nakup novega atv do 7000€
nakup novega atv do 7000€
Pozdravljeni.
Kot sem že napisal v naslovu kopujem štirikolesnik v budgetu do 7k€. Potrebujem vašo pomoč da bi bil z nakupom čim bolj zadovoljen. Vozil bi se skoz teden sam malo po gozdih pa makedamu pa tako ampak nebi neke skakal pa delal nekih atrakcij.. med vikendom pa bi šel z svojo polovico na kaki izlet.. nebom ga uporablal za delovne namene.. fajn je če ma dost placa za prtljago pa da bo vreden svojega denarja.. gledam cf moto 520l, tgb 550, acces 650l,.. nekaj s čim se lahko udobno peljeta 2.. Zanima me kaj bi vi kupili za ta denar ? pa vem da za kakega jurja zraven dobim bolše stvari ampak 7k je zadnja meja...
Kot sem že napisal v naslovu kopujem štirikolesnik v budgetu do 7k€. Potrebujem vašo pomoč da bi bil z nakupom čim bolj zadovoljen. Vozil bi se skoz teden sam malo po gozdih pa makedamu pa tako ampak nebi neke skakal pa delal nekih atrakcij.. med vikendom pa bi šel z svojo polovico na kaki izlet.. nebom ga uporablal za delovne namene.. fajn je če ma dost placa za prtljago pa da bo vreden svojega denarja.. gledam cf moto 520l, tgb 550, acces 650l,.. nekaj s čim se lahko udobno peljeta 2.. Zanima me kaj bi vi kupili za ta denar ? pa vem da za kakega jurja zraven dobim bolše stvari ampak 7k je zadnja meja...
Re: nakup novega atv do 7000€
Prodajalec me je prepričal v nakup štirikolesnika Cectek Mash 600.. ko uredim papirje na banki grem po njega.. mislim da bo v roku 14dni že doma.. Upam da nisem mimo vsekal.. kak se ob obnašal bom vam sproti javljal.. LP!
Pred dokončno odločitvijo priporočam še branje foruma, predvsem teme o nakupu vozila. Da ne bom izpadel, kot kak diler ATV vozil bom samo dejal, da vsakemu trgovcu je cilj prodati in zaslužiti pri prodaji! Zato bodo tudi "bučke"prodajali, le, da zaslužijo oziroma prodajo. Kako so pa servisi in rezervni deli???
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Jas mislim,da nisi,sam da ti bo služil ,namenu,in si zmagal.
2012 Yamaha Raptor 700R
-
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: šentjur
Tut js bi ti pred končno odločitvijo svetoval še malo prečekirat forum 7000€ le ni tako malo denarja. Pa pejt probat še kaj drugega da dobiš občutek kaj kdo ponuja. Kitajc Tajvanc Kanačan Američan Japonec. Izbira je odločitev pa tvoja. Pa lp
Zal sem ze dal aro in rezerviral.. Ja glede servisa pa delov naj nebi blo problemov.. Saj bi itak raje kupo americana al pa kanadcana ampak za ta denar ni glih blo neke izbire.. Sploh teh malo vecjih oz. Srednjih modelov ko se lahko 2 udobno pelata.. Sem pa zdaj v sluzbi cel cas brskal po netu pa po forumu pa ne vidim da bi bli neke problematicni ti quadi..
-
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: šentjur
No super samo da ti bo služil če ti je všeč pol je to to laufat pa tak mora sej je nov 

- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Obilo užitkov,in naj ti dobro služi.
A morda kdo ve kaj je z avtonetom,meni ne dela že teden dni .

A morda kdo ve kaj je z avtonetom,meni ne dela že teden dni .