Spet en, ki kupuje

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
RegY
Začetnik
Reactions:
Kraj: MariboR
Kontakt:

Spet en, ki kupuje

Odgovor Napisal/-a RegY » 03 Okt 2007, 03:18

pozdravljeni

čeprav sem prebral že skoraj celoten forum, še vseeno ne vem kaj naj kupim za moje potrebe...

prvo, ko sem začel gledat v cenovnem rangu tja do 6.000€, sem naletel na silverhawka 250R tuning, ki mi je zelo všeč, a sem po vaših testih in izkušnjah ugotovil, da ni najbolj primeren za dve osebi... pač z mano bi se dosti zraven verjetno vozila moja punca.

nato sem naletel na smc captain 300, ugotavljam, da bi bil pa lahko že kaj bližje moji viziji.

torej moje zahteve:
- dokaj udoben, potovalni quad
- za dve osebi
- seveda s homologacijo
- do 6000€
- z enim tankom bencina naj bi naredil vsaj 150-200km
- cestne gume
- da lahko namontiram nanj še dodatne luči (dovolj močan alternator) in pa kovček
- mora še imeti nek tuning potencial, saj verjetno ne bom kmalu več zadovoljen s standardnimi 100km/h

sedaj pa moja vprašanja... bi te potrebe in zahteve zadovoljil captain, ali morda kater drug, izgledno podoben temu, saj mi namreč ni všeč "ala" jumbo stil quada, ker ima malo preveč plastike.

se bi dalo s trgovcem zmenit, da bi mi dal nanj cestne gume še pred prevzemom?

in pa prosil bi lastnika (el presidente morda?), če mi ga lahko poslika malo iz večih kotov, kot so tukaj uradne, nasploh me zanima zadnji del. ter prav tako me zanima kaj od opreme na njegovem je moral dokupit, torej kar ni v originalu.

LP, Sašo

p.s.: prosim rečite mi, da so na blatnikih in vsi ostali napisi nalepke, da jih lahko vzamem dol in dam gor druge z mojim dizajnom...

p.p.s.: pozabil sem še pripisati, da sem velik 197cm in, da nočem lih zgledat kot kak krpan na kobilici...

Uporabniški avatar
crow
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Trbovlje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a crow » 03 Okt 2007, 05:16

zapelji se v WBC d.o.o., Sticna 127, 1295 Ivancna Gorica
in zadevo poglej v živo
lp

Uporabniški avatar
Quadoid
Član kluba
Reactions:
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Quadoid » 03 Okt 2007, 08:05

Če si še gledal SMC Captain-a, potem si v tem cenovnem razredu oglej še Adly-a 300 XS, ki glede na tvoje zahteve, ki si jih napisal v celoti ustreza. Je malce večji od Captain-a, bolj primeren za prevoz 2 oseb, udoben in hkrati ne deluje tako velik kot utility quadi ala Jumbo. Tudi za cestne gume se bo prav gotovo dalo zmenit pri WBC-ju.
Kar pa se tiče tuning potenciala in vožnje preko 100 km/h pa se moraš zavedati naslednjega dejstva. Prav vsak quad ima nek tuning potencial (Adly ni v tem pogledu nobena izjema), ampak kljub temu ne dosegajo hitrosti večjih od 100 km/h, govorim seveda za 300 ccm razred. Če hočeš imeti homologacijo, ne sme quad presegati 85 km/h. Če boš kje prebral, da ima kateri homologiran quad, v tem razredu končno 100,110 ali še več km/h je to bolj posledica števcev, ki kar precej lažejo navzgor. :lol: . No pa tudi če ne bi lagali, se moraš zavedati, da quadi niso nikoli bili narejeni za te hitrosti. Ko vozim (stari model) Adlya dejanskih 93 km/h (zmerjeno na GPS), me že kar lepo premetava naokoli po cesti, sploh če še piha veter ali pa mimo mene zapelje kakšen avto. Če se želiš torej voziti z več kot 100 km/h na uro, dobro premisli, če ju quad sploh vozilo zate :idea: ;)

Nič več ne sanjam že vozim... 8)

Uporabniški avatar
stojko
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Kras

Odgovor Napisal/-a stojko » 03 Okt 2007, 09:49

Quadoid, to si lepo napisal.

