Štirikolesnik za v bližnji hrib :)

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Re: Štirikolesnik za v bližnji hrib :)

Odgovor Napisal/-a lakl » 01 Nov 2014, 23:22

Če sem te prav razumel je izbira 500 LMax dps. Tudi sam bi enako izbral. Dvovaljnik..., ..., ... :D

igy
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a igy » 01 Nov 2014, 23:56

No hvala vsem k ste se pomatral dosegli ste svoj cilj, da ga pač sedaj sploh ne bom nobenega kupu k čitam tele vaše forme izgleda da odgovarjate eni in taisti in šinfate tuje osle svoje pa kot da so zlati no tut vašo stran sm prebral in se najdejo tut take stvari da me je minal do njih.Če pa pogledam tistega za 8 jurju je pa k moja rdeča kolnkišta ... ga nebi mel niti za gnoj furat tak je po videzu... PA BREZ ZAMERE ker je žena dala pobudo za nakup in mi je vseen ščim se bo peljala na vikend...

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 02 Nov 2014, 08:12

Slika je eno, videz v živo pa drugo! Prvo si vse oglej in potem ocenjuj videz- v živo. Tudi rumene in sive imajo. Ja, spet nismo nič pogledali.
Zakaj smo ti pa tako svetovali! Po izkušnjah in ne kar tako brez veze in če bi jaz ženo poslušal bi bil tudi jaz brez-sedaj se pa tudi ona vozi :mrgreen:

Uporabniški avatar
sircelj84
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Ilirska Bistrica
Kraj: Ilirska Bistrica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sircelj84 » 02 Nov 2014, 08:59

igy napisal/-a:No hvala vsem k ste se pomatral dosegli ste svoj cilj, da ga pač sedaj sploh ne bom nobenega kupu k čitam tele vaše forme izgleda da odgovarjate eni in taisti in šinfate tuje osle svoje pa kot da so zlati no tut vašo stran sm prebral in se najdejo tut take stvari da me je minal do njih.Če pa pogledam tistega za 8 jurju je pa k moja rdeča kolnkišta ... ga nebi mel niti za gnoj furat tak je po videzu... PA BREZ ZAMERE ker je žena dala pobudo za nakup in mi je vseen ščim se bo peljala na vikend...

Če ti je mar zanjo,ti ne bo lih vseen s čim se bo peljala na vikend... [-X

Uporabniški avatar
sircelj84
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sircelj84 » 02 Nov 2014, 09:05

Pa še pri vsej dandanašnji tehnologiji:

Internet
google
youtube

Bi si lahko kako dirko atv-jev pogledali in mi potem povedali,če vidite kje Cf moto,goes,keway,kymco,bashan,shineray,loncin ATV-je...???

Uporabniški avatar
sircelj84
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sircelj84 » 02 Nov 2014, 09:12

Evo vam CF Moto x8...
Iz neznanega razloga zvilo zadnji amortizer....

https://www.youtube.com/watch?v=CBj1CTL_w7k

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 02 Nov 2014, 09:29

Fantje ne trudite se. Še eden, ki je užaljen in noče slišat resnice ker je njegova predstava o atv-jih zbita na dno.
Potem pa klasični izgovori o ženi...pa kako so dobri atv-ji grdi itd. itd....vse to smo že slišali in videli.
Tip je mislil, da nas bo z X8 navdušil in je prišel po potrditev na forum.
Pa vseeno ga najeda skepsa...če bi bil tako suveren bi X8 kupil brez, da bi kogarkoli tukaj kaj spraševal.
Ali pa zdaj, kot mali otrok ne bo nobenega kupu...užaljen, ker ne pohvalimo njegovo igračko.
@Igy...ti lepo kupi X8...jaz pa te izzovem na furo...jaz pridem z mojim zlatim (kot jih imenuješ) 650 max, ali koln-kišto...kot ga imenuješ, ki ima na števcu 33.000km. in 1150 delovnih ur...večinoma na terenu...letnik 2008....se pravi staro tehnologijo, proti novemu X8- space shutlu.
Ti pa pridi z svojim super X8..močnim dvo-valjnikom, fantastičnega izgleda in lepimi plastikami.
Če ne verjameš na besedo, boš pa mogoče na dejanja!

