Nasvet pri nakupu ATV-ja

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
tadejp
Začetnik
Reactions:

Nasvet pri nakupu ATV-ja

Odgovor Napisal/-a tadejp » 14 Avg 2013, 07:57

Pozdravljeni,
V ATV vodah sem popolnoma nov, in ker bi za svojo prvo žverco rad nabavil nekaj relativno ugodnega a solidnega za vožnjo go makadamskih/gozdnih cesta trenutno gledam tale motorčk:

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7565208

Prosim če mi daste kakšen nasvet.

P.S. Pogledal sem že dosti tem povezanih z Shinerayi, nakupi novih ATV-jev itd...a sem z razlogom postnil to sem, saj bi res želel dobiti dober nasvet da vsaj približno vem da je to nekaj od česar se popolnoma oddaljim ali pa le ni tako slab.

Resnično najlepša hvala za nasvet + dam za pivo če se kdaj srečamo kje na Rogli/Pesku/Osankarici itd... (sem z tistih koncev) :))

mvidnjevi
Obiskovalec
Reactions:

Re: Nasvet pri nakupu ATV-ja

Odgovor Napisal/-a mvidnjevi » 14 Avg 2013, 21:12

Resnično najlepša hvala za nasvet + dam za pivo če se kdaj srečamo kje na Rogli/Pesku/Osankarici itd... (sem z tistih koncev) :))[/quote]

Dal boš ti tudi za pivo ko te bo tisti ki ga boš srečal domuh pripelja :)

mujo123
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a mujo123 » 04 Sep 2013, 15:12

Imel Shineraya 250 in bil bolj vesel ko sem ga prodal, kot pa takrat ko sem ga kupil!

-od vsega začetka problem z vžigom (akumulator sem takoj po nakupu menjal ker se je obstoječi izpraznil že po kratkem verglanju...moj atv pa je očitno vsakič potreboval 5min verglanja da se je sploh zbudil)
-od vsega začetka problem s štant gasom (ko je bil motor mrzel se je mašina na mestu vrtela pod zelo majhnimi obrati, ko pa se je le ta segrela, pa pod nenormalno visokimi - poudarjam na mestu!)
-kar naprej se je kaj odšraufalo med vožnjo (med drugim; tudi akumulator sem izgubil med vožnjo!) - na koncu so bile zamenjane že skoraj vse matice z onimi ki imajo gumo proti odvijačenju!
-problem končnikov (končniki dobili luft že po 1000km) - prodajalec pravil da je to normalno!
-problem zadnje puše (nikoli ampak res nikoli ne priporočam nakup atv-ja z enojnim zadnjim vzmetenjem) po pol leta se je puša obrabila do te mere, da ko si dejansko prijel atv za zadnji prtlažnik in ga zasukal levo / desno, si čutil luft v puši, da o tem kaki občutki so bili to med vožnjo sploh ne govorim!
-prednji žaromet svetil previsoko kljub ponovni nastavitvi na max obrnjen reflektor navzdol (še dobro da tehnični pregled ni potreben prva 4 leta ker ga že na začetku nebi opravil!)
-in ostale stvari pri katerih se mi je zameril prodajalec atv-jev Buco s polzele (pika na i je bila ta, da ko sem po parih tednih uporabe hotel uveljavljati garancijo/reklamacijo zaradi pizdarij kot so kurjenje kablov ki so bili speljani preblizu mašine itd... moral najprej plačati njihov servis 100eur, da mi je bila potem priznana garancija in tako zamenjani vsi deli, ki bi po pričakovanju kupca (mene) morali biti porihtani že ob nakupu. Ampak to je pač fora drobnega tiska...
-no pa še ogromno stvari če ne drugega pa čas in slaba volja ki sta me spremljali ob tem...

Tko da, za čas uporabe (malo več kot pol leta) to definitivno ni kar sem pričakoval, sploh ne od povsem novega vozila!

Aja pa ne rabiš dat za pivo, raje našparaj malo več in si kupi kakega nekitajca =)

otto
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a otto » 05 Sep 2013, 08:36

Pozdrav,

potrebujem navet in siocer kupujem 4 kolesnik 2x4, vozil sem se z cf moto 500, razočaral me premehek, neodziven na gasu okorn ....potem Apache 360 užitek pravilno trd za moj okus odzivnost super, prav tako vodljivost in tudi primerna velikost saj imam 1,90cm in nebi bil rad kot butec in butec.. :lol: Kaj mi priporočate? Vozil pa sem tudi Bombardira 800 brutalno vendar ni v mojem dosegu€ in je bolj deloven... Gledam linhai 400 ali smc jumbo, morda Adly ampak mora bit avtomatik pa tam do 5000€.
Dajte mi svetovat nimam izkušenj.....nebi pa rad kupil nekaj da bom gledal doma ker je crkno..... :D

In csem lep pozdrav \:D/

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 05 Sep 2013, 08:43

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a jay886 » 05 Sep 2013, 10:34

BIF napisal/-a:Suzuki KQ 750.
Ali pa to... :mrgreen:
http://www.tuokaimoto.cn/product/504982 ... 0E_2_.html
ne me jebat,... pa kaj 1x hudiča ne skopirajo kitajskega kanadčana Polaris-a :axe:

2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Slika

krigl
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Kamnik

Odgovor Napisal/-a krigl » 05 Sep 2013, 11:12

Preveč komplicirano grajen :D

Eni pač znajo zaščitit svoje interese :D

Odgovori