@Bostjan: Če še ne veš, velja za vse 4cikle, zakonska omejitev max 15 Kw. Več jih sicer quad lahko ima, toda potem ga ne moreš registrirati. Zato proizvajalci in uvozniki napišejo uradne moči, ki jih quad sme imeti. Neuradne moči motorjev pa težko dobiš in se lahko med seboj tudi malce razlikujejo. Toda kot mi je znano ima Cf-moto v odprtem stanju(odstranjena blokada na gas-zajli) 24 Kw.
@Drago: Drago se v popolnoma strinjam s tabo, v vsem kar si napisal.
Ta debata, ki se vleče že iz kar nekaj drugih tem, pa je nastala samo iz enega samega razloga.Ker nekateri,ki so že kupili in tisti, ki šele namervajo kupiti CF-moto, ne znajo poiskati na stotine dobrih lastnosti,ki jih ta ATV ima (nekatere dobre si naštel tudi ti), temveč hočejo zaradi ponosa, na vsak način poudarjati eno in edino samo lastnost, v kateri še zdaleč ni slab, a nikakor ne izjemen: to je živahnost, oziroma bolje rečeno odzivnost motorja.
Adly ga po zahtevnih terenih ne more slediti, ker nima 4x4 pogona in ne reduktorja, pa še prenizek je, ker nima posamičnih obes zadaj. Tudi kar se tiče prostora in udboja ga CF-moto prekaša z lahkoto. Podobno velja tudi za opremo, vsaj v A+ različici. Ampak, ker vem, da to ne bo dovolj in ker nočem, da bi se spet kdo pokregal med sabo, bi želel s to debato zaključiti. Zato lahko na blef dodam še naslednje: Tudi po performansah je CF-moto boljši od Adlya.
Če boste sedaj nekteri CF-moto-vci bolje spali, tudi prav, vam privoščim. Toda če mi verjamete ali ne, tudi jaz zaradi te izjave ne bom nič slabše spal in prav nič manj užival na Adlyu...
P.S. To je moj zadnji post na to temo, upam, da ni kdo jezen name in obljubim, da ne bom več pisal o performansah CF-mota...