Ponovno na 4*4

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Uporabniški avatar
delorto1
Obiskovalec
Reactions:

Re: Ponovno na 4*4

Odgovor Napisal/-a delorto1 » 11 Maj 2014, 20:24

kobal napisal/-a::D :D , ne bo potrebe, upajmo. Včeraj sva šla do Bohinja, motor se lepo pelje. 8)
Ti samo uživaj v vožnji in se ne daj motiti .Pač nekateri so imeli slabe iskušnje z Mačko in sedaj vse mečejo v en koš .Tudi pri vodilni znamki je kako gnilo jajce ,bilo kar nekaj govora o težavnih agregatih, menjavah agregaov,pa, za to niso slabi ampak precenjeni :D

lozinka
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lozinka » 11 Maj 2014, 23:35

kobal napisal/-a:Ali mogoče poznaš zgodovino dotičnega motorja, ali sklepaš nasplošno glede na težave ki jih imajo lastni ac-jev?
Le z besedo na dan, :-$ -to ne pomaga.
l.p. kobal
V NM in okolici imamo trije popolnoma enake 4kolesnike (AC 700 cruiser), in vsa tri delajo brezhibno že tri ali več let. Furamo se tako po asfaltu kot na terenu in so 4cikli več kot odlični. Tako da.... samo gasa, motorček je odličen \:D/ \:D/

bugimajstr
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: bela krajina

Odgovor Napisal/-a bugimajstr » 12 Maj 2014, 05:36

No bom še jaz napisal.:) 550 mačka ni za na cesto.:) ker je nesmeš vozit na poln gas.se pravi po cesti max 70-80.po terenu je pa čist dost močna.no.usaj za mene ker me motor sploh ne pogrunta da kaj pelje.:) drugač pa porodne težave mojega mopeda so napisane na forumu.:) nevem če je še vedno post z največ prispevki??ker se je nehaj kvarit motor in nimam več kaj pisat.:p

Uporabniški avatar
delorto1
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a delorto1 » 12 Maj 2014, 05:55

Rogi napisal/-a:delorto1 jo je zrihtal :lol: , Kobal ti se boš pa vozil. Naj ti dobro in dolgo služi. Srečno :!:
Kaj se poznava od kje ti tako slabo menje o meni?Kobal je iskal očuvan servisiran vizualno lep štiricikel po njegovih besedah jih je kar nekaj pogledal in je bil moj ta, ki ga je stanje zadovoljilo. Torej bil z mojo Mačko več kod zadovoljen,pa se mi je zdelo ,da ve kaj, išče in hoče pa nisem picajzel in je tudi bil vožen na terenu. Baje je ravno takega servisiranega lepo očuvanega BR-ja prodal tebi in zdaj ne vem ali se spoznaš ,da si opravil dober nakup ali si imel srečo. Po tvojem zagovarjanju določenega štiricikla ,če ni bila pomoč prijatelju ,pač bi lahko bila zgolj sreča.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 12 Maj 2014, 13:53

kobal napisal/-a:Saj me ni zamorilo, te pa malo stisne tako. A kot sem napisal se motor lepo pelje in upam, da bo tako tudi ostalo. :D
Odločitev kakršnakoli že je, je vsekakor tvoja. Mislim, da je 700-ka zelo soliden 4kolesnik...mogoče celo dober. Ime Cruizer namiguje čemu je namenjen, 700ccm bi moralo zadostovati, enovaljnik pa...no bo že zmogel. Itak je najlepša potovalna hitrost okrog 80-90 km/h...to pa zmore z lahkoto.
Znamka...pač stvar vsakega posameznika...okrog tega se ne bi obremenjeval...itak je motor tvoj...tvoje veselje ali tvoja muka. Enako kot pri avtomobilih...ali ti "sede", ali pa pač ne.... :k:
Je pa res, da imamo pač različni ljudje različne normative , potrebe in pričakovanja.
Če je AC700 pokril te zadeve...brez tistega "črva", ki nekje globoko vseeno "najeda"... ;) ...potem bo že šlo.
Naj ti služi, predvsem pa naj te varno pelje po tvojih poteh.
Upam le, da ima stabilizatorje za cesto.... :mrgreen:

