zavarovanje quadov in atv-jev nad 300ccm

Ime pove vse!
Odgovori
Uporabniški avatar
satan
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: smer belgija pa levo
Kontakt:

zavarovanje quadov in atv-jev nad 300ccm

Odgovor Napisal/-a satan » 20 Jan 2011, 20:46

zanima kako imate kaj zavarovane mopede nad 300 ccm??mene pride zavarovanje(ao+) nekje 200 e brez tehnicnega :? se mi zdi nesmiselno zavarovalnice krmit(po naravi sem previden voznik ,ki se vozi 80%asfalt)zato hocem cimvec mnenj glede tega ;)

smc ram 520 tuning :supz: :supz: :supz:
smc stinger 300 :popcorn

Uporabniški avatar
Bohorc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mirna
Kontakt:

Re: zavarovanje quadov in atv-jev nad 300ccm

Odgovor Napisal/-a Bohorc » 21 Jan 2011, 04:59

satan napisal/-a:zanima kako imate kaj zavarovane mopede nad 300 ccm??mene pride zavarovanje(ao+) nekje 200 e brez tehnicnega :? se mi zdi nesmiselno zavarovalnice krmit(po naravi sem previden voznik ,ki se vozi 80%asfalt)zato hocem cimvec mnenj glede tega ;)
Če imaš avto, ti zavarovalni agent obračuna zavarovalno premijo po bonifikaciji, ki jo imaš na zavarovalni polici za avto :D . Lahko ti povem, da je meni naredil agent predračun za motor (700 ccm) z uveljavljanjem premijskega razreda iz avtomobilske zavarovalne police in me bo stalo 103 € ;) Večji kot imaš popust na zavarovalni polici za avto, manj te bo stalo zavarovanje za moped. Je pa res, da ni vse v kubituri motorja, ampak v moči( kW), več kot jih je, dražje bo zavarovanje. Vsi pa vemo, koliko je zgornja meja kW pri štirikolesih, da se lahko da registrirat :twisted:
Zadnjič spremenil Bohorc, dne 21 Jan 2011, 13:27, skupaj popravljeno 1 krat.

Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem :twisted:
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders

Uporabniški avatar
Jan
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Prlekija

Odgovor Napisal/-a Jan » 21 Jan 2011, 13:04

Zakaj pa imaš tako dragi moped :eur #-o
Jaz sen za mojega zavarovanje plača 69.95 vključno z 19.92 evra
za nezgodno zavarovanje :)
Zadnjič spremenil Jan, dne 21 Jan 2011, 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Mike666
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ljutomer
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mike666 » 21 Jan 2011, 15:34

Satan kinezara bi si kupo pa nebi jamro pri zavarovanju heheheh. Jaz plačam samo 40€ za 200kubikov in enega osla! ;)

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 21 Jan 2011, 20:47

Za 650 ccm, malce barantanja z avtomobilsko polico,nato na neodjavo, delni kasko, zavarovanje obeh oseb itd...90 eur. :whistle:

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kraj: IG
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 21 Jan 2011, 21:16

Jan in Mike666 imata verjetno brez AO+. ;)

WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to! :twisted:

Uporabniški avatar
Jan
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Jan » 21 Jan 2011, 21:41

Branko napisal/-a:Jan in Mike666 imata verjetno brez AO+. ;)
Jaz mam zavarovanega samo voznika,
kateri pravi ATVjaš pa še babo zraven vozi??? :bang:

Uporabniški avatar
satan
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a satan » 21 Jan 2011, 22:02

Jan napisal/-a:
hm..quad pa atv ni isto je pa podobno ali?? ;) kdo pa pravi ,da svojo vozim :???: :haha :haha :haha

Uporabniški avatar
satan
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a satan » 21 Jan 2011, 22:07

jaka napisal/-a:Za 650 ccm, malce barantanja z avtomobilsko polico,nato na neodjavo, delni kasko, zavarovanje obeh oseb itd...90 eur. :whistle:
e j...ga avta trenutno nimam glede varnosti pa sem studiral marsikaj(sem zgubil ze 2 prijatla na motorjih in me nekako varnost najbolj skrbi ,pa ne zaradi sebe zaradi drugih ,ki lahko prletijo v mene)glede na to ,da sem 80%na cesti ostalo pa makedam :oops: hvala za odg.. ;)

Uporabniški avatar
Jan
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Jan » 21 Jan 2011, 22:25

satan napisal/-a:
Jan napisal/-a:
hm..quad pa atv ni isto je pa podobno ali?? ;) kdo pa pravi ,da svojo vozim :???: :haha :haha :haha
Zakaj pa bi potem zavaroval dve osebi?????????????????
Danes sem srečal dva zavarovalničarja v Bazi :partyman:
Mogoče ti Valerija lahko kaj zrihta :?:
Če se ti slučajno kaj zgodi,na zavarovanje preveč ne računaj :cry:
Vem iz lastnih iskušenj!!! :?

