Sicer kupljen rabljen za razliko od prejšnjih dveh ampak glede na to da ga bom imel za v bližnji hrib bo čist dovolj poleg motorja.
Ok pa k napakam, katere je prejšnji lastnik nekatere prikril nekatere pa so vidne od daleč in najbolj da tukaj vprašam dosedanje lastnike:
- kot se spodobi sem takoj menjal filter in olje. Pojavila se je prva napaka: oil cap oz vijak ki je za izpust olja se je pri ponovni montaži vrtel

Po podrobnem pregledu sem opazil da si je prejšnji lastnik pomagal z "vodovodarskim" trakom oz nekim silikonom v trdi obliki (pravega imena ne vem). Začasno sem sicer odstranil to in pod bakreno podložko dal malo 400°C silikona da bo dihtal. Vijak se sicer ne vrti po celem nivoju ampak samo ko je skoraj privit...prej gre kar na težko. Težava je ker se bojim da se bo to razširilo in bom izgubil vijak oz se bo odvil. Rešitev? Ena je drejar vem, drugo pa timesert...ima kdo? Če je please zs.
- plastika je na nekih delih počena itd...ni krize ampak mogoče pozna kdo koga v okolici Kamnika ki to vari?
- števec ne šteje km/h...kje lahko iščem napako
- varovalke? Kje ma ta hudič škatlo z varovalkami oz. Jo sploh ma?
Hvala vsem za ideje in pomoč
Lp
Mitja