Bom sedaj povedal, kako me Boštjan peljal na limance

:
Se včeraj slišiva po telefonu, pa mi reče, da ima en opravek v Trebnjem, pa bi prišel še do mene, ker da mi ima dati v podpis ene papirje glede homologacije

. Pa mu povem, da imam popoldne službo, če pa gre v Trebnje, pa naj se ustavi na Biču, kjer sem zaposlen in da mu lahko podpišem, ko bo šel mimo. Pa je možak takoj našel izgovor, da bo potem rajši prišel kao danes dopoldan in da bo šel na teren nekam drugam, ne pa v Trebnje, ker da mora naslednji dan itak tja. Wtf, sem si potem mislil, ko sva se nehala pogovarjat, kaj za hudiča ti moram jaz podpisat nek papir za homologacijo
No, danes dopoldan me pokliče in mi reče, da je ravnokar štartal iz WBC-ja in da bo kmalu pri meni(Mirna) in, da pelje mimogrede nekam en motor, niti slučajno pa si nisem mislil, da je v kombiju moja zverina

. Pride možakar pred blok, pa mi reče naj pridem kar dol (stanujem v bloku). Nato mi da v podpis papir- garancijski list, pa si spet mislim sam pri sebi: čak nmal Bohorc, pišuka, to je garancija, zakaj pa jaz podpisujem to že vnaprej, če še ni motorja, rekel pa mu nisem nič, kaj sem pa vedel kam pes taco moli. Potem pa tip odpre vrata na kombiju, jebemti, me je skor kap

, pa zagledam tega lepotca, vsega okrancanga, kot bi šel na ohcet, matrno, si bodo sosedje mislili, da sem ga dobil za darilo

.
Ja, dobr me je nabrejal

, vsaka mu čast