TGB TARGET 550
Re: TGB TARGET 550
Slovensko ne razumeš, zato bom poizkusil drugačeGOGO_MAN napisal/-a:Očitno ga še nihče nima v Sloveniji

Ima Gospodin zvani ElPrezidento

Kolikor jaz poznam Boštjana, je realen prodajalec in ti pove kakšne probleme so imeli z določenimi modeli.
Če nočeš imet problemov je najbolje, da nič ne kupiš.GOGO_MAN napisal/-a:jaz če bi jih prodajal bi seveda tudi ZELOOOOO HVALIL... to je logika

Boštjan ti bo pojasnil vse probleme, težave, podrobnosti...
Za >prave< ljudi pa tudi testno vožnjo.
Ja sem slišal,da baje Kymco še dva notname proizvajaleca štirikolesnikov imajo isto dvorišče. Ja in za to so vsi kvalitetni ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Kymco sploh ni slab motor. Upal bi celo trditi, da je blizu dobrega. Vsekakor pa ga bi kupil mnogo prej kot CF-a....ki ga ne bi kupil NIKOLI. Morda je Kymco le malce predrag.
TGB...izdeluje kvalitetne komponente za veliko proizvajalcev...tudi zelo renomiranih. Pred leti so se spravili delat svoj 4cikl...no ni jim ravno ratalo...pa ne zaradi kvalitete vgrajenih komponent....bolj konstrukcijski felerji...splet nerodnih "izboljšav".
Nova generacija o kateri se pogovarjamo....verjamem, da so se pri TGB-ju kaj naučili v preteklosti...in čisto možno je, da jim bo tokrat šlo bolje.
Je pa treba vedeti, da sta še vedno oba iz vzhoda...pač za razmislit vloženo-dobljeno.
Sicer pa Polarise tudi delajo na Kitajskem...pa...no...so pač kakršni so....
TGB...izdeluje kvalitetne komponente za veliko proizvajalcev...tudi zelo renomiranih. Pred leti so se spravili delat svoj 4cikl...no ni jim ravno ratalo...pa ne zaradi kvalitete vgrajenih komponent....bolj konstrukcijski felerji...splet nerodnih "izboljšav".
Nova generacija o kateri se pogovarjamo....verjamem, da so se pri TGB-ju kaj naučili v preteklosti...in čisto možno je, da jim bo tokrat šlo bolje.
Je pa treba vedeti, da sta še vedno oba iz vzhoda...pač za razmislit vloženo-dobljeno.
Sicer pa Polarise tudi delajo na Kitajskem...pa...no...so pač kakršni so....

- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Z Kymcoti imam osebno zelo slabe izkusnje, pred leti sem si jih velikokrat rental od kolega na Krku, ki jih izposoja. In skoraj nobena fura ni sla cez brez tezav in "slepanje" katerega iz skupine. Res so bili nizjega ranga 250ccm.
TGB izdeluje dolocene dele tudi za BRP, ki so jih tudi priceli izdelovati v mehiki, kar dvomim, da je kaj dosti drugace kot na kitajskem, predvsem je odvisen nadzor krovnih firm. Apple tudi vse produkte izdeluje na kitajskem in sodijo v sam vrh po kvaliteti.
TGB izdeluje dolocene dele tudi za BRP, ki so jih tudi priceli izdelovati v mehiki, kar dvomim, da je kaj dosti drugace kot na kitajskem, predvsem je odvisen nadzor krovnih firm. Apple tudi vse produkte izdeluje na kitajskem in sodijo v sam vrh po kvaliteti.
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Kolikor sem se sam pogovarjal po forumih iz Nemčije , Francije ., Avstrije ... sem povsod dobil presenetljive odgovore da je TGB zelo zanesljiv in da niso imeli nekih problemov... pišem si z enim ki je naredil z 550 targetom 12.000 km ... brez vsakeršnega popravila, le redni servisi
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
...mogoče, če ga je vozil teh 12.000km na prikolici. Pa vseeno...če smo malo prizanesljivi...pa ni bilo kaj večjega, so naredili nek napredek. Je pa dejstvo, da je vozilo toliko dobro in zanesljivo, kolikor se angažira lastnik.GOGO_MAN napisal/-a: pišem si z enim ki je naredil z 550 targetom 12.000 km ... brez vsakeršnega popravila, le redni servisi
En tip je prevozil Afriko od severa do juga z Kymcotom in prikolico....sicer ni nikjer pisal kaj vse je zamenjal....ampak je priguslal do Capetown-a.
Kymco MXU 250 in MXU 300 lahko z moje strani samo kapo dol od 2007 L. sem bil lastnik večkrat in moram reči razen malenkosti samo dela. Kar za prestižne znamke ,ki sem ji lastil ne morem to reči .
TGBja je vozil znanec v bližini.
Dečko nima nikakršnega občutka in je z njim delal, kot svinja z bučo pa ni imel problemov. Edina pripomba, katero je dejal, da ima veliko težo in velik obračalni krog.
Dobavljivi so, servis je in če je volja ter finance pojdi preizkusit ter se odloči.
Dečko nima nikakršnega občutka in je z njim delal, kot svinja z bučo pa ni imel problemov. Edina pripomba, katero je dejal, da ima veliko težo in velik obračalni krog.
Dobavljivi so, servis je in če je volja ter finance pojdi preizkusit ter se odloči.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Potem je rešitev, da kupiš nazaj Kymcota.delorto1 napisal/-a:Kymco MXU 250 in MXU 300 lahko z moje strani samo kapo dol od 2007 L. sem bil lastnik večkrat in moram reči razen malenkosti samo dela. Kar za prestižne znamke ,ki sem ji lastil ne morem to reči .
Sam sem prej mel Apache RLX 450 R ... 11.000 km ... menjano le olje , pnevmatike ter filtri ( večinoma vožen po off road)... niti centa vloženega kar tiče glede mehanskih delov... pa sem tudi slišal da so jih precej grajali
- kiwi
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Haloze
- Kraj: Haloze
- Kontakt:
Pozdravljeni!
Ker vidim, da je tukaj precej govora o Kymcotih. Sam sem lastnik MXU-ja 250. Ga sicer sedaj prodajam. Vendar ga lahko samo pohvalim. To je moj prvi 4 kolesnik in niti malo mi ni žal da sem se odločil zanj takrat in ne za novega kitajca ala Bashan itd...
Delal sem z njim ture do morja in nazaj pa po pohorju pa po halozah po dolgem in počez boč, donačka. Ivanjščica na hrvaškem, itd..... se niti vsega ne spomnim. Pustil me je na cedilu enkrat in še to ko se je strgal jermen. To pa se zgodi lahko čisto vsakemu. tudi najbolj renomiranemu. Jermen sem zamenjal in vozil naprej. Ostalih kvarov na motorju še nisem imel pa ima 13700 prevoženih. Vendar pa sem se ga že naveličal in tudi moči mi je postalo premalo glede na to da bi rad tu in tam ga pokoristil tudi za vleko kake prikolice itd.... Je pa za moje pojme odličen motor za začetnika da vidi ali so te vode sploh zanj ali ne.
Vleče me pa seveda na rumeno barvo
Glede TGB-ja pa ne bom dajal komentarjev, ker še ga v živo niti nisem videl. Je pa res, kot je nekdo dejal, da jih nemci kar hvalijo.
Upam, da nisem preveč zasmetil.
Lp Boštjan
Ker vidim, da je tukaj precej govora o Kymcotih. Sam sem lastnik MXU-ja 250. Ga sicer sedaj prodajam. Vendar ga lahko samo pohvalim. To je moj prvi 4 kolesnik in niti malo mi ni žal da sem se odločil zanj takrat in ne za novega kitajca ala Bashan itd...
Delal sem z njim ture do morja in nazaj pa po pohorju pa po halozah po dolgem in počez boč, donačka. Ivanjščica na hrvaškem, itd..... se niti vsega ne spomnim. Pustil me je na cedilu enkrat in še to ko se je strgal jermen. To pa se zgodi lahko čisto vsakemu. tudi najbolj renomiranemu. Jermen sem zamenjal in vozil naprej. Ostalih kvarov na motorju še nisem imel pa ima 13700 prevoženih. Vendar pa sem se ga že naveličal in tudi moči mi je postalo premalo glede na to da bi rad tu in tam ga pokoristil tudi za vleko kake prikolice itd.... Je pa za moje pojme odličen motor za začetnika da vidi ali so te vode sploh zanj ali ne.
Vleče me pa seveda na rumeno barvo

Glede TGB-ja pa ne bom dajal komentarjev, ker še ga v živo niti nisem videl. Je pa res, kot je nekdo dejal, da jih nemci kar hvalijo.
Upam, da nisem preveč zasmetil.
Lp Boštjan
Tegale Tgbja sem dva dni nazaj pri Boštjanu gledal in lahko rečem, da je to za moje pojme en najlepših štirciklov kar sem jih videl. Meni osebno je veliko lepši od kanarčkov ocenjujem tokrat samo izgled. Verjamem pa, da je tudi dober moped vsaj za toliko denarja kolikor daš dobiš zadosti.
Ja pa velik je tudi zadosti. Jaz bi ga z veseljem nekaj časa po svetu preganjal.
Ja pa velik je tudi zadosti. Jaz bi ga z veseljem nekaj časa po svetu preganjal.
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
V soboto sem prvič v živo videl TGBja. Samo mislim, da je bil Blade... Vredu zgleda. Dobro je premagoval teren, kakšen kiks se pa lahko vsakemu vozniku zgodi. Na sreču nič hujšega.

Ja Chuck NorrisBIF napisal/-a:Potem je rešitev, da kupiš nazaj Kymcota.delorto1 napisal/-a:Kymco MXU 250 in MXU 300 lahko z moje strani samo kapo dol od 2007 L. sem bil lastnik večkrat in moram reči razen malenkosti samo dela. Kar za prestižne znamke ,ki sem ji lastil ne morem to reči .