Kje kupiti opremo?
- tripz
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Tolmin
- Kraj: Tolmin
Kje kupiti opremo?
Pozdravljeni,
zanima me kje bi nabavil zase hlače in jakno, pa za sopotnico bi tudi rabil. Mogče kdo ve kje je najbolj založena trgovina, ker nebi rad zapravil polovico življenja za iskanje parih cot.
Lep pozdrav
zanima me kje bi nabavil zase hlače in jakno, pa za sopotnico bi tudi rabil. Mogče kdo ve kje je najbolj založena trgovina, ker nebi rad zapravil polovico življenja za iskanje parih cot.
Lep pozdrav
Re: Kje kupiti opremo?
Če te slučajno zanima imam 2xčelada 2xjakna 2xhlače vse v kompletu zelo ugodno če bi te morda zanimalo?
ostale info,pa na št 040-556-997
Če bi pa rad novo pa lahko dobiš v promotorju v Drešinji vasi ,dosti izbire.
ostale info,pa na št 040-556-997
Mauri v Locniku Italy.cene super, popusti odlicni.KUpil sem kar nekaj opreme včeraj še škornje prav za Atv iz goroteksa cena 180eu super.
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Ne vem,kakšen je bil tu popust,cena kar ugodna.......
2012 Yamaha Raptor 700R
- tripz
- Obiskovalec
- Reactions:
Fantje hvala, pomojem si bom en dan vzel in odpeketal v Gratz v Luisa, upam da bodo imeli vse kar rabim. Čene pa bodo prišle v poštev alternative.
LP
LP
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Ne šparat pri osebni zaščitni opremi.tripz napisal/-a:Fantje hvala, pomojem si bom en dan vzel in odpeketal v Gratz v Luisa, upam da bodo imeli vse kar rabim. Čene pa bodo prišle v poštev alternative.
LP
Ker imam pač take izkušnje. Letos se moja žena lahko le vrhunskim zaščitnim škornjem zahvali, da ima nogo v enem kosu. Sicer (od aprila) še vedno poškodovano in v ustrezni obravnavi. Ampak ima pa jo in jo vedno bolj lahko tudi uporablja.
ps: nesreča se nama ni zgodila na atv-ju, ampak na enosledniku. Nisva bila kriva - klasičen odvzem prednosti z strani os. avtomobila. Zgodi se. Kljub očem na pecljih.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
- tripz
- Obiskovalec
- Reactions:
@brinovc: Hvala za nasvet, ne nameravam šparat, ti lahko reši nogo kot v vajinem primeru, lahko pa še kaj več.