E-Ton DXL 50

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
Panda
Začetnik
Reactions:

E-Ton DXL 50

Odgovor Napisal/-a Panda » 30 Dec 2013, 00:36

Pozdravljeni
Sem nov na forumu in nimam pojma o štirikolesnikih in nikoli ga nisem vozil do pred dnevi , ko mi je kolega prodal štirikolesnik E-Ton DXL 50. O tem atvju nevem nič , vem samo da je kitajc, ali kdo ve kakšni so ti štirikolesniki , ali se ga
da naviti. Za začetek se mi zdi ok , da se privadiš. Ko sem se usedel najnga , sem skoraj ruknu avto in odbil vogal hiše :volan: :volan: :schocked: in sem si rekel to ni zame:-) . Potem sem se pa še parkat peljal in mi je ratalo všeč , zaenkrat se mi zdi 50cm kar vredu , vendar se bom hitro naveličal , ker pa rad predelujem , bi tudi tega E-Tona navil , da bi šlo malo bolje , je pa registriran tok da se kamot vozi po cesti.
Če ima kdo kakšen nasvet , kar na plano z njim :lol:

golavsek65
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Prebold

Re: E-Ton DXL 50

Odgovor Napisal/-a golavsek65 » 30 Dec 2013, 11:33

Jas sem imel na začetku E-ton jukon 150 in ga vozil dobra 3 leta. Dobro mi je služil in še zdaj po desetih letih se drugi lastnik vozi z njim. E-ton je soliden Tajwanski 4cikl.
Tega 50ccm E-tona ne poznam prav dobro,mislim pa, da je 2taktni agregat. Z mavijanjem neboš prav dosti dosegel,le stroške lahko imaš velike,glede na ceno motorja. Bolše je, da ta denar šparaš in kasneje nabaviš kaj močnejšega.

Panda
Začetnik
Reactions:

Re: E-Ton DXL 50

Odgovor Napisal/-a Panda » 30 Dec 2013, 15:55

Saj kasneje bi nabavil močnejšiga , nevem koliko bi pa za tega dobil , ker tazga E-Tona dxl ni nikjer na netu da bi videl koliko vsaj približno stane, jaz sem ga tako dobil , ker ga niso uporabljali pa še ločujejo se tok da sem ga dobil tazga kot novega. :P

Odgovori