Odgovor
Napisal/-a mujo123 » 04 Sep 2013, 15:12
Imel Shineraya 250 in bil bolj vesel ko sem ga prodal, kot pa takrat ko sem ga kupil!
-od vsega začetka problem z vžigom (akumulator sem takoj po nakupu menjal ker se je obstoječi izpraznil že po kratkem verglanju...moj atv pa je očitno vsakič potreboval 5min verglanja da se je sploh zbudil)
-od vsega začetka problem s štant gasom (ko je bil motor mrzel se je mašina na mestu vrtela pod zelo majhnimi obrati, ko pa se je le ta segrela, pa pod nenormalno visokimi - poudarjam na mestu!)
-kar naprej se je kaj odšraufalo med vožnjo (med drugim; tudi akumulator sem izgubil med vožnjo!) - na koncu so bile zamenjane že skoraj vse matice z onimi ki imajo gumo proti odvijačenju!
-problem končnikov (končniki dobili luft že po 1000km) - prodajalec pravil da je to normalno!
-problem zadnje puše (nikoli ampak res nikoli ne priporočam nakup atv-ja z enojnim zadnjim vzmetenjem) po pol leta se je puša obrabila do te mere, da ko si dejansko prijel atv za zadnji prtlažnik in ga zasukal levo / desno, si čutil luft v puši, da o tem kaki občutki so bili to med vožnjo sploh ne govorim!
-prednji žaromet svetil previsoko kljub ponovni nastavitvi na max obrnjen reflektor navzdol (še dobro da tehnični pregled ni potreben prva 4 leta ker ga že na začetku nebi opravil!)
-in ostale stvari pri katerih se mi je zameril prodajalec atv-jev Buco s polzele (pika na i je bila ta, da ko sem po parih tednih uporabe hotel uveljavljati garancijo/reklamacijo zaradi pizdarij kot so kurjenje kablov ki so bili speljani preblizu mašine itd... moral najprej plačati njihov servis 100eur, da mi je bila potem priznana garancija in tako zamenjani vsi deli, ki bi po pričakovanju kupca (mene) morali biti porihtani že ob nakupu. Ampak to je pač fora drobnega tiska...
-no pa še ogromno stvari če ne drugega pa čas in slaba volja ki sta me spremljali ob tem...
Tko da, za čas uporabe (malo več kot pol leta) to definitivno ni kar sem pričakoval, sploh ne od povsem novega vozila!
Aja pa ne rabiš dat za pivo, raje našparaj malo več in si kupi kakega nekitajca =)