Nakup X5
Re: Nakup X5
Evo enega.Prvi registriran v SLO. Sicer se zadnje čase bolj malo vozim, zaradi pomanjkanja časa. Po prevoženih cca 1200 km. nobenega problema.mada001 napisal/-a:Ali je na foruku kakšen lastnik CF X5 in kakšne ima izkušnje?
- trunkelj
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: šentvid pri stični
atv
....nauk atv-jev je da uživaš v vožnji da si sproščen ko se voziš in opazuješ naravo okoli sebe
....saj ne boš tiščal ko sto mater že vsamem začetku do cilja
in na koncu prišel bolj zmatran kot pa če bi delal cel dan na hard,no pustimo izjeme ki jim primankuje adrenalina

- satan
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: smer belgija pa levo
- Kontakt:
Re: atv
trunkelj napisal/-a:....nauk atv-jev je da uživaš v vožnji da si sproščen ko se voziš in opazuješ naravo okoli sebe....saj ne boš tiščal ko sto mater že vsamem začetku do cilja
in na koncu prišel bolj zmatran kot pa če bi delal cel dan na hard,no pustimo izjeme ki jim primankuje adrenalina
![]()

smc ram 520 tuning
smc stinger 300

smc stinger 300

- trunkelj
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: šentvid pri stični
satan napisal/-a:trunkelj napisal/-a:....nauk atv-jev je da uživaš v vožnji da si sproščen ko se voziš in opazuješ naravo okoli sebe....saj ne boš tiščal ko sto mater že vsamem začetku do cilja
![]()
končno me je nekdo pohvalil in se strinjal z mojim mišljenjem

HVALA
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Glede na poreklo ATVja bo kmalu ugotovil kaj je tista skatla zadaj med kolesiCivava napisal/-a:Jaka to je tista stvar zadaj med kolesijaka napisal/-a:Kakšnim diferencialom ?Aleš1 napisal/-a: in diferencialom.

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Trunkelj; tudi jest se strinjam s tabo! Ampak vseeno je treba pri SPROŠĆUJOĆI VOŽNJI IN OPAZOVANJU NARAVE paziti da ti kakšna "JELKA" ne prekriža pot.trunkelj napisal/-a:satan napisal/-a:trunkelj napisal/-a:....nauk atv-jev je da uživaš v vožnji da si sproščen ko se voziš in opazuješ naravo okoli sebe....saj ne boš tiščal ko sto mater že vsamem začetku do cilja
![]()
končno me je nekdo pohvalil in se strinjal z mojim mišljenjem![]()
HVALA
lp
lp
sveži lastnik nove X5
dobili ste novega člana,ki si je pred nakupom prebral dosti vaših komentarov in tako na koncu kupo te cofkota,sem naredo kr nekaj kilometrov s starim CF 500 ,pa razen motora ni ostalo nič kaj isto pri novem,tak da zaenkrat zadovoljen z nakupom X5...res da je komaj 2 dni v garaži..