Sem pa drugače iz dolenjske, okolica novega mesta, tako, da prodajalne mi niso ravno blizu, nisem se pa še pozanimal s servisi kaj mi je najbližje (če je kaj)....
Nakup 4-kolesnika
Re: Nakup 4-kolesnika
ja bo kr težka odločitev, za enkrat sem tudi sam bolj v smeri Can-Am 570, vendar se še nisem nič pozanimal o tistih zgoraj navedenih vprašanjih (nameravam, to storiti pred nakupom, ko bom dejansko imel $$ v roki
), do takrat imam pa čas da se odločim glede ostalih parametrov
Sem pa drugače iz dolenjske, okolica novega mesta, tako, da prodajalne mi niso ravno blizu, nisem se pa še pozanimal s servisi kaj mi je najbližje (če je kaj)....
-
lozinka
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Takole imaš:lifeIsFun napisal/-a:ja bo kr težka odločitev, za enkrat sem tudi sam bolj v smeri Can-Am 570, vendar se še nisem nič pozanimal o tistih zgoraj navedenih vprašanjih (nameravam, to storiti pred nakupom, ko bom dejansko imel $$ v roki), do takrat imam pa čas da se odločim glede ostalih parametrov
BRP- servis v Šempetru Ski&sea
Polaris-Quadsquad servis Grosuplje ; WBC Šentvid pri Stični, Krško, Brežice...
Si bom sposodil kar tole temo, da ne odpiram nove po nepotrebnem. Odločam se za nakup delovnega atv-ja s pogonom na vsa 4 kolesa, vitlom in kljuko, najraje bi kupil katero od boljših znamk, žal pa je demnar omejen na 5000€, seveda iščem rabljeno zadevo. Zanima me kaj si mislite o tem, kdo pozna? http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... 20xt%20650