Nakup 4-kolesnika

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
lifeIsFun
Začetnik
Reactions:
Kraj:: Novo mesto

Re: Nakup 4-kolesnika

Odgovor Napisal/-a lifeIsFun » 09 Jun 2016, 14:10

ja bo kr težka odločitev, za enkrat sem tudi sam bolj v smeri Can-Am 570, vendar se še nisem nič pozanimal o tistih zgoraj navedenih vprašanjih (nameravam, to storiti pred nakupom, ko bom dejansko imel $$ v roki :)), do takrat imam pa čas da se odločim glede ostalih parametrov
Sem pa drugače iz dolenjske, okolica novega mesta, tako, da prodajalne mi niso ravno blizu, nisem se pa še pozanimal s servisi kaj mi je najbližje (če je kaj)....

lozinka
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lozinka » 09 Jun 2016, 23:02

lifeIsFun napisal/-a:ja bo kr težka odločitev, za enkrat sem tudi sam bolj v smeri Can-Am 570, vendar se še nisem nič pozanimal o tistih zgoraj navedenih vprašanjih (nameravam, to storiti pred nakupom, ko bom dejansko imel $$ v roki :)), do takrat imam pa čas da se odločim glede ostalih parametrov
Sem pa drugače iz dolenjske, okolica novega mesta, tako, da prodajalne mi niso ravno blizu, nisem se pa še pozanimal s servisi kaj mi je najbližje (če je kaj)....
Takole imaš:
BRP- servis v Šempetru Ski&sea
Polaris-Quadsquad servis Grosuplje ; WBC Šentvid pri Stični, Krško, Brežice...

balantic
Začetnik
Reactions:
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a balantic » 21 Avg 2016, 12:50

Si bom sposodil kar tole temo, da ne odpiram nove po nepotrebnem. Odločam se za nakup delovnega atv-ja s pogonom na vsa 4 kolesa, vitlom in kljuko, najraje bi kupil katero od boljših znamk, žal pa je demnar omejen na 5000€, seveda iščem rabljeno zadevo. Zanima me kaj si mislite o tem, kdo pozna? http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... 20xt%20650

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 21 Avg 2016, 13:58

Če se ne motim (če se, me prosim popravite) je ta model brez 4x4 pogona.

Odgovori