Evo, danes sem šel na lov za prikolico...
Če kdo kupuje za 1 ATV se daleč najbolj splača Agados-ova... se vam niti ne splača iskat kaj drugega, ker je ta res, res super zadeva... pocinkana, odprejo se sprednja in zadnja vrata in zelo lepo izdelana. Nima pa naletne zavore, ampak pri prikolici za 1 ATV je niti ne potrebuje,... v glavnem, res vredna svojga dnarja...
http://www.avto.net/2004/prikolice/oglas.asp?id=2323
Kar se pa tiče prikolice za 2 ATV-ja... je pa bolj tko,... nobene serijske ki bi bila primerna za to... po naročilu pa so drage ko hudič... bil sem pri enem privatniku ki jih dela, ampak se mi zdi bolj površno narejeno vse skupaj, čeprav je naredil že vse sorte prikolic ki obstajajao... aja, pa še pocinkana ni cela... cena pa 260 jurjev + DDV... uffff... kar mal preveč za hobby... je mel pa eno ravno v izdelavi, dolgo 4 metre in široko 2 metra... ko sem vedel kok je to široko me je ideja o širini 2 m in dolžini 2,5 metra takoj minila... konec koncev 4 metrska je samo 1,5 m daljša,... tako da kakorkoli gledam bi bila res najbolj univerzalna za katerakoli 2 ATV-ja 4 m dolga in najmanj 1,25 m široka...
Zdej mam pa ogledano še eno leto staro prikolico (Vožena 3 mesece), sicer je dolga samo 3,5 m in malo preširoka 1,5 m, ampak glih dovolj dolga za 2 Barossice, hehe... ceno pa zvem v ponedeljek ali torek... upam da bo dobra cena, drugač se bom moral zadovoljit s prikolico samo za 1 ATV, ki sem jo omenjal zgoraj...