Uporabniški avatar
sircelj84
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sircelj84 » 02 Nov 2014, 09:57

Nočem niti pomislit,kaj bi človeka doletelo,če bi to bil Cf moto....

https://www.youtube.com/watch?v=UC5JMAr4Ifw

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 02 Nov 2014, 10:38

sircelj84 napisal/-a:Nočem niti pomislit,kaj bi človeka doletelo,če bi to bil Cf moto....

Daj ne nakladaj.

Sicer bolj slabo vidim brez očal, toda zdi se mi da je na posnetku X8 :-k

https://www.youtube.com/watch?v=Isjp43YJ48Q

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
sircelj84
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sircelj84 » 02 Nov 2014, 10:46

brinovc napisal/-a:
sircelj84 napisal/-a:Nočem niti pomislit,kaj bi človeka doletelo,če bi to bil Cf moto....

Daj ne nakladaj.

Sicer bolj slabo vidim brez očal, toda zdi se mi da je na posnetku X8 :-k

https://www.youtube.com/watch?v=Isjp43YJ48Q

Ja zihr je...Plastike in grafike ima zelo lepe... :finga:

igy
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a igy » 02 Nov 2014, 14:27

De pa fantje konc o vaših brp-jih, ker 500 me ne zanima 600 pa je za moj žep nedosegljiv rabljenega ne kupim ker ga tudi sam ne bom gledal ampak vozu kaj se pa dela z njemu pa še noben ni spregovoru. Upam da se bo njdu kdo k bo kdo predlagal štirikolesnika za katerega se splača dat 1o jurju z kateremu bom sledil prometu,pelu ženo in prikolico v sadovnjak in splužu dvoriše pa da nov cknu k bom pelo ženo čez vršič...

Seba81
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: 1275
Kraj: 1275

Odgovor Napisal/-a Seba81 » 02 Nov 2014, 14:41

Tomok
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Lj-Šentvid

Odgovor Napisal/-a Tomok » 02 Nov 2014, 19:47

Pa ne Jumbota modelu, ki še pisat ne zna!
A niste malo preveč kriterije o pisavi zanemarili odkar je Jaka začasno prost? :evil: #-o :mrgreen:

Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220

Seba81
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: 1275
Kraj: 1275

Odgovor Napisal/-a Seba81 » 02 Nov 2014, 19:50

:k:

Uporabniški avatar
sircelj84
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sircelj84 » 02 Nov 2014, 20:25

igy napisal/-a:De pa fantje konc o vaših brp-jih, ker 500 me ne zanima 600 pa je za moj žep nedosegljiv rabljenega ne kupim ker ga tudi sam ne bom gledal ampak vozu kaj se pa dela z njemu pa še noben ni spregovoru. Upam da se bo njdu kdo k bo kdo predlagal štirikolesnika za katerega se splača dat 1o jurju z kateremu bom sledil prometu,pelu ženo in prikolico v sadovnjak in splužu dvoriše pa da nov cknu k bom pelo ženo čez vršič...

Igy preberi si slovensko verzijo...

Fantje,sedaj pa konec o vaših brp-jih, ker 500-tka me ne zanima,600-tka pa je za moj žep nedosegljiva.Rabljenega ne bom kupil,ker ga tudi sam ne bom gledal ampak vozil.Kaj se pa dela z njim pa še nobeden ni povedal. Upam da se bo našel kdo,ki bo predlagal štirikolesnik,za katerega se splača dat 1o tisoč € s katerim bom sledil prometu,peljal ženo in prikolico v sadovnjak in splužil dvorišče in da ne bo crknil,ko bom peljal ženo čez vršič...

