BLIZU ZAHODA opravičilo
-
- Začetnik
- Reactions:
BLIZU ZAHODA opravičilo
Opravičujem se podjetju BLIZU ZAHODA, kot tudi njegovemu direktorju ALANU KOVAČIČU.
Opravičujem se za napisane slabe in žaljive stvari, ki sem jih napisal o tem podjetju in njegovem direktorju.
Lp Robert
Opravičujem se za napisane slabe in žaljive stvari, ki sem jih napisal o tem podjetju in njegovem direktorju.
Lp Robert
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Re: BLIZU ZAHODA opravičilo

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
25 Jul 2015, 05:04
Opravičujem se podjetju BLIZU ZAHODA kot tudi direktorju tega podjetja Alanu Kovačiču za žaljivo napisan komentar in žaljive besede zoper omenjeno podjetje kot tudi njegovemu direktorju.
Lp Robert
Admin pobriši tega kekeca dol.
Opravičujem se podjetju BLIZU ZAHODA kot tudi direktorju tega podjetja Alanu Kovačiču za žaljivo napisan komentar in žaljive besede zoper omenjeno podjetje kot tudi njegovemu direktorju.
Lp Robert
Admin pobriši tega kekeca dol.
Robert tole je tko tko napisano.
A nisi imel neke težave s enim atv pri njih? A so te tožli zaradi blatenja?
A nisi imel neke težave s enim atv pri njih? A so te tožli zaradi blatenja?
Stari ljudje so rekli, da je mir v hiši, če je moški zdrav in ima ženska veliko dela.
Zgleda je šlo nekaj narobe da ne moral napisati javno opravicilo.
Poslano z mojega LG-D855 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega LG-D855 z uporabo Tapatalk
Meni je pa všeč napisano.
Stil je tak, da je opravičilo al pa tud ne. Kakor pogledaš.
Pravno gledanjo pa najbrž vzdrži.
Po moje je sam to namen.
Stil je tak, da je opravičilo al pa tud ne. Kakor pogledaš.
Pravno gledanjo pa najbrž vzdrži.
Po moje je sam to namen.

Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
-
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
dejansko tale firma je kr neki..mam en moped od njega doma..trenutno nepremičnina..ker bumbar nima rezervnih delov..bomo kr sami nekaj sčaral da se bo tamau lahko vozu,,če mene kdo upraša..mu rečem sam bejži od te firme v velikem loku..
Bugi to kaj si napisal, je jasno ze 8+ let, ampak se še tedensko najdejo kekeci, ki kupujejo takšne ali drugacne mopede s yamahinimi masinami 

ampak se še tedensko najdejo kekeci, ki kupujejo takšne ali drugacne mopede s yamahinimi masinami 
Ja nimamo vsi polno denarnico.

Ja nimamo vsi polno denarnico.
-
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
no mojga kitajca ko sem ga kupil pri tem trgovcu..je zdej kolega porihtal..raspadla je ključavnica..za katero je hotel ta trgovec računat 50-60 evrov. iz kitajske niso mogli poslat samo ene..so poslali 3 za ceno 4 evre..pa sedež je celih 20 evrov..pa en kup švasanja je blo potrebno in vse gumijaste cevke zamenjat.pa je mopediček star 2 leti.. no zdaj upam da bo delal en čas.. tko da kdor rabi kake dele jih naj naroči kr pri kitajcih..
od tega trgovca pa sam stran..