locin 300
- Tevzy
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Črna na Koroškem
- Kontakt:
Re: locin 300
Na 250 loncinu sem imel podoben problem... Predvidevan da menjalnika ne moreš prestavljati višje ali nižje-je zablokiran?
V menjalniku je nekakšna krona,ki prestavlja v višje in nižje. Meni je pobralo in zdrobilo zob.
Upam da čimprej rešiš težavo
V menjalniku je nekakšna krona,ki prestavlja v višje in nižje. Meni je pobralo in zdrobilo zob.
Upam da čimprej rešiš težavo

Klasičen menjalnik!!!! Bo potrbno razdrati menjalnik in takrat se bo videlo. Možnosti je več,zato so nasveti bolj za rep privlečeni. Prvo pa preveri samo ročico menjalnika,če ti slučajno ne potuje sama za sebe. 

more bit neki v menjaliku,ker zobnik in aksa se vrtita,šalta se tut,sm ko ne gre nikamor.a vete za kerga serviserja v bližini posavja.
In koliko si prišparal s tem,da si kupil kitajca. Smo ti vsi ponudili mopede preverjene kvalitete in kljub nasvetom si se odločil za kitajca
Lahko prpelješ k men pa bomo malo pošraufali.

Lahko prpelješ k men pa bomo malo pošraufali.

In malo ušesa napeli
Skoraj vsi "pridejo enkrat k pameti"
Najprej pa moraš na lastni koži občutit in se naučit šraufat pol pa z "premium" znamkami tem bolj uživaš 

Skoraj vsi "pridejo enkrat k pameti"
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Res je!
Ampak,ni mi žal. To so bile nepozabne dogodivščine z kitajcem,tajwancem,pa spet kitajcem-in sedaj japoncem. Nikoli me pa še ni nobeden pustil na cedilu.

Ampak,ni mi žal. To so bile nepozabne dogodivščine z kitajcem,tajwancem,pa spet kitajcem-in sedaj japoncem. Nikoli me pa še ni nobeden pustil na cedilu.