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 21 Jan 2011, 22:44

Jan napisal/-a:
Recimo jaz kadar se ne vozi sama :twisted:

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 21 Jan 2011, 22:46

Sploh pa v osnovnem zavarovanju je zavarovan sopotnik voznik pa ne za to je treba AO+ ,ki pa stane caa 100 € .

Uporabniški avatar
satan
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a satan » 21 Jan 2011, 22:53

Jan napisal/-a:
satan napisal/-a:
Jan napisal/-a: Jaz mam zavarovanega samo voznika,
to tak vem ka so cigani;kda mores placati bi ti k...vlekli kda pa morejo dati te pa si vreden manj ko ukrajinec rusu leta 1933-34 :evil:bomo ze resili ;)
Zadnjič spremenil satan, dne 21 Jan 2011, 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
satan
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a satan » 21 Jan 2011, 22:55

Jan napisal/-a:
satan napisal/-a:
nesen tak mislil :D :D pravim da svojo malo kdaj druge pa tak kak se vzame :haha :haha :haha

Uporabniški avatar
Jan
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Jan » 21 Jan 2011, 23:07

Civava napisal/-a:
Jan napisal/-a:
Zadnjič na Osankarico pa ja ona vozila???? :volan:

Uporabniški avatar
satan
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a satan » 21 Jan 2011, 23:47

Jan napisal/-a:
Civava napisal/-a:
Zadnjič na Osankarico pa ja ona vozila???? :volan:
aa :D za svobodo se je treba borit ;) :partyman:

Uporabniški avatar
krono
Začetnik
Reactions:
Kraj: notranjska

Odgovor Napisal/-a krono » 22 Jan 2011, 07:25

Zavarovanje Grizzly 350 + voznik 43,21€ (osnovno), cestna taksa in podalšanje (brez tehničnega) 22,38€.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 22 Jan 2011, 11:02

satan napisal/-a:(sem zgubil ze 2 prijatla na motorjih in me nekako varnost najbolj skrbi
Videti je, da te skrbi bolj denar oz. futranje zavarovalnic, kot kaj drugega. Ker sem sam tudi okoli 80% na asfaltu se prav zaradi svoje varnosti nikoli ne sprasujem, koliko sem nafutral zavarovalnico. Seveda pa prej obvezno preberem tisti "drobni tisk".

ATV quad ali Buggy Vse je isto L7e kategorija in vsi spadajo v isto tarifo oz.razred.

Uporabniški avatar
satan
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a satan » 22 Jan 2011, 21:11

jaka napisal/-a:
satan napisal/-a:(sem zgubil ze 2 prijatla na motorjih in me nekako varnost najbolj skrbi
Videti je, da te skrbi bolj denar oz. futranje zavarovalnic, kot kaj drugega. Ker sem sam tudi okoli 80% na asfaltu se prav zaradi svoje varnosti nikoli ne sprasujem, koliko sem nafutral zavarovalnico. Seveda pa prej obvezno preberem tisti "drobni tisk".

ATV quad ali Buggy Vse je isto L7e kategorija in vsi spadajo v isto tarifo oz.razred.
denar ni problem je pa to ,da denar das ,v primeru da se ti kaj zgodi pa bi te najrajsi sami likvidirali :?(se te otepajo kot jaz kriza :haha :haha ) vedno je okoli denarja neka vojna ze ,ce pogledas kako se eni dajejo glede znamk atv-jev quad-ov itd..skoda res :(

Uporabniški avatar
Bohorc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mirna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bohorc » 22 Jan 2011, 22:55

satan napisal/-a:
jaka napisal/-a:

denar ni problem je pa to ,da denar das ,v primeru da se ti kaj zgodi pa bi te najrajsi sami likvidirali :?(se te otepajo kot jaz kriza :haha :haha ) vedno je okoli denarja neka vojna ze ,ce pogledas kako se eni dajejo glede znamk atv-jev quad-ov itd..skoda res :(
Čisto na začetku si napisal, da te pride zavarovanje cca 200 €. Takšna cena zavarovanja je predvsem zato, ker nimaš avta in tako ne moreš uveljavljati popusta iz police avtomobilskega zavarovanja in te pač zaradi tega pride dražje. Če imaš koga, s katerim sta res dobra frenda ali koga od domačih in ima 50% popusta pri avtu, ga prepiši nanj in te tako pride zavarovanje 100€, ampak ne vem če boš to naredil. Ker pa sedaj praviš, da denar ni problem, pljuni tistih 200€ in zadeva je rešena. Če nisi nikoli imel težav z zavarovalnico, jih ne bi smel imeti niti sedaj, v primeru, da si udeležen v prometno nesrečo po tvoji krivdi pač uveljaviš kuponček iz svoje police, saj zato pa plačujemo zavarovanja :? in zadeva je rešena, le da naslednjič, ko boš zavaroval moped spet ne bo popusta, če si udeležen v prometni nesreči, katere povzročitelj je nekdo drug, pa se uveljavlja zavarovanje iz njegove police :) . Če pa si imel kakršnekoli težave s svojo sedanjo zavarovalnico jo menjaj :twisted:. Tako preprosto je to ;).

Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem :twisted:
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders

Uporabniški avatar
satan
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a satan » 22 Jan 2011, 23:16

Bohorc napisal/-a:
satan napisal/-a:
jaka napisal/-a: Videti je, da te skrbi bolj denar oz. futranje zavarovalnic, kot kaj drugega. Ker sem sam tudi okoli 80% na asfaltu se prav zaradi svoje varnosti nikoli ne sprasujem, koliko sem nafutral zavarovalnico. Seveda pa prej obvezno preberem tisti "drobni tisk".

Čisto na začetku si napisal, da te pride zavarovanje cca 200 €. Takšna cena zavarovanja je predvsem zato, ker nimaš avta in tako ne moreš uveljavljati popusta iz police avtomobilskega zavarovanja in te pač zaradi tega pride dražje. Če imaš koga, s katerim sta res dobra frenda ali koga od domačih in ima 50% popusta pri avtu, ga prepiši nanj in te tako pride zavarovanje 100€, ampak ne vem če boš to naredil. Ker pa sedaj praviš, da denar ni problem, pljuni tistih 200€ in zadeva je rešena. Če nisi nikoli imel težav z zavarovalnico, jih ne bi smel imeti niti sedaj, v primeru, da si udeležen v prometno nesrečo po tvoji krivdi pač uveljaviš kuponček iz svoje police, saj zato pa plačujemo zavarovanja :? in zadeva je rešena, le da naslednjič, ko boš zavaroval moped spet ne bo popusta, če si udeležen v prometni nesreči, katere povzročitelj je nekdo drug, pa se uveljavlja zavarovanje iz njegove police :) . Če pa si imel kakršnekoli težave s svojo sedanjo zavarovalnico jo menjaj :twisted:. Tako preprosto je to ;).
evo tak se to dela kratko in jedrnato :dober :prvi: =D> =D> =D> zakljucujem temo

CrnHudicek
Začetnik
Reactions:

frf

Odgovor Napisal/-a CrnHudicek » 24 Jun 2011, 13:51

vedite to da ko je treba dajat denar njim so vsi prijazni ko pa boste imeli vi za dobit kej verjemte da bodo najel izvedenca in dokazal da če ne drugega niste imel motor v originalnem stanju (odprt, kako predelavo....) in bo lepo pisalo, da je moč motorja presegala moč vpisano na homologacijskem kartonu in si lahko vse papirje skupaj zložite in si z njimi rit obrišete ker to je vse kar boste dobil.

pa prosim vas ne verjemte v pravljice ker ste že nekaj stari

je pa res da se za vsote manjše od 500 -1000 evrov ne bodo delal slabe reklame ......kar je pa več bo tko tko no.....sej veste roka roko umije

zato jaz zavarovalncam pr stvareh za katere vem da ni vse kot mora bit plačam le strogo osnovne zadeve.

pa še nekaj tudi originalno zaprti motorji presegajo moč 14 kw ......tak da .....ko se muti se muti u božju mater.

sicer pa je to samo moje mnenje

golavsek65
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Prebold

Re: frf

Odgovor Napisal/-a golavsek65 » 25 Jun 2011, 07:26

CrnHudicek napisal/-a:vedite to da ko je treba dajat denar njim so vsi prijazni ko pa boste imeli vi za dobit kej verjemte da bodo najel izvedenca in dokazal da če ne drugega niste imel motor v originalnem stanju (odprt, kako predelavo....) in bo lepo pisalo, da je moč motorja presegala moč vpisano na homologacijskem kartonu in si lahko vse papirje skupaj zložite in si z njimi rit obrišete ker to je vse kar boste dobil.

pa prosim vas ne verjemte v pravljice ker ste že nekaj stari

je pa res da se za vsote manjše od 500 -1000 evrov ne bodo delal slabe reklame ......kar je pa več bo tko tko no.....sej veste roka roko umije

zato jaz zavarovalncam pr stvareh za katere vem da ni vse kot mora bit plačam le strogo osnovne zadeve.

pa še nekaj tudi originalno zaprti motorji presegajo moč 14 kw ......tak da .....ko se muti se muti u božju mater.

sicer pa je to samo moje mnenje

Bo tole kar držalo.

Odgovori