Nakup ATV-ja (CF-moto, SMC, Dinli...)
Nakup ATV-ja (CF-moto, SMC, Dinli...)
Pozdravljeni!
Do zdaj sem vozil Linhaja 260 4x4 vendar mi je ta postal premalo močan...Trenutno se odločam za nov ATV v rangu 500-800ccm...Zgornja meja je nekje 8000€.
Za ta denar sem gledal :
-SMC Jumbo 720R-L 4×4 SE
-Dinli 700 4×4
-CF Moto X8 EFI (mi je po obliki najbolj všeč)
Vsi trije so nekje v istem cenovnem rangu...prosim da mi pomagate ter mi svetujete, ker sem res v dvomih..
Hvala za pomoč!
Do zdaj sem vozil Linhaja 260 4x4 vendar mi je ta postal premalo močan...Trenutno se odločam za nov ATV v rangu 500-800ccm...Zgornja meja je nekje 8000€.
Za ta denar sem gledal :
-SMC Jumbo 720R-L 4×4 SE
-Dinli 700 4×4
-CF Moto X8 EFI (mi je po obliki najbolj všeč)
Vsi trije so nekje v istem cenovnem rangu...prosim da mi pomagate ter mi svetujete, ker sem res v dvomih..
Hvala za pomoč!
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Re: Nakup ATV-ja (CF-moto, SMC, Dinli...)
Malo sem skeptičen zaradi moči...260 ccm se mi je zdel res švoh... me bo 500ccm zadovoljilo?
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Z nobenim 700ccm kitajcem, Tajvancem, Filipincem ipd. se ne boš tako dobro peljal kot z 500ccm Rotax-om...jamčim.
Pa še dvo-valjnik je. Prek teče!
Idi pa probaj...ti bo bolj jasno.
Pa še dvo-valjnik je. Prek teče!
Idi pa probaj...ti bo bolj jasno.
Sem bil isto skeptičen, pa sem videl novega BRPja 450. Že to je dovolj. Dovaljni 500ccm pa sploh. Za ta denar, definitivno ne bi razmišlal niti sekunde...ziga napisal/-a:Malo sem skeptičen zaradi moči...260 ccm se mi je zdel res švoh... me bo 500ccm zadovoljilo?
- el.presidento
- ON™®
- Reactions:
- Kraj:: Ivančna Gorica
- Kontakt:
Od spiska treh ki si jih napisal odpiši Dinli 700. Namreč tovarna je pred več kot enim letom zaprla vrata.
Se ti pa splača pogledati še Access 750 EFI 4x4 (srednja ali dolga verzija), ter TGB Blade 550i EFI 4x4 (srednja ali dolga verzija). Trenutno so zelo dobre akcije za oba modela.
Se ti pa splača pogledati še Access 750 EFI 4x4 (srednja ali dolga verzija), ter TGB Blade 550i EFI 4x4 (srednja ali dolga verzija). Trenutno so zelo dobre akcije za oba modela.
www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250
Živijo.
Če te zanima dober, vzorno ohranjen ATV me lahko kontaktiraš.
Prodajam BRP Renegade 800, slo seveda, ima 7000km, kupil sem ga ko je imel 600km, nekaj dodatne opreme.
Redno servisiran (tudi večji servis na 6000km), vožen le po okoloških hribih.
borut.jamsek@gmail.com
040 475 335
Lp, B
Prodajam BRP Renegade 800, slo seveda, ima 7000km, kupil sem ga ko je imel 600km, nekaj dodatne opreme.
borut.jamsek@gmail.com
040 475 335
Lp, B
Ga tudi jaz poznam in lahko rečem, da je ta Renegade zelo lepo vzdrževan in ohranjen....zasavc napisal/-a:Živijo.
borut.jamsek@gmail.com
040 475 335
Lp, B
Street Fighter Quad Team Slovenia
Hvala.
Moram sporočit, da je atv že doma in to je cofko x8
lp
Moram sporočit, da je atv že doma in to je cofko x8
lp
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Super!!! Odličen nakup. Strašen stroj..800ccm...kot BRP...le cenejši.
Varno vožnjo želim in veliko užitka...
Varno vožnjo želim in veliko užitka...
Čestitke za nakup in srečno vožnjo - Te boš čez nekaj mesecev najbolj potreboval, če se boš hotel vozit 
Upam da ga kupi kakšen še brpjevec, da vidi kaj je atv
Okej malo šale
...nevem, zakaj vsi šinfate cfmotoje? Predvsem tisti, ki jih niti enkrat niste meli pod nogami
...Se strinjam, da je brp prava pošast, vendar je tudi cena gromozanska...
No pa prosim, da mi naštejete slabosti tega modela, da bom vedel kje moram pazit. Pa naj mi ne naštevajo slabosti tisti, ki še ga niste videli niti od daleč.
Pa lep pozdrav
Okej malo šale
No pa prosim, da mi naštejete slabosti tega modela, da bom vedel kje moram pazit. Pa naj mi ne naštevajo slabosti tisti, ki še ga niste videli niti od daleč.
