Odgovor
Napisal/-a TOMASZ » 05 Nov 2012, 14:56
Nekega dne bodo tudi paličarji začeli misliti, da je bolje, če na vsake toliko pride mimo kak avto ali ATV. Jaz čez leto naredim kar veliko kilometrov s kolesom (2000km), peš in z ATV-jem. Če grem s kolesom ali peš skozi naše gozdove je občutek kar boljši, če se kdo pripelje mimo z bolj hrumečo zadevo, da le malo zmanjša hitrost. Medvedov je polno in ta hrup jih verjetno vsaj malo prestraši. Zaradi kakšnega avta ali motorja ni potrebe, da delajo take dolge face. Sem pa lani na božični dan dopoldan švignil na zasneženo vožnjo po Javorniku. Ker je bilo fantastično, sem po eni uri odšel domov še po ženo. V drugo sva šla približno po istih poteh in naletela na ogromno medvedjih tac v snegu, ki jih prej ni bilo, povrh vsega pa skoraj tik ob markirani planinski poti.(nekaj slik je na mojem FB profilu_Tomaž Slokar) Glede same vožnje izven ceste po vlakah pa so glavni prav lovci s svojimi terenci, da pa sploh ne govorimo, kaj naredijo državni gozdarji ob spravilu lesa. Letos sem nekajkrat prišel na pravo razdejanje na gozdnih relacijah od Cerknice do Snežnika.