problem z atv-jem
problem z atv-jem
pozdravljeni,
..sem nov na forumu in imam eno vprašanje oz. problem z mojem motorjem štirikolesnikom, upam da mi bo znal kdo pomagati..
Kot že rečeno imam štirikolesnika: panther 200ccm..
Problem: Na ključ se mi ne zažene, torej se moram spustiti.. ko se pa zažene ob spustu, se pa lahko vozim le nekaj metrov, nato mu začne zmanjkvati hitrosti in začne ˝cukati˝ (hitrost hitro pada in narašča) ..nato se ugasne
..nekateri mi svetujejo daj preverim zaganjač ..vendar sami osebno niso dobro izkušeni in vse zamenjujejo z avtomobilom, zato sem se odločil vprašati na forumu.
hvala na odgovorih
lp,
Tadej
..sem nov na forumu in imam eno vprašanje oz. problem z mojem motorjem štirikolesnikom, upam da mi bo znal kdo pomagati..
Kot že rečeno imam štirikolesnika: panther 200ccm..
Problem: Na ključ se mi ne zažene, torej se moram spustiti.. ko se pa zažene ob spustu, se pa lahko vozim le nekaj metrov, nato mu začne zmanjkvati hitrosti in začne ˝cukati˝ (hitrost hitro pada in narašča) ..nato se ugasne
..nekateri mi svetujejo daj preverim zaganjač ..vendar sami osebno niso dobro izkušeni in vse zamenjujejo z avtomobilom, zato sem se odločil vprašati na forumu.
hvala na odgovorih
lp,
Tadej
Zadnjič spremenil speed1234, dne 18 Jul 2010, 07:49, skupaj popravljeno 1 krat.
- Gaby- barossa
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj: Mala Nedelja
- Kontakt:
Ja km st bl da,speed1234 napisal/-a:hvala na hitri odgovor..
model... atv panther 200
...amm, dans sm očistil vpinjač, pregledal sem dotok bencina..
..za kable pa nwm,. mogo bi vedt kak se da to najbolje pogledat..
..k od akumulatorja naprej deluje vse..
zihr je še kej k sm ispustil...
- pejd del kast,
- zam. moped,
-kp kaj dr...
lp
Rožle ga je že prebral, samo speed1234 je zgleda prešprical slovenščino ...
Speed1234 preberi tole - predvsem prvo pravilo:
http://www.atv.si/forum/viewtopic.php?t=1681
Speed1234 preberi tole - predvsem prvo pravilo:
http://www.atv.si/forum/viewtopic.php?t=1681
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Jaz bi se tud registriru med jagre dab mal okol strelu! Pravila me ne zanimajo! Če ne smem pa tud u redu!speed1234 napisal/-a:glej, js sm se registrirau na forumu zato da bi lahka dobiu neke odgovore o motorju...
..če pa mi doben noče pomagat pa tut vredu
Kadar prideš k nekomu "v hišo" se spodobi, da upoštevaš pravila, ki veljajo v tej "hiši"! Tako si dobrodošel in deležen vse gostoljubnosti!
Z obnašanjem "kar po svoje" pa tega pač ni pričakovati! Mar ne?
speed1234 napisal/-a:glej, js sm se registrirau na forumu zato da bi lahka dobiu neke odgovore o motorju...
..če pa mi doben noče pomagat pa tut vredu
Glej, ne bodi užaljen. S tem forumom imam dobre izkušnje kar se tiče pomoči, izmenjave podatkov itd..
Predvidevam, da si malo mlajši (pa to je čisto v redu), samo ko jaz dobim od svojih otrok (najstnikov) "mesage" z raznimi "šiframi",. pri katerih ne veš kaj hočejo povedati, pa menim, da to tudi ni "coool" a ne?
lepo se imej, previdno in srečno vožnjo
- leteci
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zasavje - Trbovlje
- Kontakt:
:)
Lep pozdrav
1. snemi z vplinjaca cevko za bencin in poglej, ce je pretok bencina vredu, ker se lahko filter v tanku zamaze
2. v vplinjacu pod plovcem je dizna, ki je pogosto zapacana z usedlinami. Priporocam odvitje in prepihanje s pomocjo kompresora, zracne pumpe ...
3. odvij svecko in preveri iskro
4. preglej kontakte na kljucavnici
Lp. Leteci
1. snemi z vplinjaca cevko za bencin in poglej, ce je pretok bencina vredu, ker se lahko filter v tanku zamaze
2. v vplinjacu pod plovcem je dizna, ki je pogosto zapacana z usedlinami. Priporocam odvitje in prepihanje s pomocjo kompresora, zracne pumpe ...
3. odvij svecko in preveri iskro
4. preglej kontakte na kljucavnici
Lp. Leteci