Kaj se pa dela z njim pa še nobeden ni povedal. Tu pa ne vem,kaj bi bilo mišljeno s tem stavkom??? :-k

Uporabniški avatar
sircelj84
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sircelj84 » 02 Nov 2014, 20:32

Dugače pa priporočam branje za začetnike...

http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=10&t=1681

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 02 Nov 2014, 20:42

Nima smisla :(
Fant se je umaknil na ženski forum, oziroma, stran Zadovoljna.si
Prileti z vprašanji, željo po nasvetih, ima omejen proračun, ženo za svetovalca in, ko mu poizkusimo pomagati z nasveti je užaljen. Žena bi po letu dni sprožila ločitveni postopek zaradi nakupa.
CF ni slab motor a na dolgi rok ne upraviči svoje cene. Za normalnega uporabnika kmalu postane breme za zahtevnejšega uporabnika pa katastrofa. Iz lastnih izkušenj lahko povem, da sem šest dni servisiral in popravljal za en dan vožnje in ponovno šest dni do nove vožnje. Seveda sem bil zadovoljen. Naučil sem se marsikaj, tudi to, da meni tega ni potrebno, ker mi več pomeni vožnja, kot breplačni servis domačega motorja. Pa še žena mi ni več nosila kosila v garažo.
Zanimivi so ti novi forumaši. Postavi vprašanje o modelu in, ko mu svetujemo je užaljen in stisne rep.
Zdaj vem zakaj je Jaka vsakega novega poslal prvo na prebiranje forumskih pravil in nato prebiranje starih tem. Sto krat povedano in vedno pozabljeno, ponovno napisano in ponovno novinci sprašujejo eno in isto.
Dečki, meni se ne da več. Vsakemu bom svetoval to kar ga zanima. Vsaka šola nekaj stane-tudi mene je :finga: :finga: :finga:

Uporabniški avatar
sircelj84
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sircelj84 » 02 Nov 2014, 20:53

Žalostno je,da se je članu,ki je odprl temo za pamenten nasvet,uso temo posralo...

Uporabniški avatar
Mitjag
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Laze v Tuhinju
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitjag » 02 Nov 2014, 21:56

Fantje vidim, da je še vedno isto stanje kot pred 5 leti ko sem vozil smc ram zverinco :)
Ok tkole bom povedal oz. napisal v nekaj točkah:
- strinjam se z tistimi, ki pravite da je če se kupi štirikolesnik se kupi "ornk" al pa sploh ne, ker je škoda keša za manj.
- strinjam se, da so japonci in kanadčani razred zase kar se izdelave, vzdržljivosti tiče. Za tem so korejci in nazadnje kitajci. Tko da o tem niti ni bil namen mojega vprašanja

Torej to se vse strinjam in glede na to da sem lansko leto kupil in vložil v motor za več kot za nekega Brp-ja, čeprav cena ne pogojuje vedno kvalitete ampak glede tega se štirikolesniki niti ne morejo primerjati z motorji.
Dejstvo: Ravno ta mesec sem dal za Wilbers in Matris vzmetenje več kot sem pripravljen vložiti v štirikolesnik. Zakaj?
Kot sem povedal se v sezoni (tudi še sedaj) vozim z motorjem in mi je to postal glavni način uživanja.
Se sprašujete zakaj štirikolesnik?
-zato da se normalno brez nekega divjanja zapeljem do koče
-da včasih peljem tudi mulca, ki se mu ne da hodt tolk delč. Tukaj se ve, da se pelje penzionistično.
-da se tudi pozimi kdaj zapeljem do koče po celem snegu, ker z avtom preprosto ne gre
-da se pripeljem in pripeljem razne malenkosti do koče saj je zadnjih 500m dostopnih z nezahtevnim 4×4 avtom ala Panda ampak še lažje z štirikolesnikom sploh če je po dežju.

Ok zdaj upam da razumete kaj želim in zakaj tudi tak naslov. Ne iščem top "notch" štirikolesnik ampak vseeno iščem štirikolesnik, ki je kljub temu da je kitajc še vozn v kolikor z njim ne pretiravaš.
Torej Barossa, Loncin, Bashan...oz. kateri brand oz. model bi najbolj priporočili?

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 04 Nov 2014, 11:07

Malček iz BRP-jeve palete in veliki najprestižnejši iz CF palete....ali koln kišta proti oh in ah kitajcu....
In tip je razlagal, da mu je 500ccm premalo....verjetno še na kolesu ni sedel...pa že pozna vse primerjave... #-o
https://www.youtube.com/watch?v=fbOjruo76x8

Odgovori