Vpr. Difuzor.
- Mike666
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Ljutomer
- Kontakt:
Vpr. Difuzor.
Zaj bom vprašal tiste ki se malo bolj razumejo kot jaz.
Tisti difuzor (gumi distančnik med celindrom in fergazerjem) vidim da je na nekaterih mašinah aluminjasti ,torej fiksen na nekaterih pa gumjasti torej gibljiv. hec pa je to da sem zadnjič nekaj po enem Quado alo drkal pa je mel identično mašino kot moj pa ma oni fiksnega pa pravi lastnik da nima problemov. Sicer se gre za kinezara ali vseeno je na večini naših štiri nožcev.
Zaj pa bi rabo neko strokovno razlago zakaj so nekateri gumu nekateri fiksni. ker vidim da z gumi so sami problemi.
L.p. Mike
Tisti difuzor (gumi distančnik med celindrom in fergazerjem) vidim da je na nekaterih mašinah aluminjasti ,torej fiksen na nekaterih pa gumjasti torej gibljiv. hec pa je to da sem zadnjič nekaj po enem Quado alo drkal pa je mel identično mašino kot moj pa ma oni fiksnega pa pravi lastnik da nima problemov. Sicer se gre za kinezara ali vseeno je na večini naših štiri nožcev.
Zaj pa bi rabo neko strokovno razlago zakaj so nekateri gumu nekateri fiksni. ker vidim da z gumi so sami problemi.
L.p. Mike
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Nima veze, ce je iz gume ali alu oz. se mi zdi iz gume malce boljsi, ker tudi malce absorbira vibracije. Mislim, da je pri tebi problem slaba kvaliteta gume. Sam imam na yamahi iz gume in odlicno upravlja svojo nalogo ze 6 leto.
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
- Mike666
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Ljutomer
- Kontakt:
Tak danes sem nardil novega. Dve plati 6mm debeline vrezal in zvrtal na mero, kupil cevasto koleno in odrezal na primerno mero zvrtal luknjo in navoje prišraufal tistega piceka ki dodaja zrak pobarval in zmontiral. Zadeva deluje fantastično, po prvih testih sem zelo presenečen nad stvaritvijo.
Cene: Plate: Zastonj, maznil na firmi
koleno: 0,87€
delo: neprecenljivo
za vse ostalo je mastercard.
Cca 3-4 ure dela Wink
Se pravi nov pride 40€ jaz pa sem ga naredil za cca 1€ in to boljšega.
Cool
Cene: Plate: Zastonj, maznil na firmi
koleno: 0,87€
delo: neprecenljivo
za vse ostalo je mastercard.
Cca 3-4 ure dela Wink
Se pravi nov pride 40€ jaz pa sem ga naredil za cca 1€ in to boljšega.
Cool