Polaris Sportsman Touring 850 LE

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Uporabniški avatar
stamaks1
Začetnik
Reactions:

Re: Polaris Sportsman Touring 850 LE

Odgovor Napisal/-a stamaks1 » 03 Mar 2013, 11:32

amg skupina napisal/-a:
freshslo napisal/-a:Ne vem kaj vsi take probleme delate glede servisiranja. Ko je moped v garanciji ga peljes na uraden servis, ko je izven garancije ti ga bo pa vsak serviser, ki popravlja motorje zrihtal. Saj ni med proizvajalci znanstvene fantastike.
Čist preprosto: 1.) Tudi če je pod garancijo, je veliko odvisno, kako ti bodo poservisirali :!:
2.) Tudi če je pod garancijo, je odvisno, če imajo določeni materijal - dele na zalogi :!:
3.) Če je neki serviser, ki mu je "usput" servisiranje, se mu sploh ne bo mudilo - ljubilo popravit - poservisirat tvojega mopeda, posledično to pomeni sam veš kaj :!:
4.)...... :!:
Zame je kar pomembno, da je moped, za katerega sem dal npr. 12k€, doma v garaži in ne nekje na mehanikovem zanikrnem parkirišču 3mes, kjer je na servisu ali popravilu!!
Samo v tem je point!
Pozdravljen naj še jaz povem.
Lahko rečem da, ker sem jaz prodal štirikolesnikov in sank, so stanke zelo zadovoljne z motorjem in storitvijo. Ker mi je Polaris pri srcu se trudim, da bi čimbolj ugajal strankam in kar se da hitro reševal situacije. Nekaj stvari je na zalogi ostalo pa je dobaljivo v 3-5 dni, v ekstremnih primirih 12 delovnih dni. Res je da kar sam servisiram imam rad da se motor pusti en dan pri meni in da ga popolnoma pregledam. Feragosta pa pri nas ni več problem.

Glede garancij pa tudi ni problem. Če je res napaka proizvajalca se da vse rešit brez vsakega problema.

Hvala

Lp Matjaž

Odgovori