CF moto ali grizzly 350
CF moto ali grizzly 350
Lep pozdrav.
Sem tik pred nakupom novega štirikolesnika in izbiram med tema dvema modeloma. Prosim za nasvete glede teh dveh, katerega mi priporočate.
Hvala in LP
Sem tik pred nakupom novega štirikolesnika in izbiram med tema dvema modeloma. Prosim za nasvete glede teh dveh, katerega mi priporočate.
Hvala in LP
- moz
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Stari trg pri Ložu, blizu Babno polje
- Kontakt:
Pozdravljen!
Če imaš možnost, pojdi sprobat oba motorja ina se potem odloči kateri ti najbolj leži. Cf verjetno malo bolj leti kot Grizzly. No, odvisno kje se nameravaš vaoziti. Vendar gre moj glas vseeno Grizzly-ju za voljo kvalitete, kar boš kaj hitro spoznal, da pri ATV-ju to veliko pomeni.
lp
Če imaš možnost, pojdi sprobat oba motorja ina se potem odloči kateri ti najbolj leži. Cf verjetno malo bolj leti kot Grizzly. No, odvisno kje se nameravaš vaoziti. Vendar gre moj glas vseeno Grizzly-ju za voljo kvalitete, kar boš kaj hitro spoznal, da pri ATV-ju to veliko pomeni.
lp
2007: Linhai MUDDY 300 4X4
2008: Kawasaki Brute Force 750
2008: Kawasaki Brute Force 750
Pridružujem se mnenju Čivave. Tudi sam imam cofkota in zaenkrat sem kar zadovoljen. Delavec je dober. Ni me še pustil v klancu, vsaj v kakršnega sem si upal, pa si kar nekaj upam. Cena pa verjetno tudi igra malo vloge, mar ne? Kar se dizajna tiče je malo lepši Grizli, kar se pa uporabnosti tiče, pa vsekakor navijam za cofkota. Karkoli boš kupil ti želim obilo užitkov v vožnji.
Lep pozdrav.
Lep pozdrav.