zaščita pred nepridipravi ....
zaščita pred nepridipravi ....
zanima me kaj svetujete da je najbolše za zaščito pred "lopovi"?
kakšne ketne, klkučavnice, alarmi.....itd.... hvala
kakšne ketne, klkučavnice, alarmi.....itd.... hvala
Re: zaščita pred nepridipravi ....
Pozdravljen.
Čeprav naj bi že pisalo vseeno ni težav napisati kaj jaz uporabljam.
Pri mojem imam kadar je parkiran zunaj na prostem (parkirišča, pred trgovino, .....) imam poleg zaklenjenega krmila in zaprtega bencina, še disk ključavnico.
http://www.bscenter.si/kljucavnica_z_al ... d_screamer
Sem izjemno zadovoljen z njenim delovanjem baterije pa tudi zdržijo dolgo meni je zdržala 9 mesecev z vsakdanjo uporaba čez teden. Je kar glasen sprva ko se ko samo dotakne 4x zapiska in če ga pustiš se umiri če ne pa začne piskati dokler ne nehajo.
Čeprav naj bi že pisalo vseeno ni težav napisati kaj jaz uporabljam.
Pri mojem imam kadar je parkiran zunaj na prostem (parkirišča, pred trgovino, .....) imam poleg zaklenjenega krmila in zaprtega bencina, še disk ključavnico.
http://www.bscenter.si/kljucavnica_z_al ... d_screamer
Sem izjemno zadovoljen z njenim delovanjem baterije pa tudi zdržijo dolgo meni je zdržala 9 mesecev z vsakdanjo uporaba čez teden. Je kar glasen sprva ko se ko samo dotakne 4x zapiska in če ga pustiš se umiri če ne pa začne piskati dokler ne nehajo.
2012 - Derbi DXR 250
super. torej je tole čist dost, glede na to da grem na morje z Atvjem?
mislim tale alarm ....
samo predno ga seveda če se odločiš pojdi kar tja z motorčkom tako da boš videl če ti paše na disk.
Predlagam tudi da si kupiš še kašno gumico ali pa nekaj kar ti bo povedalo da jo imaš ker ni dobro da se odpelješ z ključavnico pripeto. Mi je uspelo ko sem ga hotel premakniti
Predlagam tudi da si kupiš še kašno gumico ali pa nekaj kar ti bo povedalo da jo imaš ker ni dobro da se odpelješ z ključavnico pripeto. Mi je uspelo ko sem ga hotel premakniti
2012 - Derbi DXR 250
ok. zakaj pa nebi pasalo na disk? sj one lukne na disku so pri useh
pač 7 mm morejo met premera, ker kolko sem vidu je zatič debeline 7 mm. ne?
Samo svetujem ker meni gre na prve dva težko brez distančnikov na zadnje ga pa brez težav. Samo omenim da ne bi bilo težav bolje se prepričati
.
2012 - Derbi DXR 250
Tam jo imam tudi jaz deluje dobro in sem zadovoljen uporabnik
že 9 mesecev 
2012 - Derbi DXR 250