Cf moto po prevoženih 10 000km
-
sandihab
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Murska Sobota
- Kontakt:
LP Čivava,si kaj več zvedel za gumi blažilce? Taki blažilci kot jih ima novi cofo,mogoče malenkost ublaži vibracije,to so rešili na taki način ker jim verjetno mesto nagaja-premalo in niso delali večje spremembe konstrukcije.Kot si rekel:treba ločit mašino od šasije.
jaz sem pušo skrajšal za 2mm in odziv je kar lep.končno hitrost sem pridobil za samo 3 km/h,speljuje dosti bolj gladkeje,poskočnejši je,sprememba je kar vredu-ni mi žal.Nato je tudi Vlado naredil enako in rezultat je isti.enako pa pravijo tudi nemci na forumu.
Nosilec menjalne ročice pa je tudi zavarjen.
Fantje za rosenje števca pa so rešitve zvrtat luknjice 2,5mm 3kom na spodnjem delu stekla števca.Sem tudi naredil in ni težav več.

puša skrajšana za 2 mm
variomatik ščiščen,saj je od potopa iz Madžarske bilo kar precej dreka. 
jaz sem pušo skrajšal za 2mm in odziv je kar lep.končno hitrost sem pridobil za samo 3 km/h,speljuje dosti bolj gladkeje,poskočnejši je,sprememba je kar vredu-ni mi žal.Nato je tudi Vlado naredil enako in rezultat je isti.enako pa pravijo tudi nemci na forumu.
Fantje za rosenje števca pa so rešitve zvrtat luknjice 2,5mm 3kom na spodnjem delu stekla števca.Sem tudi naredil in ni težav več.

puša skrajšana za 2 mm
variomatik ščiščen,saj je od potopa iz Madžarske bilo kar precej dreka. - Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
sandihab napisal/-a:LP Čivava,si kaj več zvedel za gumi blažilce? Taki blažilci kot jih ima novi cofo,mogoče malenkost ublaži vibracije,to so rešili na taki način ker jim verjetno mesto nagaja-premalo in niso delali večje spremembe konstrukcije.Kot si rekel:treba ločit mašino od šasije.
puša skrajšana za 2 mm
variomatik ščiščen,saj je od potopa iz Madžarske bilo kar precej dreka.
Pri tej puši si napisal, da si jo skrajšal za 2 mm ampak kolikor jaz razumem je treba narediti podloško širine 2mm in pušo podložiti.
l.p.civava
Ne ne .... zmanjšat jo je treba... da gredo jermenice bolj skupaj in posledično jermen bolj ven po obodu....
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Moped ni. Žival ni.
Hm ... nič ne zmanjšaš pospeškov, niti ne spelje hitreje, to ostane enako.
Dobiš na končni brzini + zaradi razmerja nekaj moči izgubiš pri najvišjih obratih.
Dobiš na končni brzini + zaradi razmerja nekaj moči izgubiš pri najvišjih obratih.
WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.
Moped ni. Žival ni.
-
sandihab
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Murska Sobota
- Kontakt:
pofotkane ljuknice
Tako Branko! nisem imel prilike komentirati,sem bil odsoten službeno.
Evo slikice zvrtanih 2,5mm luknjic v pleksi steklo števca.
zvrtane so na spodnjem robu pl.stekla-takoj pod črno plastično obrobo.Na sliki so vidne tri svetle pege od vrtanja.

Evo slikice zvrtanih 2,5mm luknjic v pleksi steklo števca.
zvrtane so na spodnjem robu pl.stekla-takoj pod črno plastično obrobo.Na sliki so vidne tri svetle pege od vrtanja.