P.S.
Branko. Odličen nakup sem opravil!
Poizkusi s Motul Shine&Go sprejem (balzam magic) za črne motorje.simjack napisal/-a:![]()
Bravo Stojko, lepo si zrihtal Adly-a!
Občudujem tudi, kako ti uspeva, da je še vedno kot nov in nobenega fleka od umazanije na njem.
Jaz mam namreč enakega pa mi umazanija iz plastik noče in noče izginiti, pa če se še tako trudim.
Ja men se plastika nikakor noče zlomit v hosti. Vse so podrsane, popraskane (približno 30-krat prevrnjene), ampak zlomit se pa nočejo. To pomeni če prav razumem da se ti preveč extremno voziš (po hosti) da vse polomiš? Javim se pa v takoj (za off road (po hosti) seveda)!žile napisal/-a:Vam bom jaz povedal kako obdržiš lepo črno barvo. Greš v hosto, polomiš blatnik, kupiš novega in hokus pokus- motor je zopet lep, čist in popolnoma črn. Sem že dvakrat poizkusil, verjemite, deluje 100%.
Lp, Žile
P.s. drugič mi je uspelo pred dvema urama, sem mu kar postrigel levo uho in to brez vbodne žage. Če kdo želi imeti transformerja, naj se mi le javi- delamo zastonj.
Leš, kočnice su naručene, ako bude sreče imat čemo ih ovdje krajem sledečeg vikenda.LEŠ napisal/-a:Meni isto zadnja ruka ima malo lufta. Zanima me kako češ to napraviti pa da pokušam iskopirati. Još jedno pitanje vezano uz 300 XS-a. Naime, ja izgleda na svome imam kočnice koje inače stavljaju na 500s. Koliko vidim kod vas se 300xs prodaje sa nešto manjim kočnicama (iste kao na 300s). Ni u Hrvatskoj ni kod vas nema takvih kočnica za kupit. Ako je netko imao isti problem, molim za pomoč. LP