Imam Ram 520 RR in potrebujem Dynojet kit in K&N filter za original škatlo seveda in dober športni izpuh .
Kaj mislite glede izpuha koplet z krivanami ali brez oziroma slip on .
Sem pregledoval pa nisem nič v sloveniji pametnega nešel prek net-a pa rajš ne sem bolj ziheraš rad vidim predno plačam.
Kje se da vse to kupiti pri nas hvala za pomoč!
Malo RAM-a je veliko Fun-a RAM 520RR racing edition
Filter izmeri, pa poglej na k&n stran univerzalne pa boš zagotovo kaj našel...
Dynojet kit kupi za Polaris Predator 500 2005-2007 stage 1-3
Izpuh pa kakšen leovince mogoce, samo slipon, kolektorja ne rabiš, ker so original dovolj pretočni, vsaj na predatorjih ni bilo nekih doprinosov, ko so testirali, je pa ta tvoj verjetno kopija polarisa, če ni enak...
Zdravo če rabiš zračni filter K&N za Predatorja (PL-5003) mi je še eden ostal v garaži, drugače smo pa v RAM-e montirali (RU-5114) tudi takega imam še v garaži. Seveda sta oba filtra nova - nerabljena.
Tale na sliki pa zdaj pod mojo ritjo zrak puca.
A lahko še napišeš kje in za koliko e si izpušni sistem dobil in dinoyet kit.
Saj kolikor vem si to ti zmontiral nanj a ne ?
Ta informacija tudi mene zanima.
Drugače pa zverinica kar dobro gre samo ni mu več tako lepo kot pri tebi. Tehnično je dobro poskrbljeno zanj cesto pa vidi tudi mokro in svinjsko.
Imam pa eno vprašanje. A je veriga še prva?
Izpušni sistem-auspuh mi je zrihtal Boštjan - WBC, Dynojet kit sem nabavil preko spleta vrednost obojega mislim da je bila cca 450
Ko je ATV šel od mene je bila nameščena druga veriga, ker po menjavi zobnikov originalna ni bila več dovolj velika.
Drugače pa čuvaj bombnika ker on tebe nebo pa desni palec pod kontrolo
Hvala za odgovor in informacije bombnika čuvam maximalno kolikor se da, je pa res, da pri meni tehnika služi človeku in obratno v bistvu tudi se pravi če bom dobro delal z njim potem bo on dobro delal z mano. Je pa res, da izgleda zdaj malo drugače ker je na njem kar nekaj dodatkov, edino za na tehničnega bom po moje malo dol šraufal.
V treh mesecih sva se kar dobro spoznala in za zdaj je to prava stvar. Če pa se znajdem v tvojih krajih pade
Sploh če mi na zs pošlješ telefonsko.