hugo napisal/-a:V privatnih gozdovih, torej, da si sam lastnik ali tvoji starši, je stvar drugačna? Tu ti ne more ničesar?
V primeru da v svojem gozdu
uradno riješ z harvesterjem (ali timberjackom) 1 m ali več globoke kolesnice, ti ne morejo nič, ker to je gospodarjenje z gozdovi. Uradno pomeni izvajanje etata po naročilu ali odkazilu revirnega gozdarja.
Če se pa zapelješ proti svojemu gozdu ali po njem z npr. štirikolesnikom in te pri tem početju zmotijo ustrezni organi (ne šusfehtarji - itak menijo da je vse njihovo), bo nadaljni potek dogodka povsem odvisen od noge z katero je tisti dan vstal organ in seveda tebe samega. Lahko te štrafne za vožnjo po naravnem okolju ali pa smatra, da je tvoja vožnja po gozdu zgolj preventivna kontrola gozdnega sestoja.
V našem bantustanu je pač tako, da te država pozna kot lastnika gozda samo takrat, ko ji mora lastnik iz tega naslova kaj dat oz. ima država kaj za pobrat. V realnem svetu jaz smatram privatni gozd kot kurbo, katero imajo pravico zastonj porivati vsi z nekaj viška časa. Njen zvodnik (lastnik) pa v zaporu na kolenih z lisicami na rokah.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.