Shineray ne vžge
- shineray200
- Obiskovalec
- Reactions:
Shineray ne vžge
Imam en problem,pa nevem kaj bi bilo,verglam vergla in ne vžge,iskro ima
prosim za pomoč
Lp
prosim za pomoč
Lp
Re: Shineray ne vžge
S kabli motor poveži z avtomobilskim akumulatorjem, če ti bo vžgal je problem v akumulatorju, če ne pa se zna napaka skrivati v reglerju. Ali ima svečka normalno iskro ali bolj slabo. Če je iskra slaba, je lahko težava tudi v svečki.shineray200 napisal/-a:Imam en problem,pa nevem kaj bi bilo,verglam vergla in ne vžge,iskro ima
prosim za pomoč
Lp
Tak problem sem imel pred leti tudi sam, reševal sem ga po opisu, napaka je najprej bila v svečki, čeprav je imela iskro (bolj slabo), ker pa sem motor velikokrat neuspešno zaganjal, se je izpraznil še akumulator. Motor sem priklopil kar na avtomobilski akumulator in je takoj vžgal.
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
- shineray200
- Obiskovalec
- Reactions:
Iskra je modra in dloga,svečko sem menjal pred 2mescema,spihal semBohorc napisal/-a:S kabli motor poveži z avtomobilskim akumulatorjem, če ti bo vžgal je problem v akumulatorju, če ne pa se zna napaka skrivati v reglerju. Ali ima svečka normalno iskro ali bolj slabo. Če je iskra slaba, je lahko težava tudi v svečki.shineray200 napisal/-a:Imam en problem,pa nevem kaj bi bilo,verglam vergla in ne vžge,iskro ima
prosim za pomoč
Lp
Tak problem sem imel pred leti tudi sam, reševal sem ga po opisu, napaka je najprej bila v svečki, čeprav je imela iskro (bolj slabo), ker pa sem motor velikokrat neuspešno zaganjal, se je izpraznil še akumulator. Motor sem priklopil kar na avtomobilski akumulator in je takoj vžgal.
tudi uplnjač,ko se je akomulator spraznil se priklopil na prenosni napajalnik in vreglal,ko odkrijem napako sporočim.
Če svečka po verglanju ni bila mokra od bencina potem ne dobiva bencina in ne bo dovolj samo spihovanje, ampak boš moral kompleten uplinjač razdreti in ga temeljito očistiti. Če je bila svečka mokra od bencina jo zamenjaj z drugo, kljub temu, da ima iskro.shineray200 napisal/-a:Iskra je modra in dloga,svečko sem menjal pred 2mescema,spihal semBohorc napisal/-a:S kabli motor poveži z avtomobilskim akumulatorjem, če ti bo vžgal je problem v akumulatorju, če ne pa se zna napaka skrivati v reglerju. Ali ima svečka normalno iskro ali bolj slabo. Če je iskra slaba, je lahko težava tudi v svečki.shineray200 napisal/-a:Imam en problem,pa nevem kaj bi bilo,verglam vergla in ne vžge,iskro ima
prosim za pomoč
Lp
tudi uplnjač,ko se je akomulator spraznil se priklopil na prenosni napajalnik in vreglal,ko odkrijem napako sporočim.
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
- shineray200
- Obiskovalec
- Reactions:
Napaka najdena,zvilo je izpušni ventil,sedaj me pa zanima,kje se splača kupit v tujini ali pri nas.
Nekaj sem gledav tukaj:
http://www.lr33moto.com/category.php?id ... lang=1&p=7
Nekaj sem gledav tukaj:
Jaka bo pravi naslov za to, kontaktiraj njegashineray200 napisal/-a:Napaka najdena,zvilo je izpušni ventil,sedaj me pa zanima,kje se splača kupit v tujini ali pri nas.
Nekaj sem gledav tukaj:
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
- shineray200
- Obiskovalec
- Reactions:
Pol bom pa njega vprašalBohorc napisal/-a:Jaka bo pravi naslov za to, kontaktiraj njegashineray200 napisal/-a:Napaka najdena,zvilo je izpušni ventil,sedaj me pa zanima,kje se splača kupit v tujini ali pri nas.
Nekaj sem gledav tukaj:
http://www.lr33moto.com/category.php?id ... lang=1&p=7.