@RegY
Dobrodošel na forumu. Lepo je, da še kdo kaj prebere predno vpraša. Quadoid ti je v popolnosti odgovoril na tvoje vprašanje. Quadi več kot 100, v tem cenovnem razredu, ne gredo. Pa tudi v višjem mislim da ne, kajti enostavno niso narejeni s prioriteto cestne vožnje. To je enkratno vozilo za izven asfaltno vožnjo, temu je tudi namenjeno tako vzmetenje.
Priporočam ti lahko samo še enkrat, zapelji se v Ivančno in poskusi peljat. Ne bodo ti pomagale dodatne slike. Stvar je treba okusiti v živo. In ne bodi niti tako negativno usmerjen proti Jumbotu. Najprej se z njim zapelji, šele potem presodi, kateri ti bolj paše. Oči varajo!

_Adly_300_XS_
Slika

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kraj: IG
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 03 Okt 2007, 10:46

Pozdravljen RegY,

če imaš možnost, si jih pojdi ogledat v živo, boš dobil najboljši občutek, kaj je zate in za tvojo velikost najbolj primerno.

Tudi tisto kar je napisal Quadoid je res - hitrosti večje od 100 km/h pri štirikolesnikih znajo biti usodne....

@Quadoid ... tole ni čisto res.
Quadoid napisal/-a:Če hočeš imeti homologacijo, ne sme quad presegati 85 km/h.
Se mi zdi, da končna hitrost v zakonih o homologacijah ni nikjer omejena ...

WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to! :twisted:

Uporabniški avatar
baron21
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: nm
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Re: Spet en, ki kupuje

Odgovor Napisal/-a baron21 » 03 Okt 2007, 12:15

RegY napisal/-a:pozdravljeni

torej moje zahteve:
- za dve osebi
- seveda s homologacijo
- do 6000€
- cestne gume
- da lahko namontiram nanj še dodatne luči (dovolj močan alternator) in pa kovček

-jumbo stil quada, ker ima malo preveč plastike.

p.s.: prosim rečite mi, da so na blatnikih in vsi ostali napisi nalepke, da jih lahko vzamem dol in dam gor druge z mojim dizajnom...

p.p.s.: pozabil sem še pripisati, da sem velik 197cm in, da nočem lih zgledat kot kak krpan na kobilici...
Jaz se vozim z Jumbotom pa bi ti rekel naslednje:
1, Vse zahteve, ki si jih postavil izpolnjuje, za luči pa ne skrbi, dodatnih ne potrebuješ, ker so originalne dovolj. (55w x 2 - kot avto). Dobro se vidi z njimi, pa še naravnane so kot je treba. Pa tudi altenator je tudi dovolj močan še za kakšne dodatne v mejah normale. Jaz priklopim prikolico in luči na njej in ni nobenih težav.
2, Skoraj vso črno plastiko na njem lahko brez škode odstraniš v petih minutah, če se ti bo zdel potem bolj ,,cool,,.
3, Ves dizajn na njem so nalepke, pa še teh je malo (nalepke z opozorili pa so na vseh)
4, Sem četrt metra manjši od tebe, pa mi ni še nobeden rekel, da sem kot palček Smuk na oblaku. Me pa marsikdo pogleda, ko priletim mimo.

Le kupi si en dober stroj - karkoli iz wbc konjušnice pa ne boš nič zgrešil. Lep pozdrav, pa srečno na atv.

