Pozdravljeni vsi skupaj!
Imam problem z CDI-jem, namreč ga je prežgalo, sedaj pa bi nabavil drugega. Zanima me od katerega motorja še paše sem gor, da bom lažje iskal. Menjati bom moral še regler, ki je verjetno kriv za vso nastalo zmedo.
Lp in hvala v naprej za vso pomoč
adly 300 xs c.d.i. enota
Re: adly 300 xs c.d.i. enota
Ima kdo mogoče na zalogi cdi enoto 30410 169 003(ali001), ali30410 HC4 770
Sem dobil, zamenjal tudi regler. Če bo kdo imel tak problem, da mu bo dobesedno skurilo CDI (eksplodira en kondenzator) naj obvezno menja regler, drugače bo tudi nov CDI takoj skurilo (ni poceni, da se ga pa dobit dokaj ugodno)
Sem dobil, zamenjal tudi regler. Če bo kdo imel tak problem, da mu bo dobesedno skurilo CDI (eksplodira en kondenzator) naj obvezno menja regler, drugače bo tudi nov CDI takoj skurilo (ni poceni, da se ga pa dobit dokaj ugodno)
Ali so to šifre za enak cdi in vsi ustrezajo Adlyju. Zadnja se mi zdi da je Hondina, kar sem zasledil na netu. Kje si nabavil in za koliko €, če ni skrivnost. Original ali kaj drugega.
Prosim za nasvet.
Prosim za nasvet.
UPDATE:
Na Adly-u 300 (interceptor), verjetno tudi ostali modeli odlično deluje CDI, ki se po spletu prodaja pod oznako IHA6028. Ta CDI dopušča višje vrtljaje motorja in ima drugačno krivuljo navora in moči. Se kar lepo občuti napram originalu. Cena se giblje pod 60€, kar je polovica cene originala iz Nemčije, da o ceni pri nas ne govorimo ( kdor se je pozanimal že ve ).
Upam, da bo komu v pomoč.
Na Adly-u 300 (interceptor), verjetno tudi ostali modeli odlično deluje CDI, ki se po spletu prodaja pod oznako IHA6028. Ta CDI dopušča višje vrtljaje motorja in ima drugačno krivuljo navora in moči. Se kar lepo občuti napram originalu. Cena se giblje pod 60€, kar je polovica cene originala iz Nemčije, da o ceni pri nas ne govorimo ( kdor se je pozanimal že ve ).
Upam, da bo komu v pomoč.