Mičo na naslednji vožnji bomo govorili kaj je dobro in kaj ne.mičo napisal/-a:Lepo si to povedal Franci Japonec je pač bolši.Pero to se nemore primerjati ne z tvojim in ne z yamaho-preverjeno.![]()
Boš ti prvi poskusni zajček na terenu.
Mičo na naslednji vožnji bomo govorili kaj je dobro in kaj ne.mičo napisal/-a:Lepo si to povedal Franci Japonec je pač bolši.Pero to se nemore primerjati ne z tvojim in ne z yamaho-preverjeno.![]()
Nisem napisal, da se razlikujejo LE v tem ! Preberi dvakrat, ce prvic ne razumes ! V zvarih bo vsak laik opazil razliko. Ze ce samo po forumu pobrskas je bilo kar nekaj DIY navodil kako pri CFMOTO zavariti nazaj ogrodje, ker je popokalo med voznjorudi12 napisal/-a:Odvisno katere kitajce imaš v mislih!!!![]()
Torej trdiš,da je razlika samo v zvarih? Me prav zanima zakaj so japonci toliko dražji,če je samo to razlika.
Če da priznana firma nekaj izdelovati kitajcem, bodi brez skrbi, da gredo tja tudi nadzorniki. Konec koncev firma stoji s svojim imenom za svojim produktom, se ne more izgovarjati, češ to so nam pa kitajci naredili. Imaš pa tudi na Kitajskem cel kup visoko kakovostnih izdelkov, samo ti cenovno niso več tako ugodni...Enx napisal/-a:Ja samo to je bilo v Sloveniji - kitajska je pa nekaj drugega - tja pa kontrolorji ne hodijo![]()
Imam trenutno v lasti Američana, pa sem prepričan, da je zelo dober stroj, pa čeprav ni japonec.freshslo napisal/-a:Jaz verjamem, da se lastniki kitajcev in tajvancov tolazite na razlicne nacine, da so le zaceli izdelovati dobre stroje. Vendar dokler ne boste imeli v lastni japonca bo tako.
Tudi moj "made in Canada" z sosedovim agregatom "made in Avstrija" ni Japonec. Pa še vedno dobro gre. (v sezoni 2008 prevozil okoli 9000km)sasog napisal/-a:Imam trenutno v lasti Američana, pa sem prepričan, da je zelo dober stroj, pa čeprav ni japonec.
Jaka prodaja Bajo. Razlog-slikicesasog napisal/-a:Slikice za Jaka]
Mičo, to ni Yamaha ! Cecteka se tudi v dežju da voziti !mičo napisal/-a:Upam, da bo v soboto lepo vreme sasog.
jaka napisal/-a:Mičo, to ni Yamaha ! Cecteka se tudi v dežju da voziti !mičo napisal/-a:Upam, da bo v soboto lepo vreme sasog.
![]()
![]()