RegY
Začetnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a RegY » 03 Okt 2007, 13:48

najprej hvala vsem za odgovore!

ne me narobe razumet, nič nimam proti quadom, kot je recimo jumbo, ampak pač to so delavčki, ki jih jaz od daleč ne mislim tako uporabljat. jaz bi si atvja kupil za izlete v neznano in podobne stvari, ter zaradi nizkega vzdrževanja, da bi lahko šel na izlete, ki jih imam zelo rad, a so z avtomobilom za vsak vikend malo predragi. pravtako kot sem rekel, bi rad imel gor cestne gume, kolikor jaz vem se jih za jumbota ne ali pa zelo težko dobi.

govoril sem z vašim kolegom, ki ga poznam že od prej, saj je član našega hyundai kluba, ter mi je svetoval novega adlyja 300xs, kot je rekel quadoid, saj pravi, da je dokaj daljši od vseh ostalih, že samo zaradi drugega potnika.

glede hitrosti... vem da to ni motor, pravtako ne avto, ampak kot zgleda bom v tem razredu res težko prišel do tega... pač rad bi, da se bi vklopil v promet in ne bi bil ovira ostalim udeležencem, kot je nekdo na forumu že napisal.

samo še to... kje pa je za adlyja in smc v mb kak pooblaščen servis? in kakšni so stroški vzdrževanja (servisi, poraba)? nasplošno me sedaj vedno bolj zanima 300xs

LP, Sašo

TUKAJ je pa prostor za FUL dober podpis ;)

Uporabniški avatar
stojko
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Kras

Odgovor Napisal/-a stojko » 03 Okt 2007, 14:48

Na koncu se boš vseeno ti sam odločil. Ne dolgo nazaj sem tudi sam izbiral med Jumbom in Adlyjem. Potem, ko sem poskusil vožnjo z obemi sem izbral Adlyja predvsem zaradi športnosti, vzmetenju za teren, pospeških... Rabil sem quad za teren. Jumbo pa ni zaostajal, v hitrosti mislim, da ga po asfaltu prekaša, v sami "komot" vožnji tudi. Prava limuzina in za dolge proge vsekakor bolj primeren. Poskusi oba, ker kot sem ti že napisal: Oči varajo. To je vse prej kot delavec. Jumbo ima 12" feltne (gor pa gume zunanjega premera 25") kar je za cesto zelo v redu. Vsekakor je izbira 12" cestnih gum velika. Serise imaš pa na http://www.atv-quad.si/atv-quad-stiriko ... ervis.html

_Adly_300_XS_
Slika

Uporabniški avatar
Spasky
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Spasky » 03 Okt 2007, 15:03

RegY napisal/-a:najprej hvala vsem za odgovore!

ne me narobe razumet, nič nimam proti quadom, kot je recimo jumbo, ampak pač to so delavčki, ki jih jaz od daleč ne mislim tako uporabljat. jaz bi si atvja kupil za izlete v neznano in podobne stvari, ter zaradi nizkega vzdrževanja, da bi lahko šel na izlete, ki jih imam zelo rad, a so z avtomobilom za vsak vikend malo predragi. pravtako kot sem rekel, bi rad imel gor cestne gume, kolikor jaz vem se jih za jumbota ne ali pa zelo težko dobi.

govoril sem z vašim kolegom, ki ga poznam že od prej, saj je član našega hyundai kluba, ter mi je svetoval novega adlyja 300xs, kot je rekel quadoid, saj pravi, da je dokaj daljši od vseh ostalih, že samo zaradi drugega potnika.

glede hitrosti... vem da to ni motor, pravtako ne avto, ampak kot zgleda bom v tem razredu res težko prišel do tega... pač rad bi, da se bi vklopil v promet in ne bi bil ovira ostalim udeležencem, kot je nekdo na forumu že napisal.

samo še to... kje pa je za adlyja in smc v mb kak pooblaščen servis? in kakšni so stroški vzdrževanja (servisi, poraba)? nasplošno me sedaj vedno bolj zanima 300xs

LP, Sašo
Ooo getz driver :)
Če je kakšen pooblaščen serviser v MB ne vem, vem pa da je vzdrževanje 4-kolesnikov minimalno, olje (2 litra v mojem primeru in filter vsakih 1500 km. Silverhawk ima butasto narejene blatnike (al pa tajvanci ne znajo varit), drugače nisem imel nobenih problemov.