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 12 Maj 2014, 15:58

delorto1 napisal/-a:
Rogi napisal/-a:delorto1 jo je zrihtal :lol: , Kobal ti se boš pa vozil. Naj ti dobro in dolgo služi. Srečno :!:
Kaj se poznava od kje ti tako slabo menje o meni?Kobal je iskal očuvan servisiran vizualno lep štiricikel po njegovih besedah jih je kar nekaj pogledal in je bil moj ta, ki ga je stanje zadovoljilo. Torej bil z mojo Mačko več kod zadovoljen,pa se mi je zdelo ,da ve kaj, išče in hoče pa nisem picajzel in je tudi bil vožen na terenu. Baje je ravno takega servisiranega lepo očuvanega BR-ja prodal tebi in zdaj ne vem ali se spoznaš ,da si opravil dober nakup ali si imel srečo. Po tvojem zagovarjanju določenega štiricikla ,če ni bila pomoč prijatelju ,pač bi lahko bila zgolj sreča.
Nič se ne poznava, ali pač. Nikoli ne vem, kdo se skriva za temi vdevki na forumih. Po gornje napisanem ne bi mogel sklepati kakšno mnenje imam o tebi. Napisal sem samo, da si jo zrihtal in Kobal naj se ne sekira kaj drugi pišejo in naj se lepo vozi in uživa. In nič "baje" . Kot je razvidno iz mojega gornjega prispevka sem štirikolesnik kupil od njega. In en k... se spoznam na štirikolesnike. Poznam samo ene, ki delujejo in ene, ki skozi zafrkavajo. Pa ne glede na znamko ampak iz lastnih izkušenj, ko poznam lastnike, se z njimi družim in tudi vozim. Tako, da sreče ni bilo. Tudi tistega "določenega" štiricikla sem poznal, kakor tudi 1. lastnika in sem ga tudi hotel kupiti, pa mi ga takrat lastnik ni hotel prodati. Prodajati pa ga je začel kakšnega pol leta kasneje, ko je zašel v finančne težave, vendar sem takrat že kupil Kobalovega. In ja bila je pomoč prijatelju (ki je štiricikel prodajal in tistemu, ki ga je kupovalki je vprašal, če kdo omenjeni štiricikel pozna). Nikoli pa ne bi dejal, da je nekaj dobro, če bi vedel, da je vse zguncano, gnilo, da seskozi kvari....

Kot sem dejal se ne razumem na štirikolesnike, jaz se z njimi samo vozim, pa ne samo po domačem pragu. Tudi s Kobalovim sva kar nekaj km prevozila (Transilvanijo, kar nekaj ATV srečanj po Srbiji, Hrvaški, Bosni, kjer se samo ne voziš, ampak je treba kdaj tudi vitel uporabit...) No pa tudi naslednji mesec gremo ponovno v Albanijo, Makedonijo, pa mogoče še kakšno srečanje letos...

Fante dajte se vozit, ne se delat preveč pametne in ne bit škodoželjni in zavistni.

Uporabniški avatar
kobal
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: šempeter pri gorici
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a kobal » 12 Maj 2014, 16:20

:D :D ; mislim da je dovolj na to temo, motor je super. Ni mi žal za can-ama, takrat je pač bilo kar je blo in motor je šel od hiše. Zdaj je pa prišel drugi in druge znamke.
Tako, da nehajmo s tem bo ali ne bo, sicer se bodo začeli zgrinjati sivi oblaki nad njim. :D :D

l.p. kobal

golavsek65
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a golavsek65 » 12 Maj 2014, 19:49

Rogi napisal/-a:
delorto1 napisal/-a:
Nič se ne poznava, ali pač. Nikoli ne vem, kdo se skriva za temi vdevki na forumih. Po gornje napisanem ne bi mogel sklepati kakšno mnenje imam o tebi. Napisal sem samo, da si jo zrihtal in Kobal naj se ne sekira kaj drugi pišejo in naj se lepo vozi in uživa. In nič "baje" . Kot je razvidno iz mojega gornjega prispevka sem štirikolesnik kupil od njega. In en k... se spoznam na štirikolesnike. Poznam samo ene, ki delujejo in ene, ki skozi zafrkavajo. Pa ne glede na znamko ampak iz lastnih izkušenj, ko poznam lastnike, se z njimi družim in tudi vozim. Tako, da sreče ni bilo. Tudi tistega "določenega" štiricikla sem poznal, kakor tudi 1. lastnika in sem ga tudi hotel kupiti, pa mi ga takrat lastnik ni hotel prodati. Prodajati pa ga je začel kakšnega pol leta kasneje, ko je zašel v finančne težave, vendar sem takrat že kupil Kobalovega. In ja bila je pomoč prijatelju (ki je štiricikel prodajal in tistemu, ki ga je kupovalki je vprašal, če kdo omenjeni štiricikel pozna). Nikoli pa ne bi dejal, da je nekaj dobro, če bi vedel, da je vse zguncano, gnilo, da seskozi kvari....

Kot sem dejal se ne razumem na štirikolesnike, jaz se z njimi samo vozim, pa ne samo po domačem pragu. Tudi s Kobalovim sva kar nekaj km prevozila (Transilvanijo, kar nekaj ATV srečanj po Srbiji, Hrvaški, Bosni, kjer se samo ne voziš, ampak je treba kdaj tudi vitel uporabit...) No pa tudi naslednji mesec gremo ponovno v Albanijo, Makedonijo, pa mogoče še kakšno srečanje letos...

Fante dajte se vozit, ne se delat preveč pametne in ne bit škodoželjni in zavistni.

:bravo: :4x: :dober

Uporabniški avatar
delorto1
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a delorto1 » 12 Maj 2014, 20:47

Nič se ne poznava, ali pač. Nikoli ne vem, kdo se skriva za temi vdevki na forumih.

Sory hvala bogu ,da imamo različne normative.Sva bila pa kako leto dve v isti piceriji v Logatcu,no vsaj sklepam ,da si bil ti z ženo.Bili ste štirje za mizo na vrtu ob glavni cesti.

Uporabniški avatar
delorto1
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a delorto1 » 12 Maj 2014, 21:38

:D
Slika
Slika
Kapo dol čestitam za obiskane kraje in prevožene kilometre.

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 12 Maj 2014, 22:25

Zna bit da sem biltakrat v tisti piceriji. Tam sem bil že večkrat in nikoli sam :lol:
Pa i ja nisam bio sve tamo ali me ni ne interesuje. :lol:

Odgovori