Pa lep pozdrav
Iz BRPja na CFa?
Kaj si danes kaj čudnega kadil?
No, saj čez nekaj mesecev, ali tednov še opisuj navdušenje
Kaj si danes kaj čudnega kadil?
No, saj čez nekaj mesecev, ali tednov še opisuj navdušenje
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
@Ziga...res nepotrebna, že tavženkrat premleta zadeva. Napisal si 8 postov...spraševal kozlarije, v mislih (ali pa nemara že pod senikom) pa si vedel kaj boš kupil.
Na podlagi teh naših odgovorov in predlogov se že nisi odločil...želel si le potrditev, ki je pa nisi dobil.
Takih delegatov je tukaj bilo že veliko. Nič ti ne bomo razlagali, ker vse že veš in če si nemara pismen, brskaj po forumu, kjer so vsi odgovori na tvoja vprašanja že napisani.
In nenazadnje...vse skupaj je irelevantno...itak imaš kar imaš in si prepričan da je bolje in cenejše od tega kar smo ti povedali...po tvojem mnenju očitno lajbeki, ki nimamo pojma, ki smo polni denarja in si kupujemo drage igrače.
Vozi se (dokler bo šlo), uživaj kolikor se da...in ne pozabi...odlaganje odpadkov v naravi je kaznivo.
Na podlagi teh naših odgovorov in predlogov se že nisi odločil...želel si le potrditev, ki je pa nisi dobil.
Takih delegatov je tukaj bilo že veliko. Nič ti ne bomo razlagali, ker vse že veš in če si nemara pismen, brskaj po forumu, kjer so vsi odgovori na tvoja vprašanja že napisani.
In nenazadnje...vse skupaj je irelevantno...itak imaš kar imaš in si prepričan da je bolje in cenejše od tega kar smo ti povedali...po tvojem mnenju očitno lajbeki, ki nimamo pojma, ki smo polni denarja in si kupujemo drage igrače.
Vozi se (dokler bo šlo), uživaj kolikor se da...in ne pozabi...odlaganje odpadkov v naravi je kaznivo.
@BIF
Sem mogoče rekel, da je cf moto boljši od brpja? Nisem, nasprotno! Rekel sem, da je brp prava pošast
Rad pa bi v debato povabil še kakšnega lastnika tega motorja da on pove svoje mnenje o njem.
Sem mogoče rekel, da je cf moto boljši od brpja? Nisem, nasprotno! Rekel sem, da je brp prava pošast
Rad pa bi v debato povabil še kakšnega lastnika tega motorja da on pove svoje mnenje o njem.
Pravzaprav je tole mal bolano. Človek pač ni kupil brp ja pa ni zato treba, da mu fentamo veselje. Če je cofko tolk zanič bo že sam ocenil oziroma doživel. Dali ste mu nasvet kar je lepo, če ga pa ne upošteva je pač njegova odločitev. Po vseh kolobocijah bi pa res bil vesel če bi tale cofko naredil ene 20 do 30 jurčkov brez težav. Lahko, da so sanje ampak jaz mu privoščim. Aja marsikateri moped ima precej neproblematičnih km za sabo pa tudi nima hudga rodovnika.
Se opravičujem ampak včasih sem res težko tiho.
Tudi moj stari ata je bil veliko bolj izkušen od mene pa mi je samo nasvete talal in nikol volje za to izgubil, pa tudi pustil, da sem jo po prstih fasal ko sem trmoglavil.
Pa vse dobro vsem želim!
Se opravičujem ampak včasih sem res težko tiho.
Tudi moj stari ata je bil veliko bolj izkušen od mene pa mi je samo nasvete talal in nikol volje za to izgubil, pa tudi pustil, da sem jo po prstih fasal ko sem trmoglavil.
Pa vse dobro vsem želim!
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Človek sploh ne bi rabil kupit BRP-ja. Je še nekaj drugih dovolj uveljavljenih znamk, ki so tudi cenejše in veliko veliko boljše od CF-a.
Poleg tega nas je spraševal navidezno. Poglej kdaj je začel in kdaj je objavil kaj je kupil. Že pri prvem vprašanju je natančno vedel, kaj in kje bo kupil. Malo nas je pač testiral....in ko ni slišal tistega kar je misli, je razodel, da je že itak kupil...malce užaljen.
Kdo postavi vprašanje na forumu o stavri o kateri "nima pojma"...dobi popolnoma nasprotne predloge in žez nekaj dni se že hvali z nakupom. Najmanj kar bi moral biti, bi moral biti zmeden...vsak normalen bi globoko razmišljal o tem vsaj 3 tedne.
On pa je vse razumel, premislil in kupil kanto v štirih dneh...8 jurjev...lepo prosim...bi skoraj upal stavit, da ga je že pred prvim vprašanjem imel zaaranega..če ne že kupljenega.
In kaj zdaj misliš...kdo koga tu zajebava?
Zdaj še samo manjka, da obesi gor nekaj tistih bolanih primerjav med X8 in BRP 800 in "dokazuje" kako pametno se je odločil.