Glede hitrosti do razreda 300ccm pa tudi več pozabi, da se boš peljal več kot 100 km/h sploh s sopotnikom.
Meni so adly, barosse, kymco, sym,... taki easy-cestni quadiči.

2006 Barossa 250 SH tuning - prodano
2007 Arctic Cat DVX 400 - prodano
2008 - Darth Vader - LTR - prodano
2010 - ?

Uporabniški avatar
Quadoid
Član kluba
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Quadoid » 03 Okt 2007, 16:02

@RegY: link do servisov že imaš. Načeloma je vzdrževanje relativno poceni. Najprej na 500 km, nato pa nekje na 2000-2500 km imaš servisne intervale, kjer moraš zamenjati 1,5 l olja in oljni filter. Zračni filter(za Adlya) je tako narejen, da ga smo čistiš - menjava ni potrebna, pa na vsake toliko ne škodi, če malce očistiš svečko. Če se voziš po terenu, boš moral pogosteje preverjati in priviti vijake, to pa je tudi v glavnem vse. Če bo potrebno zamenjati kakšen del, pa imaš itak garancijo.Poraba pri mojem znaša od 5 pa do 6 l/100 km (odvisno koliko ga tiščim...). Sicer pa pohvala vašemu Hyundai forumu, ga tudi sam kdaj prebiram... =D> ;)

@Branko: Imaš prav, zakonsko ni omejena, a če pogledaš homologacijske kartončke ali bolje rečeno potrdila o skladnosti vozil (pustimo reklamne oglase pri miru) quadov, boš videl, da redko kje piše 90km/h ali več. Nisem še videl homologacijskega kartončka kjer bi pisalo,da je končna hitrost quada 105 km/h(pa tudi močno dvomim, da bi ga sploh izdali), kar je seveda posledica omejitve na 15 kw...

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 03 Okt 2007, 16:25

Evo, da ne boš rekel, da nisi videl :twisted:
Slika

WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Re: Spet en, ki kupuje

Odgovor Napisal/-a Jure » 03 Okt 2007, 17:28

RegY napisal/-a:pozdravljeni

čeprav sem prebral že skoraj celoten forum, še vseeno ne vem kaj naj kupim za moje potrebe...

prvo, ko sem začel gledat v cenovnem rangu tja do 6.000€, sem naletel na silverhawka 250R tuning, ki mi je zelo všeč, a sem po vaših testih in izkušnjah ugotovil, da ni najbolj primeren za dve osebi... pač z mano bi se dosti zraven verjetno vozila moja punca.

nato sem naletel na smc captain 300, ugotavljam, da bi bil pa lahko že kaj bližje moji viziji.

torej moje zahteve:
- za dve osebi
- seveda s homologacijo
- do 6000€
- cestne gume
- mora še imeti nek tuning potencial, saj verjetno ne bom kmalu več zadovoljen s standardnimi 100km/h

sedaj pa moja vprašanja... bi te potrebe in zahteve zadovoljil captain, ali morda kater drug, izgledno podoben temu, saj mi namreč ni všeč "ala" jumbo stil quada, ker ima malo preveč plastike.

se bi dalo s trgovcem zmenit, da bi mi dal nanj cestne gume še pred prevzemom?

in pa prosil bi lastnika (el presidente morda?), če mi ga lahko poslika malo iz večih kotov, kot so tukaj uradne, nasploh me zanima zadnji del. ter prav tako me zanima kaj od opreme na njegovem je moral dokupit, torej kar ni v originalu.

LP, Sašo

Veliko so ti že napisali, naj še sam dodam par stvari.
Moj Adly 300XS se ne vozi nikdar samo z mano, ampak vedno tudi z mojo lepšo polovico, tako, da kar se vožnje v dvoje tiče je absolutno največji v kategoriji športnih quadov. Sama oblika je sicer bolj zaprtega tipa, ampak verjemi - na terenu je doma (sicer sem že veliko napiosal v temi Adly 300xs).

