Suzuki KingQuad front bumper
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Ja, res bi se bilo primerno vrnit nazaj na temo.
Dobro bi bilo narediti učinkovit odbijač za KQ, ki ga res potrebuje, ker je spredaj narejen precej na mehko.
Dvakrat sem ga na terenu že ravnal in lahko to napišem takorekoč iz prve roke.
En nedolžen trk KQ v zadnji del grizzlyja je KQju premaknil vse pastike prav do sedeža. Grizz jo je odnesel le z eno prasko na blatniku.
Menim, da bi moral te vrste atv tak nalet-ek preživeti brez vidnejših posledic.
Samo moje mnenje iz videnega.
LP!
Dobro bi bilo narediti učinkovit odbijač za KQ, ki ga res potrebuje, ker je spredaj narejen precej na mehko.
Dvakrat sem ga na terenu že ravnal in lahko to napišem takorekoč iz prve roke.
En nedolžen trk KQ v zadnji del grizzlyja je KQju premaknil vse pastike prav do sedeža. Grizz jo je odnesel le z eno prasko na blatniku.
Samo moje mnenje iz videnega.
LP!
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Je tud za ženske. Sploh če se zadaj vozijo.hirulupi napisal/-a:Kaj je sedaj? A je tudi KQ za žen....En nedolžen trk KQ v zadnji del grizzlyja je KQju premaknil vse pastike prav do sedeža. Grizz jo je odnesel le z eno prasko na blatniku.
KQ je zame popolnoma o.k. So me res presenetile posledice trka pri tako nizki hitrosti. Kot kaže, jo je takrat dobil v nepravi kot oz. višino.
Naslednjič sem na terenu ravnal prednji konec KQ zaradi tega, ker se mu ni hotel umakniti meter debel hrast. Hitrost je bila višja, a posledice blažje in razumljivejše.
LP!
Še sreča, da ni imel odbijača spredaj 
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Moped ni. Žival ni.
Poglej tega : http://www.loeffler-quads.de/catalog/xb ... 088fd5f4a9
Po mojem mnenju Kingu ta še najbol paše,pa še iz takih profilov je narejen da ga ne more lih vsak ''šlosar'' doma skopirat.
Ni mi pa jasno zakaj toliko nabijate cene (raznorazni domači mojstri,trgovci),bol,ko grejo naši dohodki u 3 pm.,višje so naše cene...200e dam kvečjemu,če mi ga Akrapović osebno naredi
Po mojem mnenju Kingu ta še najbol paše,pa še iz takih profilov je narejen da ga ne more lih vsak ''šlosar'' doma skopirat.
Ni mi pa jasno zakaj toliko nabijate cene (raznorazni domači mojstri,trgovci),bol,ko grejo naši dohodki u 3 pm.,višje so naše cene...200e dam kvečjemu,če mi ga Akrapović osebno naredi
120 EUR te pride pripeljan v Slovenijo. Več informacij na ZS.
WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.
Moped ni. Žival ni.