te ostale priporočljive opreme, pa že imam, tako da dejansko rabim samo atvja

. Ker pa zelo težko verjamem da se bo za ta denar našlo kaj za mene, mi pa lahko priporočate tudi karkol drugega primernega za začetnika.
LP, Jure