Adly 300xs problem z vzigom
Adly 300xs problem z vzigom
Zdravo, ucer sem si po 1 mesecu zazelel, da bi sel 1 krog ker preje nism mogel zaradi vremena (dez..) ampak nastal je problem, motor mi ni hotel vzgati nikakor ne tko da sem skor spraznu akumulator. Na koncu mi ga je vspelo vzgat na porivaje pa se to komaj (neki se je cudno zaganjal in na koncu vzgal). Kaj bi lahko to blo ker poleti nisem imel nikol problema vedno vzgal brez problema ? zdaj res da sem imel bol prazen rezerviar bencina sam nevem ali bi bilo to krivo ?
Re: Adly 300xs problem z vzigom
Po opisu sodeč bi rekel, da je samo padel bencin v uplinjaču. Ko se je nivo spet napolnil, je delalo normalno.
Zamenjal sem svecko in po 2 dneh mi spet nococe vzgat. A obstaja kaksna pumpica da bi napumpar gorivo kot npr pri dizlu ali pa kot pri kaki sterki 

- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Kateri je letnik motorja,da ni mogoče akumulator fuč,ali slab,pa odvisno tudi od tega sledeče kje je parkiran,temperatura,slaba kvaliteta akumulatorja,i.t.d.Drugič ga priklopi vsaj za pol ure,ne pa pozabit,ko ga vžigaš da bo polnilec odstranjen,skor ti trdim da bo kresnil.
2012 Yamaha Raptor 700R
Dal sem napolniti akumulator pa natankal sem rezervuar in mi je vzgal brez problema.