Nakup ATV-ja (CF-moto, SMC, Dinli...)
Re: Nakup ATV-ja (CF-moto, SMC, Dinli...)
No pr meni odlocitev med cestakom in delovnim sploh ni bilo dileme delovni je bil vedno želja.Ceste itak imam poln kufer in to kar sem se vedno želel je koncno ostvareno.Nikakor ne razumem ljudi v naši prekrasni domovini kako gledajo na nekatere stvari,slišim komentarje gledaj bedaka kaj je kupil celo nekdo je pripomnil da sem kupil kitajsko jajce kar na pravem stroju piše bombardier a na mojem tega napisa ni, ha ha ha svašta p..... rodi.Potem to je kupil zato kar se druži z Rogijem in da me je Rogi nagovoril.Rogi res ni imel z mojo odlocitev nic razen pomoci pr izbire stroja tako da je odlocitev samo moja i dobro pretehtana kot sem že nekje napisal kar vec let sem to študiral in spremljal,tako da to ni ratalo cez noc.Zanimljivo da najvec komentarjev dajo tisti ki ne delajo nic,moja žena pravi ma kupi in se vozi uživaj kaj te briga naj govorijo to je tak narod da mora nekaj nakladat.Kakorkoli že zdej ko je euforija malce popustila in po prevoženih par sto km mi ni žao niti malo celo ce ga ne bi kupil sploh ne bi vedel kaj zamujam.Ko smo že pr CF-moto jst sem ga gledal v Grosuplju skupaj z Rogijem takoj sem mu povedal da to odpade ,to fox vzmetenje je pesek v oci magarcu lahko daš pravo konjsko sedlo ampak nikoli ne bo galopiralUpam da nisem koga užalil kar to ni bil moj namen pozdrav vsem in uživajte kar se da.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt: