zanimam se za nakup štirikolesnika
poglej pri vbrizgu če se kaj da štelat ,druga možnost je da zajlo za gas malo napneš da se ti obrati malo dvignejo,zadnja možnost je servisplinko napisal/-a:Kar je je...je kratki model in bo čisto ok. Žena itak tud slišat noče za ATV. Prvi občutki so fenomenalni, čeprav je deževalo napolno sem šel en krog. Prvič v življenju na ATV-ju... zelo enostaven za vozit, gre pa res praktično povsod.
Edino kar me moti, da mi crkuje na štangasu. Je to zaradi tega, ker je čist nov in še neutečen?? Se bo to samo od sebe naštelalo, ali bom moral peljat nastavit?
Pilko, jaz imam tak motor že e mesec. Točno tako kot so ti rekli na servisu, bo čez čas nehal ugašati. Jaz imam prevoženih 950 km in dela kot urca. Odličen motor. Splača se ti na prvem servisu zamenjati računalnik (150 EUR), potem bo še boljše delal.
Glede na to kar si napisal, si se po mojem pravilno odločil za kratko verzijo. Tudi jaz sem bil v dilemi pri nakupu, tudi moja se noče voziti z mano in vidim, da sem se prav odločil. Točno 100 m se je peljala z mano.
LP
Glede na to kar si napisal, si se po mojem pravilno odločil za kratko verzijo. Tudi jaz sem bil v dilemi pri nakupu, tudi moja se noče voziti z mano in vidim, da sem se prav odločil. Točno 100 m se je peljala z mano.
LP
AC 700 4x4
Danes prvič opravljal delo z njim. Drvarija. Moči dovolj, na pretek, po ravni cesti sem se peljal 105 po števcu... z zaprtim... Zelo uporabna zadeva!
Razen ena slabost, ki mi je malo najedla živce. Pri prvem vzponu, ko sem šel po drva se mi je stopila plastika na levem boku, naredila se je kar luknja od vročega motorja, oz, cevi auspuha.
. Taka šlamparija mi pa ni preveč všeč...
Razen ena slabost, ki mi je malo najedla živce. Pri prvem vzponu, ko sem šel po drva se mi je stopila plastika na levem boku, naredila se je kar luknja od vročega motorja, oz, cevi auspuha.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Zdaj vem po kom so Kitajci kopirali izušno cev za mojega!plinko napisal/-a:Danes prvič opravljal delo z njim. Drvarija. Moči dovolj, na pretek, po ravni cesti sem se peljal 105 po števcu... z zaprtim... Zelo uporabna zadeva!
Razen ena slabost, ki mi je malo najedla živce. Pri prvem vzponu, ko sem šel po drva se mi je stopila plastika na levem boku, naredila se je kar luknja od vročega motorja, oz, cevi auspuha.. Taka šlamparija mi pa ni preveč všeč...
Nič se sekirat. Malo perforiranega aluminija, steklenega traku in volje pa se da zadeva trajno rešit! Je pa res malo šlampasto, da pri tem denarju ne predvidijo takšnih "težav"!
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Kot sem že zgoraj omenil so dejstva taka res pa je , da je terenska guma skoraj za 5cm višja od cestne avtomobilske to bi znalo dodati caa 10 km na uro torej bo končna tam 115 km . 130 pa kar pozabi ali pa si omisli Bašanaplinko napisal/-a:Ne vem, če ste me razumeli. 105 po števcu je letel zaprt motor, z 80 km prevoženimi.
Odprt in zamenjan čip pri AC-ju pa menda obljublja 130 km/h... Men se zdi to zelo, zelo veliko...preveč:)
-
traktor_boss
- Začetnik
- Reactions:
Z očetom imava namen kupit ATV-ja. Doma imamo manjšo kmetijo in bi rabila tako malo za prikolico ter za pluženje. Cca 500 ccm, homoligiran (najbolje za dve osebi), avtomatik, špera, 4×4, vsaka od posebej. cena nad 2000 pa do nekje 4000 €. stric ima CF moto 500ccm, in je zadovoljen več kot preveč. zanimajo me vaša mnenja, kaj bi mi vi priporočali.
Lep pozdrav
traktor_boss
traktor_boss
Imam občutek, da se tvoj motor prodaja na netu. Če je res in če ni skrivnost, kaj nameravaš potem kupiti?Civava napisal/-a:Kot sem že zgoraj omenil so dejstva taka res pa je , da je terenska guma skoraj za 5cm višja od cestne avtomobilske to bi znalo dodati caa 10 km na uro torej bo končna tam 115 km . 130 pa kar pozabi ali pa si omisli Bašanaplinko napisal/-a:Ne vem, če ste me razumeli. 105 po števcu je letel zaprt motor, z 80 km prevoženimi.
Odprt in zamenjan čip pri AC-ju pa menda obljublja 130 km/h... Men se zdi to zelo, zelo veliko...preveč:)
LP
AC 700 4x4
-
traktor_boss
- Začetnik
- Reactions:
Aha. Rekel mi je da ga bo čez zimo še imel potem ga bo pa najverjetneje prodal ker bo kupil nekaj cestnega za na morje. Jaz pa ga bi imel že sedajle za po snegu pa sanke pa to. bomo vidli.hurco napisal/-a:Če je stric zadovoljen in če boš uporabljal na podoben način kot stric, potem boš verjetno tudi ti zadovoljen, potem je rabljen CF - moto edina izbira za ta denar.