Lp Boštjan
Večina izmed nas je imelo kitajce...ker je večina izmed nas pač bila na začetku tudi "pametna"...pa smo atv itak rabli "samo malo za okrog hiše, pa do trgovine, pa v nedeljo malo za okoli"...zato ti danes pišemo tisto, kar so takrat stari mački pisali nam. Enih se je prijelo, večina pa smo šli skozi daljšo in dražjo šolo...jebi ga.iztok s napisal/-a:je pa zanimivo da se ni odzval noben ki vozi kitajca in ga zagovarjat
Tudi sam sem imel dva kitajca! Je pa tak! Za začetke ATV sveta je dovolj. Seveda sta bila najboljša in top. Ampak ne za dolgo! Hitro z izkušnjami ugotoviš svojo zmoto-ter jo tudi priznam.iztok s napisal/-a:Skratka vsi ki ste se odzvali mi priporočate preverjene znamke ,mislim da imate prav je pa spet loterija pri nakupu rabljene zadeve kaj hitro lahko kupiš mačka v žaklju ,bom poskusil najti kaj dobro ohranjenega ali pa še dat kak euro na stran dat in nabavit novega,je pa zanimivo da se ni odzval noben ki vozi kitajca in ga zagovarjat
Ko sem jaz to pisal, sem bil pa lažnivec....beno5 napisal/-a:Macka v žaklju kupiš samo ce kupiš kitajca.Ajde hitro udarite kontra ampak me nic ne moti.Prav danes ko je slabo vreme in ni kaj pocet, sem zamenjal olja v menjalniku in diferencialih 20 000 km je za mojim strojem.Veliko kilometrov v vseh mogocih vremenskih razmerah po vseh mogocih terenih in do sedaj nikoli ni nic krepalo ali se zlomilo.Rad imam ta stroj skrbim bolj zanj kot zase, pred vsako vožnjo podmažem kardanske sklope in po vožnji ga operem in ocistim v nulo.In verjetno je to tudi razlog da do sedaj ni nikoli zakašljal ali me pustil na cedilu.