Dobro napisana zgodba nekega motorista, kako včasih ne gre vse tako kot bi hotel. :/
GRENKA IZKUŠNJA NEKEGA MOTORISTA
GRENKA IZKUŠNJA NEKEGA MOTORISTA
http://www.motosvet.com/tabla/topic/329 ... motorista/#
Dobro napisana zgodba nekega motorista, kako včasih ne gre vse tako kot bi hotel. :/
dohtarjem, da so ga skup spravli 
Ni važno KAJ voziš, važno je KAKO voziš 
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Re: GRENKA IZKUŠNJA NEKEGA MOTORISTA
Na cesti se lahko zgodi vse sorte tako , da na nek način jo je srečno odnesel .
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Poznam zgodbo še iz časa dogodka..preko moje sodelavke...vsaj zgodba tega nesrečnega fanta je izjemno podobna zgodbi, ki mi jo je pripovedovala, tako, da dvomim da gre za naključje...pa tudi čas se ujema....v tekstu omenjeni Beni je njen fant!
Poznam pa tudi ozadje zgodbe...vožnje, Grobnik ipd. Kolikor vem, ta dogodek ni naredil nekega premika v glavah ostalih...žal. Še več...pred dvema mesecema si je še sodelavka kupila cestaka....težka je dobrih 40 kg. (prisežem) in je kupila Hondo CBR 500 (mislim da je CBR prav....čisti cestak v glavnem)...izpit pa je naredila pred 2,5 mesecema.
Najbolj navdušena je nad tem "ko ga zategneš v ovinek" in "kak je na Grobniku fajn".....kaj reč ob vsem skupaj....
Nič....upam, da se bo nesrečni puba uspešno porihtal....draga izkušnja s srečnim koncem...hvala bogu!
Ostali pa....če je glava nora, trpi celo telo....
Poznam pa tudi ozadje zgodbe...vožnje, Grobnik ipd. Kolikor vem, ta dogodek ni naredil nekega premika v glavah ostalih...žal. Še več...pred dvema mesecema si je še sodelavka kupila cestaka....težka je dobrih 40 kg. (prisežem) in je kupila Hondo CBR 500 (mislim da je CBR prav....čisti cestak v glavnem)...izpit pa je naredila pred 2,5 mesecema.
Najbolj navdušena je nad tem "ko ga zategneš v ovinek" in "kak je na Grobniku fajn".....kaj reč ob vsem skupaj....
Nič....upam, da se bo nesrečni puba uspešno porihtal....draga izkušnja s srečnim koncem...hvala bogu!
Ostali pa....če je glava nora, trpi celo telo....
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Uh, ja...tema za dolge pogovore...za mizo seveda.
...moj komentar na to temo v motosvetovem forumu:
...Dobro si se zlizal. Imej še naprej močno voljo do življenja in poslušaj predvsem sebe.
Po takem dogodku ( ko matildi nekako uspeš pokazati sredinec pokonci) človek povsem drugače gleda na življenje oz. ga ceni neizmerno bolj kot prej.
Aja, po 7. letih sem pred tednom dni prvič prehodil več kot 1km. naenkrat.
Še malo za premislek (sicer je zadeva posneta zelo enostransko - vsaj zame): http://www.zurnal24.si/kaj-vam-ima-za-p ... nek-199662
LP!
...moj komentar na to temo v motosvetovem forumu:
...Dobro si se zlizal. Imej še naprej močno voljo do življenja in poslušaj predvsem sebe.
Po takem dogodku ( ko matildi nekako uspeš pokazati sredinec pokonci) človek povsem drugače gleda na življenje oz. ga ceni neizmerno bolj kot prej.
Aja, po 7. letih sem pred tednom dni prvič prehodil več kot 1km. naenkrat.
Še malo za premislek (sicer je zadeva posneta zelo enostransko - vsaj zame): http://www.zurnal24.si/kaj-vam-ima-za-p ... nek-199662
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
grdo se je damjan tukaj razbil.... in to zaradi madeža in mogoče malenkost preveliki hitrosti.. koliko ga poznam je bil daleč od tistih res hitrih dirkačev.
je pa res, da smo zelo ranljivi, tudi tisti tapočasni. Že pri 40km/h je lahko nekje na terenu precej usodno...
hitrost gor ali dol...
je pa res, da smo zelo ranljivi, tudi tisti tapočasni. Že pri 40km/h je lahko nekje na terenu precej usodno...
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...