Z enim tankom bencina boš naredil 150km.. Moja poraba je kar dobrih 7 litrov.
Glavno, kar sem ti mislil napisati je pa sanjati o tunningu 300 kubične mašine. Z ogromnim vložkom boš pridobil 5 km/h na končni hitrosti, kar se ti pa absolutno ne splača. Moja končna hitrost s parimi nujnimi in skoraj brezplačnimi predelavami je po GPS-u 96 km/h.

Predvsem pa stavek, ki je že večkrat uporabljen in napisan: Pojdi v WBC, preizkusi, vprašaj in tvoje neznanke bodo na ta način dobile najhitrejši odgovor.
Zadnjič spremenil Jure, dne 03 Okt 2007, 17:33, skupaj popravljeno 1 krat.

RegY
Začetnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a RegY » 03 Okt 2007, 17:31

no, super, odgovor je na dlani, adly pade... samo še našparam do konca in že vem za kaj šparam ;) fino, najlepša hvala vsem

se beremo, ko nabavim, gremo na pivo in se bomo menli dalje, kdo mi bo naredil kak prtljažnik, seveda za sutrezno ceno v pivu in denarju

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 03 Okt 2007, 17:34

WBC - Boštjan, ima na zalogi že originalne prtljažnike za Adly-a 300XS ;)

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

Uporabniški avatar
Quadoid
Član kluba
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Quadoid » 03 Okt 2007, 17:47

@Branko: He,he v elektronski obliki lahko vsak malce predela. :twisted: Bom mogel kar hitro pridet na Ig in se v resnici prepričat če je temu res tako :P :volan: 8)
Dobiš PM...

Uporabniški avatar
crow
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Trbovlje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a crow » 03 Okt 2007, 19:34

pravkar prišel z vožnje z jumbotom "že imam 110km" pelje se bolje, kot sem pričakoval "avavtar spremenim takoj ko bo mal več časa.
Nakup - 1 glas za jumbota

RegY
Začetnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a RegY » 08 Okt 2007, 12:18

fantje... kaj pa porečete na ligier be four 220 ali 320? me izgledno dokaj privlači, pa še blizu je tukaj od mene da bi ga kupil... morda celo malo ugodnejši od ostalih prej omenjenih (cca. ~ 1000€)

koliko je to kaj vzdržljivo, kako so kaj deli itd... ista vprašanja kot prej :) je že kdo preiskusil?

danes grem najverjetneje na testno vožnjo... ampak prodajalcem lahko zaupaš, saj veš koliko po izkušnjah s kitajčki, kar se bere v ostalih temah foruma.

RegY
Začetnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a RegY » 08 Okt 2007, 17:47

torej, bil na testni vožnji... čeprav glupo izgleda, mi je boljši bil t.i. delavček, zaradi samega bolj potovalnega vzmetenja, ki ga delajo pod imenom ligier be pro 300... to je tisti, ki ga verjetno poznate , ki ima masko od humveeja H2

potovalno vzmetenje me je pač navdušilo zaradi tega, ker imam problemčke s križem in mi ni najbolj fajn da bi me po vožnji maribor-celje vse bolelo.

ima sam tudi reduktor, čeprav ni 4×4, ter prenos moči na zadnja kolesa s kardanom.

zelo mi je všeč tudi to, da uporablja navadne avtomobilske žarnice in da se bi dalo na njem narediti marsikaj... nekako sem razmišljal, da bi se poigral z dodatnimi lučmi, ledicami, in pa seveda xenonom. ne smemo pa pozabit, da bi imel kar dosti dela s poliestrom in barvami, da bi malo spremenil videz, ki mi v osnovi ni najbolj všeč... potebno bi bilo odstranit blokado, da se zabava ne zaključi pri 85km/h, kot je rekel prodajalec.

za začetek pa mislim, da bo tud dober, saj je automatik.

torej, kaj porečete? bi me vzeli s takim pujskom na kak izlet? in seveda ali bi ustrezal mojim zahtevam po vzdržljivosti in potovanjih?

LP, Sašo

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 08 Okt 2007, 18:07

Cena?

WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.

RegY
Začetnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a RegY » 08 Okt 2007, 19:06

cca.~4.700€ z manjšimi dodatki - to je za testnega.

