Pozdravljeni
Zanima me odstranitev blokade na avspuhu.
Kaj narediti.Vem da se odreze tisti vmesni clen sam kako pa potem to luknjo zakrpati a kr z mrezico in kje se jo dobi
blokada avspuh
Re: blokada avspuh
Ne vem vsi ste tk cudno pametni gr na foromu ko pa clovek rabi pomoc pa ne duha ne sluha o vas!!!!
Kar se pameti tiče je tako, da se post začne tkole:
Živijo.
lastim si ......
rad bi odprl oziroma odstranil blokado na izpuhu. A lahko kdo napiše kako se to naredi.
No tko bodo tisti, ki to znajo vsaj vedeli o čem pisat.
Probaj mogoče bo pa ratal.
L. P.
Živijo.
lastim si ......
rad bi odprl oziroma odstranil blokado na izpuhu. A lahko kdo napiše kako se to naredi.
No tko bodo tisti, ki to znajo vsaj vedeli o čem pisat.
Probaj mogoče bo pa ratal.
L. P.
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Bom kratek!
Imaš šest postov in opisuješ, da pri osem let starem kitajskem motorju z 18+ k prevoženimi kilometri izgubljaš moč, ker se ti je snela povezovalna cev na fergazerju, ter, da bi rad odstranil blokado zaradi povečanja moči sem ti enkrat že priporočil, da obiščeš pametnega mehanika.
Očitno ti manjka mehanskega znanja in še enkrat poudarjam, da obišči mehanika. Škodo, katero si boš povzročil boš pokril sam iz svojega žepa.
Ne rabiš biti zato žaljiv, če ti lastniki CFov niso takoj pomagali.
Malo preglej koliko uporabnikov je aktivnih čez praznike. Niso vsi na compu in čakajo, da jih negdo nekaj vpraša- prazniki, delo doma, dopusti...
Sprijaznit se boš moral, da nimaš top znamke in težave se bodo stopnjevale zato ne posegaj v blokade, predelave, če ne veš kaj delaš.
Z vsako predelavo slabiš drugo komponento in veriga je močna, kot njen najšibkejši člen

Imaš šest postov in opisuješ, da pri osem let starem kitajskem motorju z 18+ k prevoženimi kilometri izgubljaš moč, ker se ti je snela povezovalna cev na fergazerju, ter, da bi rad odstranil blokado zaradi povečanja moči sem ti enkrat že priporočil, da obiščeš pametnega mehanika.
Očitno ti manjka mehanskega znanja in še enkrat poudarjam, da obišči mehanika. Škodo, katero si boš povzročil boš pokril sam iz svojega žepa.
Ne rabiš biti zato žaljiv, če ti lastniki CFov niso takoj pomagali.
Malo preglej koliko uporabnikov je aktivnih čez praznike. Niso vsi na compu in čakajo, da jih negdo nekaj vpraša- prazniki, delo doma, dopusti...
Sprijaznit se boš moral, da nimaš top znamke in težave se bodo stopnjevale zato ne posegaj v blokade, predelave, če ne veš kaj delaš.
Z vsako predelavo slabiš drugo komponento in veriga je močna, kot njen najšibkejši člen

Lakl ima prav!
Jaz bom pa tud moral mal pamet nucat, da bom morda pokapiral, kdo kaj nakraca.
lep dan vsem
Jaz bom pa tud moral mal pamet nucat, da bom morda pokapiral, kdo kaj nakraca.
lep dan vsem
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220