Nakup štirikolesnika
Kaj nimaš zadosti oglasov na avtonetu?tim26 napisal/-a:Odločil sem se za nakup atv 4 - kolesnika 250cc. Prosim da mi kdo pošlje sliko 4 - kolesnika in zraven ceno. Na ta naslov tim.vertacnik@gmail.com.
Tim
Če mi kdo proda atv 4 - kolesnika 125cc mi naj pošlje sliko in ceno tega 4 - kolesnika na naslov tim.vertacnik@gmail.com.
Tim
Tim
Re: Nakup štirikolesnika
Pozna mogoče kdo tegale? Oziroma ve kako je ohranjen in kako je bil vožen?
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=5090697
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=5090697
moped je bil že orenk zaleten, ampak vse porihtano tko k je treba. Imel že kakih 7 lastnikov, med drugimi sem bil tudi jaz...
Zdravo!
Bom izkoristil kar tole temo.
Kupujem svoj prvi ATV, gledam nekje v rangu 2000€ in po prebiranju mnenj na forumih gledam Barossa in Adly štirikolesnike. Malo bolj se nagibam k adly-ju, ker ima dobro zaščito nog.
Mogoče pozna kdo tegale:
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=5099051
Kilometrov ima res več kot kakšne barosse, samo če gledam, da sta se prodajala dva, ki sta imela enkrat več kilometrov, bi moral zdržati še kar nekaj.
LP, Peter
Bom izkoristil kar tole temo.
Kupujem svoj prvi ATV, gledam nekje v rangu 2000€ in po prebiranju mnenj na forumih gledam Barossa in Adly štirikolesnike. Malo bolj se nagibam k adly-ju, ker ima dobro zaščito nog.
Mogoče pozna kdo tegale:
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=5099051
Kilometrov ima res več kot kakšne barosse, samo če gledam, da sta se prodajala dva, ki sta imela enkrat več kilometrov, bi moral zdržati še kar nekaj.
LP, Peter
- el.presidento
- ON™®
- Reactions:
- Kraj:: Ivančna Gorica
- Kontakt:
Vse je odvisno od lastnikov, če je bil lepo vzdrževan in redno servisiran potem bi moral biti odličen nakup.
www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250
Pozdravljeni fromuraši
....malo bi vas vprašal za mnenje, čeprav je že dosti o tem tudi napisano in sem tudi že veliko prebral, ampak sem še v dvomih kateri štirikolesnik naj bi bil moj naslednji....Bashana sem sedaj prodal in sem zaenkrat peš
....
Namreč se odločam med Linhai Dragon Fly in SMC Jumbo 301/302....Sicer vem, da je Linhai idealen za bolj ekstremne razmere in za kakšne opravila...Jumbo je pa sicer malo slabši vendar je pa boljši za na dolge turce kot Linhai, saj ima večjo končno hitrost. Sicer me bolj vleče na Linhai in mi je tudi fuul všeč, samo sem v dvomih glede končne hitrosti in da za dolge ture ni kaj idealen....Vozil bi se sicer po cesti, makedamu, kdaj pa kdaj pa tudi na off...Kaj mislite, bi bil Linhai za vožnjo recimo na morje ali je boljši Jumbo?
Vesel bom vaših mnenj in nasvetov...
Namreč se odločam med Linhai Dragon Fly in SMC Jumbo 301/302....Sicer vem, da je Linhai idealen za bolj ekstremne razmere in za kakšne opravila...Jumbo je pa sicer malo slabši vendar je pa boljši za na dolge turce kot Linhai, saj ima večjo končno hitrost. Sicer me bolj vleče na Linhai in mi je tudi fuul všeč, samo sem v dvomih glede končne hitrosti in da za dolge ture ni kaj idealen....Vozil bi se sicer po cesti, makedamu, kdaj pa kdaj pa tudi na off...Kaj mislite, bi bil Linhai za vožnjo recimo na morje ali je boljši Jumbo?
Vesel bom vaših mnenj in nasvetov...
Street Fighter Quad Team Slovenia
-
golavsek65
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Prebold
Za tvoj način vožnje , kolikor ga poznam bi bil Jumbo boljša izbira
moje mišlenje.
jumbo je pravi
K 1200 lt