Poleg tega nas je spraševal navidezno. Poglej kdaj je začel in kdaj je objavil kaj je kupil. Že pri prvem vprašanju je natančno vedel, kaj in kje bo kupil. Malo nas je pač testiral....in ko ni slišal tistega kar je misli, je razodel, da je že itak kupil...malce užaljen.
Kdo postavi vprašanje na forumu o stavri o kateri "nima pojma"...dobi popolnoma nasprotne predloge in žez nekaj dni se že hvali z nakupom. Najmanj kar bi moral biti, bi moral biti zmeden...vsak normalen bi globoko razmišljal o tem vsaj 3 tedne.
On pa je vse razumel, premislil in kupil kanto v štirih dneh...8 jurjev...lepo prosim...bi skoraj upal stavit, da ga je že pred prvim vprašanjem imel zaaranega..če ne že kupljenega.
In kaj zdaj misliš...kdo koga tu zajebava?
Zdaj še samo manjka, da obesi gor nekaj tistih bolanih primerjav med X8 in BRP 800 in "dokazuje" kako pametno se je odločil.
Jap tukaj se povsem strinjam s tabo Bif.
Edina razlika je v tem, da jaz takih stvari ne vzamem v globino duše pa mi je zato čisto vseeno kako se kdo odloči tudi če je kontra dobremu nasvetu. Rad pomagam če se ne prime tudi prav moja vest je čista pa škode tud nisem naredil. Tako gledam na to pa mi je čist luštno živet.
Edina razlika je v tem, da jaz takih stvari ne vzamem v globino duše pa mi je zato čisto vseeno kako se kdo odloči tudi če je kontra dobremu nasvetu. Rad pomagam če se ne prime tudi prav moja vest je čista pa škode tud nisem naredil. Tako gledam na to pa mi je čist luštno živet.
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Se strinjam s teboj. Tudi mene ne moti njegov nakup...ker bo to njegova zadeva, in sem že x krat napisal in to resno mislim, da pač naj vsak kupi kaj želi in meni da je zanj najboljše. Itak se bo on vozil ali pač ne...zame to ni pomembno.
Moti me način, kako se nas je lotil na forumu. Čisto po slovensko. V dobri veri smo poskušali z nasvetom in obrazložitvijo...on pa z figo v žepu..in že vedenjem kaj bo naredil.
Kaj sploh sprašuje?
In potem dobiš averzijo do podobnih vprašanj...žal tudi do tistih, ki res iskreno vprašajo in rabijo resnično mnenje in nasvet.
Moti me način, kako se nas je lotil na forumu. Čisto po slovensko. V dobri veri smo poskušali z nasvetom in obrazložitvijo...on pa z figo v žepu..in že vedenjem kaj bo naredil.
Kaj sploh sprašuje?
In potem dobiš averzijo do podobnih vprašanj...žal tudi do tistih, ki res iskreno vprašajo in rabijo resnično mnenje in nasvet.
Cest la vie!
Kdor bere forum bo itak dobil vse kar ga zanima tako, da kljub takim in drugačnim figam ali provokacijam vse izve samo malo moraš presejati odgovore in vprašanja pa gre.
Zase lahko rečem, da je to super me je pa začelo mikat, da bi vseeno enkrat probal dva valja pod ritjo.
Kdor bere forum bo itak dobil vse kar ga zanima tako, da kljub takim in drugačnim figam ali provokacijam vse izve samo malo moraš presejati odgovore in vprašanja pa gre.
Zase lahko rečem, da je to super me je pa začelo mikat, da bi vseeno enkrat probal dva valja pod ritjo.
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Jah..vse je odvisno od tega kaj si želiš s tem početi. To itak že veš. Če prav vidim imaš Ram-a...torej več ali manj cesta.
Dvo-valjnika najdeš v delovni kategoriji...z malo katerim delovnim dvo-valjnikom, se boš tako hitro peljal po cseti kot z Ram-om...ker pač ni namenjen temu...hitrosti namreč.
Drugače pa se na terenu zelo pozna.
Dvo-valjnika najdeš v delovni kategoriji...z malo katerim delovnim dvo-valjnikom, se boš tako hitro peljal po cseti kot z Ram-om...ker pač ni namenjen temu...hitrosti namreč.
Drugače pa se na terenu zelo pozna.
A veš najboljš bi bilo samo dodat v štalco enga dvovaljnika pa bi bila celotna paleta možnosti pokrita. Pa če bi bil Ram dvovaljnik bi tudi bolj mirno peljal. Ja pa kak konjič več bi mu tudi včasih prav prišel. Ga pa poznaš je bil prej pred mano blizu tebe doma.
No ja ko bodo finance za kaj takega se bo zgodilo, do takrat pa berem vaše prispevke nabiram teorijo z dvovaljniki z enovaljnikom pa kilometre.
No ja ko bodo finance za kaj takega se bo zgodilo, do takrat pa berem vaše prispevke nabiram teorijo z dvovaljniki z enovaljnikom pa kilometre.
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220