Ker mi funkcija "išči" ni dala željenega odgovora se obračam ne vse uporabnike foruma za pomoč
Praske ne vizirju
Praske ne vizirju
Pozdravljeni 
Ker mi funkcija "išči" ni dala željenega odgovora se obračam ne vse uporabnike foruma za pomoč
. Uporabljam čelado Nolan N85, težava pa je v majhnih praskah, ki so nastale med zaščito proti rosenju in vizirjem
. Te praske so nastale predvsem zaradi vožnje po makadamu in se tisti fini prah nekako zaleze med obe stekli in zaradi vibracij postopoma poškoduje plastiko, vsaj moje mišljenje je tako
. Sicer po vsaki vožnji čelado očistim, med samo vožnjo pa niti nimam takih pogojev, niti takrat ni časa za to. Torej ali ima kdo izkušnje z odpravljanjem majhnih risov in prask na vizirju, pred časom sem nekje prebral, mogoče celo na tem forumu, da se dobi politura tudi za take stvari. Danes sem skoraj ves dan brskal po forumu, a mi žal ni uspelo najti odgovora, zato sem obupal in vas sprašujem za nasvete v tem članku. Za odgovore in nasvete se vam že vnaprej zahvaljujem.
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
Ti priporočam, da se obrneš na Compaco (http://www.compaco.si/index.php). Na njihovi strani imaš tudi navodila ter video kako se pravilno namesti pinlock.
Lp, Cofko!
Lp, Cofko!
Sem poklical v Velenje in mi je svetoval ravno to. Vseeno hvala za odgovore, bom pa stari vložek proti rosenju poizkusil spolirati z najbolj fino polituro, ki jo bom dobil, če mi uspe rise dobiti ven, bom o tem poročal. Risi so se mi pa naredili po zgornjem robu, pa je bil z ekscentričnim čepkom pritisnjen čisto do konca, tisti fini prah vseeno najde pot v vsako najmanjšo špranjicoSEBA napisal/-a:To se je tudi meni dogajalo z originalnim pinlockom,na nolanki N90,zamenjaj za pinlock z silikonskim robom oz.tesnilom.
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Seba ti je pravilno svetoval. Pokliči v Yamaho ljubljana pa ti bodo po pošti poslali. Tiste praske pa ne boš več ven dobil vsaj tako je moje mišlenje. Original ponlock se navadi položaja in potem vse skupaj dobi luft po domače.
Sam sem ga obračal po navodilih proizvajalca pa nič ne pomaga v eni uri je že ista zgodba.
Sam sem ga obračal po navodilih proizvajalca pa nič ne pomaga v eni uri je že ista zgodba.