malo pomoči
- lučka
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
lucky hvala, ja mislim da se bova včlanla v klub in dokler nebo naraščaja verjetno malo vandrala okoli.
je pa res da je neverjetna razlika med slikami ki sem jih dobila po mailu in ko enkrat vidiš v živo.
sicer mi ni še jasno kako bo sosed tole mašinco na svojo prikolico nabasal ampak menda ga bo nekak spravil gor. ker mere tega linhaja so kar velike.
je pa res da je neverjetna razlika med slikami ki sem jih dobila po mailu in ko enkrat vidiš v živo.
sicer mi ni še jasno kako bo sosed tole mašinco na svojo prikolico nabasal ampak menda ga bo nekak spravil gor. ker mere tega linhaja so kar velike.
- lučka
- Začetnik
- Reactions:
- Kontakt:
CF? boštjan ma noter kar neki štirikolesnikov, ene 4 v pisarni pa zadi ene 3...
evo tale kovček dobiva zraven shad shatv 80, 80 l...
http://www.atv-quad.si/atv-quad-stiriko ... torbe.html
evo tale kovček dobiva zraven shad shatv 80, 80 l...
http://www.atv-quad.si/atv-quad-stiriko ... torbe.html
- lučka
- Začetnik
- Reactions:
- Kontakt:
a res a pol sm ga mogoče vidla? hm zuni v pisarni je meu mojga, eno baroso, pa tajga ko ga ma on pa enga linhaja 4x4, zadi je meu pa enga rozastega pa še dva sam tista dva si pa nisem ravno zapomnila, mislim da je bil en tak kot ga ma nataša pa še en...
a res? jutr, mi tud gremo jutr ponjga okol 17.00 bmo spodi...pol ure gor dol.
sam dans sm bla pa ob 9.00 spodi tako da ga verjetn nism vidla...
a res? jutr, mi tud gremo jutr ponjga okol 17.00 bmo spodi...pol ure gor dol.
sam dans sm bla pa ob 9.00 spodi tako da ga verjetn nism vidla...
Šele jutri?lučka napisal/-a:...jutr še greva uredit prometno, zavarovanje potem pa vozi.....
Čestitke ob nakupu, veliko kilometrov z malo servisi in še manj padci vama želim. Upam pa da bosta obvezno opremo kupila še pred zavarovanjem (vsaj čelado)
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
- rudi12
- Duvator pripravnik
- Reactions:
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Čelade ma tod Bošti.pa tud po dve enaki,tako da si jih lako izbereta že pri nakupu motorja.lučka napisal/-a:hehe šele jutri? pa ti veš da mam jaz do boštjana kar dve uri vožnje in bom šele zvečer ob 20.00-20.30 doma? normalno torej da jutri....
seveda brez čelade ne gre, kmalu pa si bova šla po nove, da bova imela enake. do takrat pa različne.
4x4 norc!!!)

- lučka
- Začetnik
- Reactions:
- Kontakt:
mi smo ga tud včeri ob 20.30 pripeljali domooooov.
joj kako je to superca. sosed in boštjan sta se zelo potrudila in dobro privezala tako da smo dobro domov pripeljali, teste vožnje so že za nami, razen moja
sem še vedno zaenkrat sopotnica. ampak ne dolgo.
ej brez skrbi čelade bodo, bmo vidlil kako bo s financami, ampak v zelo bližnji prihdnosti se bova verjetn peljala v lj in kupila čelade in jakne.
joj kako je to superca. sosed in boštjan sta se zelo potrudila in dobro privezala tako da smo dobro domov pripeljali, teste vožnje so že za nami, razen moja
ej brez skrbi čelade bodo, bmo vidlil kako bo s financami, ampak v zelo bližnji prihdnosti se bova verjetn peljala v lj in kupila čelade in jakne.
Čestitam vama za nakup!!
Me pa še bolj veseli, ko vidim kako ste navdušeni nad novimi pridobitvami, pa še pri pravem trgovcu ste se odločili za nakup.
Me pa še bolj veseli, ko vidim kako ste navdušeni nad novimi pridobitvami, pa še pri pravem trgovcu ste se odločili za nakup.
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
Rudi - reklama je že reklama, ampak z veseljem povem da je vse skupaj tudi resnica. Rudi pri tebi pa nov Linhai ma da pade 
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
Evo svojga sem stestiral. Naredu že 80km. Kaj naj rečem. Zadeva ROXXXXXX!!!!!!!!! Neverjetno kera moč je to. Ti sam tiščiš gas zadeva kar leti. Mora hitr nabrat 500km, da dam še blokade ven in to je to.
Zadnjič spremenil Gibbs, dne 13 Jul 2007, 13:01, skupaj popravljeno 1 krat.
- lučka
- Začetnik
- Reactions:
- Kontakt:
jure no o tem da sva pri ta pravem trgovcu kupila mašinco sva se danes prepričala
na zavarovalnici nama je namreč začela razlagati da v celju nekdo direkt z nemčije vozi štirikolesnike in ne plača davka in pol maš probleme ko ga hočeš zavarovati, na upravni enoti pa je imela kar nekja za povedat čez unga iz mute tako da....
res en velik hvala za vso pomoč čeprav je vse skupi men zelo smešno iz 2700€ sva prišla na 3.900€ samo vseeno sva zadovoljna. s časoma prilepim kakšno slikico.
res en velik hvala za vso pomoč čeprav je vse skupi men zelo smešno iz 2700€ sva prišla na 3.900€ samo vseeno sva zadovoljna. s časoma prilepim kakšno slikico.