Uporabniški avatar
morski
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Prevalje

Odgovor Napisal/-a morski » 08 Okt 2007, 19:31

Za zelo podoben denar dobiš že Jumbota 300, če hočeš imet bolj potovalno varianto, oz. Captaina 300 ali Adlyja 300, pa boš neprimerno na boljšem...

LT-R 450

Uporabniški avatar
Bučko
Mojce
Reactions:
Kraj: Janče DB
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bučko » 08 Okt 2007, 19:35

RegY napisal/-a:bi me vzeli s takim pujskom na kak izlet?
Kaj ga mislis v pujska predelat (poliester, barve..)?? :twisted:

Slika
Barossa SH 250 SE

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 08 Okt 2007, 20:30

Hm, ja je za premislit ... kdo sploh že vozi Ligierja? Je kdo sploh že slišal zanj? Izkušnje? ... Tega žal pri tej znamki ni. ADLY, SMC pa so kolikor toliko renomirane in preizkušene znamke - pri nas, predvsem pa v EU ....

Za razliko v ceni ... par 100 EUR????

Se pridružujem mnenju morskega 8)

WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.

RegY
Začetnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a RegY » 08 Okt 2007, 21:01

vredu, vidim da ste tukaj zelo močni zastopniki za adlyje in podobno, nasplošno prodajno paleto WBC... razumem, da ste prijatelji pa v klubu pa to, ampak vas vprašam za čisto odkrito mnenje, če ima kdo izkušnje... lahko bi enostavno rekli, da ne

in ne, nočem povzročat nemira in zamer, ampak samo povem mnenje...

torej:

če najdete ene lepe feltne in CESTNE gume ali vsaj podatke o dovoljenih pnevmatikah in platiščih (ne samo tiste iz strani prepisat, homologacija me zanima, več dovoljenih dimenzij), ter seveda zraven spadajoče razdalje med luknjami, mislim, da bi me znal začet zanimat jumbo, če je res tak fajni kot pravite, ali pa vsaj da je tako dober kot ligier be pro 300...

no, vsaj upam, ker mi je jumbo tak postrani gledan tud nekak malo všeč postal

pa je tak velik, da bi bil dovolj za dva okrogla - mene pa mojo punčko? predvsem pa zame, ker sem poleg trebuščka še 197 velik...

adly in podobni superšportniki, kjer je mala mala možnost da sem v kakem dežju blaten, pa absolutno odpadejo po današnji izkušnji.

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 08 Okt 2007, 22:01

Vsi za WBC - WBC za vse .... :twisted:

Ni nobenega voznika Ligierja na tem forumu, al pa se skriva... zato boš težko dobil informacije iz prve roke.... je pa tukaj kar nekaj voznikov, ki vozijo ali pa so vozili atvje znamke ADLY, SMC, Linhai, Kymco, Barossa, CFMOTO, Suzuki, Yamaha, AC, ...
Nekateri od njih so ti tudi že svetovali v tej in drugih temah.

Ravno tako nisem zasledil debat po tujih forumih o LIGIER atv-jih ....

Mogoče pa bi bil ti tisti, ki bi preizkusil ligier be pro 300? ;)
Če imaš servis blizu, če imajo rezervne dele ... zakaj pa ne? Še ceno malce zbiješ ... pa bo še ena znamka več preizkušena in bomo o njej lahko debatirali kot končni uporabniki. :idea:

P.S.1: V WBC-si se že zapeljal? Da si modele ogledaš v živo? Takole na forumu boš težko dobil take informacije (ali je dovolj velik, ...).

P.S.2: Če misliš, da ne boš blaten v dežju ... uf potem pa atv-ji niso zate. :lol: Tudi pri najbolj "zaprtih" mašinah si blaten ... če ne drugače, ti prileti od zadaj .... ADLY ima tudi delovni model ADLY 300 U ( www.adly.si )
Zadnjič spremenil Branko, dne 08 Okt 2007, 22:19, skupaj popravljeno 1 krat.

WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.

Odgovori