Primerjava

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
koty
Reactions:

Primerjava

Odgovor Napisal/-a koty » 13 Sep 2014, 11:53

Živjo.

Po daljšem razmišljanju in iskanju homologacije za grizzlya sem se premislil v ta nakup.
Zdaj pa me zanima primerjava Can am outlander 500 dps in Yamaha grizzly 700. Oba motorja imata okoli 46 ks razen da je eden dvocilinder in eden eno cilinderc. Zanima me kateri bi bil boljši po moči, vzmetenju, vzdrževanju? Vem pa da sta oba motorja super.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Re: Primerjava

Odgovor Napisal/-a BIF » 13 Sep 2014, 12:25

Cenjeni kolega (kolega po Hobby-ju)....po res dooolgem razmišljanju si še vedno na začetku.
In ker odgovori članov tega foruma, ki imajo po tvoje očitno premalo izkušenj in kilometrine, niso zadovoljili tvojih povpraševanj po homologaciji Grizza si prečesal še cel Croline forum, da bi prišel do enakih rezultatov kot smo ti jih že podali.
In sedaj si spet na začetku z stotisoč krat prežvečenim vprašanjem. In mi naj bi zdaj lepo odgovarjali ti pa boš postavil še stotisoč podvprašanj, da boš čez leto dni postavil podobno bebavo vprašanje.
Glede na izkušnje boš še dolgo brez motorja, zato mislim, da je najbolje, da se odločiš sam...ker bo tvoj motor potem tvoje veselje ali problem.
Ali pa se spet obrneš na Croline forum....gotovo ti bodo tam raje odgovarjali ker te ne poznajo.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 13 Sep 2014, 14:21

koty napisal/-a:Živjo.

Po daljšem razmišljanju in iskanju homologacije za grizzlya sem se premislil v ta nakup.
Daljšem ? :shock: A se ti hecaš :mrgreen: (glej leto napisanega prispevka)

http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=1&t=3443

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 13 Sep 2014, 15:14

koty napisal/-a: Zanima me kateri bi bil boljši po moči, vzmetenju, vzdrževanju? Vem pa da sta oba motorja super.
Najbolje, da preizkusiš oba modela. Tako se boš najlažje odločil, kateri ti bolje paše pod rit in v roke, ter obenem zadovolji tvoje želje po... pričakovanih občutkih npr.

Zadevščina je pribljižno enaka kot pri izbiri ženske. Vse so ženske, vse anatomsko skoraj enake ( pustimo ponosne odmike od narave), pa tako različne. Tudi pri dvojčicah so občutki povsem različni.

LP!

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

GHost14
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a GHost14 » 17 Sep 2014, 18:03

brinovc napisal/-a:Tudi pri dvojčicah so občutki povsem različni.
Ne morem da ne vprašam: Iz izkušenj? :D
Zadnjič spremenil GHost14, dne 20 Sep 2014, 16:52, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 17 Sep 2014, 19:37

GHost14 napisal/-a:
brinovc napisal/-a:
koty napisal/-a:Tudi pri dvojčicah so občutki povsem različni.
Ne morem da ne vprašam: Iz izkušenj? :D
:-$ :axe:

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Odgovori