mi ne predstavljajo neke ovire, ampak ne bi rad presegel meje 7500€(v to ceno vključujem zadnji kovček in vitel). Tudi kar se porabe goriva tiče se nič ne sekiram, tako, da zaradi tega nimam nikakršnih zadržkov. Ker v zimskem času moped ne bo miroval, pomeni, da se bom vozil tudi po snegu in mislim, da bi prvi pogon v takšnih razmerah prišel še kako prav.
Kar se tiče nakupa rabljenega japonca pa mi nekak ne diši, ker imam namen ta moped imeti nekaj časa in če sem se odločil za porabo denarja nekje do 7500€, si bom kupil novega, pa ne me narobe razumet, da se nekaj preseravam, ampak tako bom vedel od začetka kaj je bilo z njim narobe in kakšen moped imam...
Sicer sem že včeraj po prihodu iz WBC-ja doma celo popoldne premišljeval kako in kaj

Nekako me je trgovec prepričal, da je Jumbo to, kar rabim, a je moja velika želja imeti moped z 4x4 pogonom in da Jumbo ni to kar bi rad imel. Celo popoldne sem nato prebiral forume, z ženo sva predebatirala zadevo in na koncu prišla do odločitve, da pride v poštev Dinli. Upošteval sem pač tudi njene želje, saj bo dostikrat sopotnica

. Sedaj, ko pa sem prebral vajina odgovora, sem se dejansko 100% odločil za nakup tega štirikolesnika.
Dragota, kot lastnika Dinlija bi lepo prosil, če mi lahko zaupa, ali se na začetku pojavljajo kakšne večje težave.
Še enkrat hvala lepa obema za odgovore.
Lep pozdrav!