K 1200 gt

norge V2 1200

SMC RAM 520 RR
smc jumbo 301
K 1200 gt
norge V2 1200
SMC RAM 520 RR
smc jumbo 301
Tudi jaz sem bil pred kakim mesecem v popolnoma enaki situaciji,ali Linhai ali SMC.Po posvetu tu na forumu in pri Boštjanu je odločitev padla na SMC.Nekako ste me prepričali,da za podobne potrebe,kot jih imaš ti rambo,ne rabim 4x4.
In res je tako,po zaslugi reduktorja,ki ga 302 ima,prilezeš res skorajda povsod.4x4 bom edino pogrešal pozimi za pluženje.Tudi,ko zajahaš SMC-ja,ti veliko bol "sede" v rit in roke,kot pa Linhai.Drugače je pa SMC res JUMBO v pravem pomenu besede,za dva čist kamot.
Tako da jaz sem za JUMBO 302 
In res je tako,po zaslugi reduktorja,ki ga 302 ima,prilezeš res skorajda povsod.4x4 bom edino pogrešal pozimi za pluženje.Tudi,ko zajahaš SMC-ja,ti veliko bol "sede" v rit in roke,kot pa Linhai.Drugače je pa SMC res JUMBO v pravem pomenu besede,za dva čist kamot.
Hvala za odgovore....sem si mislil, da bi bil Jumbo boljša izbira....zdaj pa katerega 301 ali z redukotrjem 302? Nekateri bolj prisegate na 301.... 
Smo ga šli danes pogledat ja, odsvetujem nakupJam napisal/-a:PeroM ali si ga bil kaj pogledat?
Ravno zaradi reduktorja prilezeš marsikam,zato ti svetujem 302,če pa ti finance dopuščajo,pa mogoče celo 360-korambo123 napisal/-a:Hvala za odgovore....sem si mislil, da bi bil Jumbo boljša izbira....zdaj pa katerega 301 ali z redukotrjem 302? Nekateri bolj prisegate na 301....
Nisem šel gledat.Jam napisal/-a:Smo ga šli danes pogledat ja, odsvetujem nakupJam napisal/-a:PeroM ali si ga bil kaj pogledat?
Hvala za info, da se ne vozim brezveze čez pol Slovenije
Če se veliko voziš po terenu je boljši 302 z kardanskim prenosom, ker bi ti razne veje lahko vrgle verigo iz pogonskega verižnika, pa tudi manj zahteven je kardan za vzdrževanjerambo123 napisal/-a:Hvala za odgovore....sem si mislil, da bi bil Jumbo boljša izbira....zdaj pa katerega 301 ali z redukotrjem 302? Nekateri bolj prisegate na 301....
A ni glih obratno, da je na kadran bolj zahteven za vzdrževanje oziroma servis?tirolc napisal/-a:Če se veliko voziš po terenu je boljši 302 z kardanskim prenosom, ker bi ti razne veje lahko vrgle verigo iz pogonskega verižnika, pa tudi manj zahteven je kardan za vzdrževanjerambo123 napisal/-a:Hvala za odgovore....sem si mislil, da bi bil Jumbo boljša izbira....zdaj pa katerega 301 ali z redukotrjem 302? Nekateri bolj prisegate na 301....
Torej se splača kupiti jumbo 302....poznate koga, ki ga bo mogoče prodajal ali pa ga mogoče že? 
Nobeden še ne prodaja SMC jumbota 301/302?rambo123 napisal/-a:Torej se splača kupiti jumbo 302....poznate koga, ki ga bo mogoče prodajal ali pa ga mogoče že?
Torej....pri nobenem nakupu ni potrebna neka brzina in nakup nekaj kar takoj. Počasi;se bo že našlo kaj dobrega in predvsem nakupa vrednega;pa naj si bo jumbo ali kaj drugega.
Veš kako pravijo....boljše dobro zamuditi kot slabo kupiti. Pa veliko uspeha in previdnosti pri nakupu!Ne kupuješ konzerve, ki jo boš jutri vrgel vstran če ne bo dobra....torej počasi!Jaz sem kar nekaj časa prebiral tu in tam;premleval,spraševal...upošteval nasvete...in ko se vsedem na apača mi kar nasmeh pride na obraz(tako vsaj žena pravi)
....pa sem bil skoraj odločen vzeti raptorja 350 ampak je apač
lp tdk
Veš kako pravijo....boljše dobro zamuditi kot slabo kupiti. Pa veliko uspeha in previdnosti pri nakupu!Ne kupuješ konzerve, ki jo boš jutri vrgel vstran če ne bo dobra....torej počasi!Jaz sem kar nekaj časa prebiral tu in tam;premleval,spraševal...upošteval nasvete...in ko se vsedem na apača mi kar nasmeh pride na obraz(tako vsaj žena pravi)
lp tdk
Hvala za nasvettdk napisal/-a:Torej....pri nobenem nakupu ni potrebna neka brzina in nakup nekaj kar takoj. Počasi;se bo že našlo kaj dobrega in predvsem nakupa vrednega;pa naj si bo jumbo ali kaj drugega.
Veš kako pravijo....boljše dobro zamuditi kot slabo kupiti. Pa veliko uspeha in previdnosti pri nakupu!Ne kupuješ konzerve, ki jo boš jutri vrgel vstran če ne bo dobra....torej počasi!Jaz sem kar nekaj časa prebiral tu in tam;premleval,spraševal...upošteval nasvete...in ko se vsedem na apača mi kar nasmeh pride na obraz(tako vsaj žena pravi)....pa sem bil skoraj odločen vzeti raptorja 350 ampak je apač
![]()
lp tdk
-
golavsek65
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Prebold
rambo123 napisal/-a:Nobeden še ne prodaja SMC jumbota 301/302?rambo123 napisal/-a:Torej se splača kupiti jumbo 302....poznate koga, ki ga bo mogoče prodajal ali pa ga mogoče že?![]()
![]()
Smc 302 prodaja Toni. To je tisti ki je bil z nami v Šmiklavžu nad Laškim na blagoslovu motoristov
Evo ti mjegovo gsm št. 041-724-968 ,pa se zmenta.